Racheli
אומר/ת:
את לא עונה לי, זה מוציא אותי משלוותי. שלוותי? איזו שלווה בעצם יש לי בלעדייך? הייתי גיבורה, חשבתי שזה יהיה קל, שאני גיבורה. שאני אוכל בלעדייך. בסוף, כמו תמיד, מסתבר שבלעדייך זה ממני והלאה. זה לא יכול להיות. אני אוהבת אותך כל כך. זה יכל להגמר אחרת. אני טועה המון איתך, את טועה המון איתי. אני כבר לא חושבת שיש מקום לפרידה. לא מבחינתי.
Racheli
אומר/ת:
כל כך מפחידה אותי המחשבה שזה הסוף הסופי עבורך, שאין יותר אנחנו, שמבחינתך את כבר לא איתי ושמבחינתך אני לא איתך. אני אוהבת אותך, אני צריכה אותך. אני לא חודלת מלבכות ולהתאבל עלינו. אני מנסה לחשוב שאולי כן נחזור, אבל ההרגשה שזה כל כך רחוק ממך הורגת אותי.
Racheli
אומר/ת:
תחשבי על זה, תחשבי עלינו שוב. על החלומות שלנו, על הרגעים שלנו. בואי ניתן לקשר המקסים הזה הזדמנות אחרונה. כי הוא מקסים, כי אנחנו מאוהבות, כי אנחנו אוהבות.
Racheli
אומר/ת:
אני בטוחה שאנחנו נצליח להתגבר על דברים, אני מבטיחה שאני לא אהיה כזו יותר, אני לא אפגע בך, אני אשמור אותך לצידי לנצח. בצמר גפן.
Racheli
אומר/ת:
בואי וניתן לזה הזדמנות. בבקשה.
בייבי, בול קטנה. אין לי חמצן בלעדייך, כרטיס האדי שלי לא שווה כלום כי הכל מבפנים שבור.
אני אוהבת אותך. תחזרי אלי.