לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2014

נשימה עמוקה ו...


אחרי שבוע די מרגיע בבית אני חוזרת לדירה. מבטיחה לעצמי להמשיך להישאר רגועה, לבוא במצב רוח טוב ועם כוחות מחודשים ולעבור את השבוע הקרוב בטוב. אפילו חשבתי לכתוב פוסט משעשע אחרי שאתארגן (תהרגו אותי אם אני זוכרת מתי בפעם האחרונה היה אחד כזה).

ואז הגעתי לדירה.

כל החדרים חשוכים והשותפה שלי לחדר ישנה וחולה. לא מפתיע.

מאוחר יותר,

הצחוק הברווזי והעניין המזויף השנואים עליי כ"כ של ד'. אפשר להתגבר על זה.

אבל,

ש' הטיפשה ההיא מתחילה לדבר על תשלומים ומתנות לחתונות ו"בגלל שההיא התחתנה ולא הספיקה למצוא מחליפה אולי נשלם עליה את שכר הדירה לחודש הקרוב". אני מזכירה לה שאני לא עובדת. היא מתחילה עם הפרצופים ונחרות הלגלוג שמטיחות בי "עצלנית", מטיפה לי שאני לא לוקחת את עצמי בידיים והזבל הרגיל שלה. אם זה לא היה מספיק, אחרי שאני פורשת לחדר במהירות, היא באה אחרי ומבקשת שאשעשע אותה עד שתירדם. משעמם לה, המסכנה. אני מתעלמת והיא צועקת לחלל הדירה משהו על "לדבר לקירות" ו"למה לא זורמים איתי".

רק קצת שקט, בבקשה.

דמעות הזעם שמשתוקקות להראות נוכחות מתי שרק אפשר קופצות על המציאה. זה לא רק העניין הזה, ברור. אני חושבת על המנחה הקלינית, נופת-הצופים הזו, שמחכה לי מחר על הבוקר, ומחרתיים על הבוקר, ויום אח"כ על הבוקר. אני חושבת על העבודות הגדולות שאני צריכה להגיש בקרוב. על הדיון הקליני. אני חושבת על השיעורים הפרטיים ועל לשכור דירה, על להציל יחסים מתפרקים עם אנשים חשובים ועל קצת חופש, אולי. מותר לי.

 

רק עוד חודש. סבלנות סבלנות סבלנות.

נכתב על ידי סופי האטר , 9/6/2014 21:32  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי:  סופי האטר

בת: 32

Skype:  sophie.isra 




הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , המתמודדים , אומנות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסופי האטר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סופי האטר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)