אוקי ... אז לכולנו יש ימים רעים.. אבל היום שעבר אלי אתמול .. הוא לא היה רע.. הוא היה כל כך אכזר.. :(
אז בבוקר קמתי שמחה.. כי הרי למה לי להיות עצובה חח .. יש חופש .. לאמא שלי יש יום הולדת .. ואז רציתי לשתות ..
משהו קר.. ולא מצאתי משהו קר במקרר חוץ מחלב.. אז מזגתי לי חלב בכוס.. והלכתי לי למחשב.. ואז .. החתולה שלי נכנסה לחדר.. אז רציתי לתפוס אותה.. קמתי דחפתי את המיקלדת .. הכוס אם החלב נשפחה בול למיקלדת.. וניגבתי את זה .. ומה אני מגלה.. שהמיקלדת שלי נדפקה .. כאילו איי איי יחתיכת פוזה .. חלב לא מזיק לאף אחד.. מה את חשה בזה שאת לא עובדת... אז התעצבנתי.. והלכתי לחנות לקנות מיקלדת חדשה .. ובדרך קניתי לאמא שלי צמח .. כי היא לא אוהבת פרחים.. כי היא יודעת שהם ימותו עוד מעט .. אז עדיף צמח .. אז רניתי לה צחמ מהמם ב 150 שקל.. וחזרתי לביתי..
ומה אני מגלה???? שהמיקלדת לא מתאימה !!!!! כוס נמוק.. אבל לא זה לא הכל .. פתאום המחשב שלי החליט להיות היפייפיה הנרדמת .. ולעבור למצב שנה כל 15 דקות.. וכל 15 דקות הוא פשוט התכבה.. יחתיכת מחשב מפגר.. מה אתה חש .. שאתה יכול להיות דומה למחשב של ויוית .. שגם יש לו התקפי שינה? .. ולא זה לא מספיק שהוא מתכבה כל שניה.. עכשיו הוא גם המתכבה ולא רצה להדלק.. כאילו יחש על מי אתה עושה פוזות .. מה זה החרם הזה .. אז מה הביג דיל .. אז אני בועטת בך פה ושם .. אבל זו לא סיבה לא לעבוד יחתיכת מניאק.. ואז התקשרתי ליוסי והוא בא .. ווודקא כשיוסי בא.. פתאום המיקלדת עבדה (חלקית ) פתאום המחשב נדלק .. והיה ילד טוב.. אבל רק שיוסי הלך .. הבן כלב הזה שוב נכנס למצב שינה.. ואז התקשרתי עוד פעם ליוסי .. אבל הוא לא ידע מה לעשות .. אז התקשרתי לסהר.. והוא עזר לי דרך תמיכה טלפונית להוציא את המחשב המפגר שלי משנת שינה חעחעחעחע מגיע לך יחתיכת זבל .. מתי כבר יקנו לי חדש !!!!!! אממ ואז נשארה רק בעיה אחת ... המיקלדת .. אבל אז התקשרתי לאחותי והיא אמרה שהמחשב שלה נהרס והיא הזמינה חדש .. ולבנתיים היא לא משתמשת במיקלדת .. אז למה לא לנצל??? הלכתי לאחותי ולקחתי לה את המיקלדת חח .. למרות שהיא לא כל כך נוחה.. אבל היא לפחות עובדת .. חעחעחע המחשב שלי נוצח .. אני כבר לא עצבנית .. ולמרות כל העצבים הצלחתי בעזרת כמה אנשים לתקן אותו חח ואז .. באתי להדפיס תמונה של בילייי... פתאום מה קורה ? המדפסת נדפקה !!!!!! אבל כבר לא היה אכפת לי.. כי כל עוד אני לא צריכה לעשות פורמט .. וכל התמונות של ביליייי וסרטונים של ביליייי ואנימציות של בילייי ושל טוקיו הוטל .. וכל השירים .. נשארים ולא נמחקים.. אז הלכ טוב :) יאיי חחח .. וגם ככה יש לי כמה תמונות מודפסות .. אז לא כל כך אכפת לי.. שיטט בעצם כן אכפת לי.. כי ויוית רצתה שאני ידפיסס לה עבודה .. שיטטט .. הלכתי להודיע לה .. חח ביי :)
ולבסוף תמונה של ביליייייייייייי3>
אוףף הוא יותר מידי מוכשר .. אממ אוקי ביי ביי הלכתי.. אהה והיום דווקא הולך לי דיי טוב.. חוץ מזה שאני תקועה בבית כי בערב באים אורחים וכל זה .. בעע שונאת אספות משפחתיות ... אבל למי אכפת .. העיקר זה שהמחשב שלי חיי ואני לא מכבה אותו חח דווקא ... שיגסוס אני לא יכבה אותו שילמד לקח מה זה ללכת למצבי שינה בלי הרשות שלי .. ביו בה :)
אךך פוסטים של עצבים כל כך משחררים חח .
טוב עכשיו אני כבר באמת הולכת .. חח ביו בה 3>.