לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 


גבר ירושלמי,מאד מיני,שמעריץ את הנקביות והמיניות.
Avatarכינוי:  Feminine-admirer

בן: 59

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

8/2007

שדרגי את מקום התהילה.


מה קורה אצלך בתחתונים?
 
 
רוצה מאוד אבל מתביישת? את לא לבד!
 להלן המדריך הטיפשי לאזור הסודי בו תלמדי איך לטפח את השיח,לגנדר את החבר, ולשדרג את המענג...
נעמה בן צבי

כבר מזמן אמרו לנו שסקס טוב מתחיל בפרטים הקטנים, ועכשיו הגיע הזמן לעשות טיפול יסודי ל"מפשעות" (כמו שאומרת הקוסמטיקאית הגרוזינית שלי), כדי שכל מבקר ירצה לחתום קבע, וכל אורח לרגע ירגיש כמו בסרט כחול.

 

בסלון התסרוקות

השלב הראשון, ניחשתן נכון, הוא שלב התספורת. כאן צריך להחליט החלטה עקרונית, האם להסתפק בגיזום וסידור, ללכת על חצי ראש, או לחזור לילדות. מה שבטוח זה שהשיח צריך ללכת, ומהר. לצנועות, ההיפיות והגרמניות שבינינו שמאמינות שאג'נדה פמיניסטית צריכה לקבל ביטוי מתחת לקו החגורה- צאו מזה! אין דבר דוחה יותר (כמעט, ועל זה בשבוע הבא) מתלתלים שמציצים מתחת לגומי של תחתוני הכותנה, או חלילה וחס- החוטיני. כצעד ראשון, כדי לקבל אינדיקציה להעדפות העתידיות שלך, ואחרי שסידרת את קו המפשעה בשעווה או במכונה, אני ממליצה לקחת זוג מספריים מקצועיות או מכונת תספורת ולהתחיל לעשות ניסויים. כדאי להתחיל בהורדת קבוצות השיער הגדולות, תוך תשומת לב מיוחדת לאזור המפגש של השפתיים החיצוניות (קצת מעל לדגדגן), שהוא תמיד סבוך ביותר ואתגרי לספרית הבלתי מנוסה. כדי לשמור על אורך אחיד כל מה שצריך זה להשתמש באצבעות ולמדוד את התלתלים כמו שעושים במספרה. ביום הראשון לאחר התספורת הכל ירגיש קצת קוצני ורצוי לשים קצת מרכך שיער, אבל מהר מאוד הקצוות מקבלים מגע יותר נעים.

 

ההרפתקניות יותר יסתפקו ברעמה קצרה מאוד, שאותה משיגים על ידי שימוש במכונת תספורת על גובה 1 או 2 (אל תבלבלו בטעות בין הזמזום של המכונה ובין מכונות התענוגות שלכן- זה יכול להיות קטלני), או בגילוח חלקי של המשולש. המהדרין ובעלות הידיים היציבות יעדיפו להשאיר פס אנכי ברוחב סנטימטר שעולה מן הדגדגן לכיוון קו התחתונים, שנקרא בסלנג העולם התחתון "היטלר", ושיהיה בריא ממציא האנלוגיה.

 

ולאמיצות "הארד קור" בלבד הומצאה השעווה הברזילאית, יענו, חלק טוטאל בלי זכר ושריד לשיער. אני לא אשקר ואומר שזה נעים או מהנה, אבל אחרי כמעט 5 שנים של התמכרות אפשר להגיד שזה הדבר האמיתי ושווה כל דקה של כאב. אסור בשום פנים ואופן לעשות את השעווה בבית לבד, וצריך למצוא את אחד מאותם מכונים או קוסמטיקאיות יקרים מפז שנותנים את השירות ההומניטארי החשוב הזה. בין היתרונות הבולטים של התספורת- הגדלה משמעותית של החיכוך בין הדגדגן ובין מפשעתו של בן הזוג, שמעלה את הסיכויים לאורגזמה חזקה במיוחד.

 

איבר טוב זה איבר בריא

והנה שני טיפים קטנים ויקרים מפז שאספתי: לכל המגלחות, המורטות ואלו שחשוב להן- פילינג, פילינג ופילינג. העור שמכסה את החלקים החיצוניים של איבר המין הנשי מלא בבלוטות שומן, וכל פלישה של מכונה זרה, גדילה של שיער ולפעמים סתם זיעה מחדר הכושר גורמת להיווצרות פצעונים מעצבנים, אך לא קטלניים. הדרך הטובה ביותר להפטר מהם היא להשתמש בסבון גרגרים או בספוג גס בכל מקלחת כך שתרד השכבה העליונה של העור שמפריעה להם להירפא, ואח"כ לשים מעט קרם לחות. טיפ יקר נוסף- לכל הנשים שמרגישות אי נוחות אחרי סקס, רגישות לפטריות, דלקות וגינאליות ודלקות בדרכי השתן- שמן עץ התה הוא החבר הטוב ביותר שלכן. שלא כמו כל אל-סבון בעל חומציות 5.5, סבון על בסיס שמן עת התה מכיל חומרים שעוזרים להחלמה מהירה של בעיות עור מכל הסוגים ושימוש קבוע בו הציל כמה וכמה נפשות שיקרות לי מחיים של ייסורים.

 

לפנק את הרצל

ולסיום: מתכון מיוחד למסכת עור ושיער לאיבר החשוב, שרקחה (באמת!!!) סבתא שלי עליה השלום, שיכולתה המופלגת לפתות קצינים בריטיים נודעה בכל פלשתינה (לצורך הגנה על בטחון המדינה שבדרך, כמובן). והנה ההוראות: לערבב רבע כוס אבקת שוקו/ קקאו עם כפית וחצי שמן זית. להוסיף מעט יוגורט (רצוי ביו) עד שנוצרת משחה רכה ולמרוח על העור הנקי. שימי לב שהמשחה נמצאת על החלק החיצוני של השפתיים ולא נכנסת פנימה, כי תמיד עדיף להרחיק חומרים אורגניים וסוכרים מן האזורים הרגישים. עכשיו כל מה שנשאר זה להדליק טלוויזיה או לקרוא ספר, ברגליים פתוחות לרווחה במשך 10-15 דקות ואחר כך לשטוף ביסודיות. כבר אחרי שימוש ראשון תגלי שהעור חלק יותר, שהנקבוביות שלו פתוחות לרווחה- ושיש לך ריח קל של שוקולד- בתאבון!

 

אני הייתי מוסיף המלצה לכל מי שרוצה לחוש מינית ללבוש חוטיני אדום או לא ללבוש כלל תחתונים.

נכתב על ידי Feminine-admirer , 18/8/2007 21:49   בקטגוריות סקס, סקסיות, מיניות, מין  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



472,537
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , פילוסופיית חיים , סקס ויצרים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לFeminine-admirer אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Feminine-admirer ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)