לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

†Swine Influenza†


אני חזיר לבן בן לבנים מימי בראשית

Avatarכינוי: 

בן: 18

MSN: 

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2010    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

שנאת חינם והומופוביה - ליגטימי אבל יש כאן משהו אחר שדווקא מפריע לי...


טוב, אחרי פוסט תפל ולא מצחיק, אנסה להיות קצת יותר ציני וקצת יותר לעומק העניין, ונקווה שאותו יכניסו לנשוא החם.

לא ניתן שישתיקו אותנו!

 

ראיתי את זה רץ הרבה לאחרונה כאן באתר, במיוחד לאור אירועי שלשום.

שנאת חינם... ובמיוחד כי אנחנו מעט זמן אחרי 9 באב.

 

מדברים הרבה גם בגנות הומופוביה, אז בואו נשים את הקלפים על השולחן.

 

לי יש אס לב, ומלך תלתן.

 

תחשבו על זה, דבר גאוני זה, שנאת חינם.

כמה פעמים ביום יצא לכם להגיד "יה! איך אני שונא _____ (משהו מסויים)".

חישבו מה היה קורה אילו היתם צריכים לשלם, על כל דבר שאנחנו שונאים, זה היה מטורף.

שנאת חינם זה דבר חיובי.

מיום ליום אני שונא יותרו יותר ארגונים, גופים, קהילות ואנשים:

הודים, אמנסטי, קופת חולים כללית, בית"ר ירושלים, חיל האוויר, הומואים, נהגי מונית, חרידים, טחינה, טראנסים, ת"א וב"ש... וזו רשימה מצומצמת מאד.

ויש כאלה שיגדילו יוסיפו כמה הם שונאים את חוש ההומור שלי, חישבו מה היה קורה אילו היתם צריכים לשלם לי על כך, אה?

 

נעבור לנושא השני שרץ: הומופוביה - 'הפחד מהאחידות' - (תורגם וסונכרן מיוונית על ידי ווזווז בראסו).

אחד הדברים החזקים שמאחדים בין המוסלמים, הנוצרים והיהודים.

כולכם שונאים, גם אתם שונאים לא פחות מהם, ואפילו יותר, לכנות אותם: בורים, חשוכים, מפגרים... להיות הומופובפוב, זה לא שונה מלהיות הומופוב.

אתמול קראתי את אחת הכותרות בוואללה! "אל תיתממו, גם אתם שונאים".

פונה לכל אותם צבועים שכותבים עכשיו בגנות התופעה (הומופוביה, לא הפיגוע), הסטרייטים מבינכם, אני בטוח שאתם לא שונים מאותם סנובים מהצפון שמדברים על שלום כל עוד ערבי לא גר בשכונה שלהם.

 

 

כולכם הומופובים!

אני מאשים אתכם, בפשע זניח של התסגרות מפני קהילה זרה. טבעי לגמרי. אני לא אומר שאתם בורים וחשוכים, כלל וכלל לא. אבל, אני מאשים אתכם בפשע החמור מכל- צביעות,(תגידו שלא השקעתי) פשוט אני יודעים שבקרב הכותבים מסתתר לו עוד שד צבוע שעדיין לא יצא מהבקבוק... או מהארון אם תרצו, אז מספיק עם ההכחשה - גם אתם הומופובים. אותן ילדות בנות 14 שמעולם לא ראו לסביות וחשובות שהומואים זה כזה קול. וכותבות "אוי איך אני שונאת הומופובים (מזלכן ששנאה זה בחינם).

 

ולכל אותם סובלניים, זה ממש קל להסתכל מהצד ולהגיד "זה נורמלי". אני רוצה לראות את הסטובלנות והליברליות שלכם מתפרצת בעוד 20 שנה כשהבת שלכם תבוא ותגיד לכם "אבא, אני לסבית".

 

אני באופן אישי, מכיר כמה חברי קהילה, ועדיין עם הזרים בינהם קשה לי להסתדר או להתקרב, בדיוק מאותה סיבה שקשה לי להסתדר עם כל אוכלוסיה זרה אחרת.

אני די משוכנע שתפתחו רתיעה מחבורה של ערסים שיושבת על הברזלים ושומעת מזרחית, אז מה, אתם  אוריאנטופובים (שונאי מזרחיים) שונאי חינם? - כן! (ומזל שאתם לא משלמים על זה).

וגם כי למרות שהתופעה קיימת, וישנם יגידו טבעית (שנוי במחלוקת), יש לי ג'וק בראש שלוחץ ואומר: זכר עם נקבה, ולהיפך!

ומין אנאלי, גם בין גבר לאישה, זה דבר דוחה!

 אני לא מבדיל בין הפיגוע הזה לפיגוע גרזן שהיה לא מזמן בגוש עציון, או מהפיגוע שביצע ברוך גולדשטיין במנהרת המכפלה. - בשלושתם נהרגו אנשים באקראי. שלא תראו אותי לא נכון, אני נגד הפיגועים האלה.

בסך הכל, בשיא הכנות, שלושתם לא כל-כך מטרידים אותי - ליגטימי, מה לי ולהם?

 

אבל אחד ממשפטי לחיים הוא "טוב שלא אצלי" - טוב שצונאמי יה באסיה, טוב שהרעב הוא באפריקה, טוב שהפגיוע בת"א - ככה לי יש על מה לצחוק, כי אירועים כאלה שמתרחשים רחוק ממני רק גורמים לי להעריך את החיים ולאהוב אותם יותר... וגם לצחוק מהם - שזה הכי חשוב.

 

If we all could just admit That we are racist a little bit, Even though we all know That it's wrong, Maybe it would help us Get along.

להחליט שהמפגע הוא ש"סניק חרידי מזרחי, זו גם שנאת חינם... וזה בסדר.

מבית החולים נמסר - הנפגעים סובלים ממקרה חמור של טחורים.

 

אז בנימה אפוטימית זאת אני מקווה שלא יצנזרו אותי... והכי חושב

 

שנאו!

זה בחינם. :)

נכתב על ידי , 3/8/2009 10:08   בקטגוריות גייז, הומו, הומואים, הומופוביה, הומור, הומור שחור  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מזדהה עם דגל צבעי הקשת


אבל רק עם צבע אחד...

 



 

כי אני שונא את השאר...

נכתב על ידי , 2/8/2009 20:18   בקטגוריות הומואים, הומו, הומופוביה, הומור, הומור שחור, גייז  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הומופוביה, זו לא מילה גסה.


עדיין לא טאטאתי את הרסיסים מהלחמה האחרונה שהלכה בבלוג.

 

זאת

וזאת

 

אנשים ממש נאצו... אבל לא מזיז לי אני עומד על שלי המלחמה נגד הפוליטקלי קורקט.

 

אז כמו שהתחלתי לומר.

עדיין ניתן לראות שאירות מהמאבק האחרון בנערך בבךוג הזה.

עדיין ניתן לראות זבל ולכלוך שנשארו מהמצעד בתל-אביב. רסטים, דגלים ושאריות ממצעדים קודמים, עדלאידעות, שנערכו בעיר וזבל יומיומי, ככה תל אביב עיר מלוכלכת.

ולארגוני זכויות אדם, יש אובססיה לזכויות אדם, שהם שוכחים שהם משאירים אחריהם טינופת ומזהמים את הסביבה.

וזכויות אדם חסרות חשיבות יחסית לערך הסביבה.

 

אבל רציתי לדבר על נקודה אחרת.

נתחיל נקודת הטבעיות שאני דוגל בה.

הרבה אומרים שזו תופעה טבעית, אבל בתור דרוויניסט שמאמין בברירה הטבעית קשה לי להאמין.

משום שיש עקרון אחד שמנחה כל יצור חי, וגם את האדם- עקרון ההשרדות.

שנספח לשני תתי עקרונות: חיים והמשכיות.

הומוסקסואליות סותרת את התת-עקרון השני, לכן אני לא חושב שזו תופעה טבעית.

 

אבל בואו נגיד שזו כן תופעה טבעית, איזה פגם שמגיע אחת למיליון, כמו תינוקות בהודו שנולדים עם 8 גפיים (שלדעתי שתוצאה של ההתקדמנות המודרנית- זיהום אוויר, קרינה וכו'), או הורמון לא נכון שקיים בגוף.

תופעת הדחייה היא תופעה טבעית אף יותר.

ילדים נוהגים להציק לנמוכים, קרחים ושמנים.

כאשר גדלים הדברים האלה פחות בולטים לעין, אך עדיין קיימת דחייה לדברים חריגים.

אנשים שהולכים ברחוב יימנעו מלהביט באיש מעוות או מצולק. משום שעיוותים אלה, לא טבעיים (פצעי מלחמה או תאונה) או טבעיים (פגמים בלידה) הם עדיין עיוותים ולא רצויים בטבע- קחו למשל עדר תאו שעוזב את אחד העגלים שלו כי הוא חלש ומעקב.

ואל תגידו לי שזו לא קיים אצל בני אדם, כי מעטים הם האנשים שיסכימו להתחתן עם מישהו מצולק או מעוות, אם כל העצב שדבר.

הפאונטה של הפוסט היא: שכל דחייה של השונה פיסית, היא תופעה טבעית וזה כולל בתוכה הומופוביה (במקרים שכיחים), גזענות (במקרים יותר נדירים) או דחייה של ילד נכה ממשחק כדורגל (במקרים יומיומיים ומובנים מאליו).

כמובן שאצל מבוגרים התופעות יהיו מוחצנות פחות, במיוחד אצל מבוגרים מחונכים כי להם יש ערך של כבוד (שזו גם תופעה טבעית, דרך-אגב)... מה שלצועדים במצעד אין... וגם לא לדוסים...

 

בקיצור, הומופוביה, היא לא בהכרח תוצאה של בורות!

 

נכתב על ידי , 26/6/2008 12:01   בקטגוריות הומופוביה, דרווין, דרוויניזם, מצעד הגאווה, דרוויניזם, הברירה הטבעית, שמרנות, גייז, פוליטיקה, קונסרבטיזם  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



22,496
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , ציונות , תקשורת ומדיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לVouzvouz Brasso אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Vouzvouz Brasso ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)