לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

†Swine Influenza†


אני חזיר לבן בן לבנים מימי בראשית

Avatarכינוי: 

בן: 18

MSN: 

תמונה



מצב רוח כרגע:



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2010    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: ``. לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

בין משתמטים לסרבנים.


כשאתה פוגש בן אדם שלא פגשת מזמן, או כשאתה מכיר אדם חדש אתה שואל שאלות רגילות: מי? מאיפה? בן כמה? ומה עושה? כאשר מישהו בגילך אתה מצפה לתשובה מסויימת. הבחורה האחרונה ששאלתי אמרה "בצבא, כמו כולם בגילי." למרות שיש חריגים. לעיתים אתה שומע מישהו מדבר על הלימודים. "עתודאי?" אתה שואל.

אז לאותה בחורה השבתי שזה לא נכון לכל מי שבגילה. "ישנם חיילים, ישנים עתודאים ויש... יש טינופת.". כבר נתקלתי בלא מעט, ממש אתמול היתי באירוע שחבר שלי קיבל הזמנה אליו מאחד כזה.

המסיבה היתה כמו סצינה מסרט גותי מוזר, עם אנשים מוזרים, כאלה שרק בסרטים אתה רואה, אולי, משהו פריקי לחלוטין, היה שם מישהו שממש נראה כמו דמות של סשא ברון כהן. "הוא מבצלאל" אמר הארגנטינאי, "הוא נראה כמו אחד", אנשים בטווחי גילאים שעד 35 לפחות, במחסן נטוש שלא שייך לאף-אחד ולא אורגן עם אף-אחד, ללא אבטחה או סלקציה, אפילו תעודות זהות לא בדקנו לפני שחילקו/מכרו אלכוהול (אני באופן אישי העדפתי לא לגעת בשום דבר שם, אפילו לבוא במגע עם הקירות והאנשים הגעיל אותי.) מוסיקה, עם אפשר לקרוא לזה ככה, הכי מחורבנת ששמעתי בחיים שלי.

"רוב החבר'ה פה הם כאלה." הוא אמר.

"טינופות?".

"21 נפשי למיניהם.".

"אתה יודע מה עושים למשוגעים במדינות מתוקנות, נכון?... יתד לפה, יתד לפה ורצוי גם אחת לפה.." הצבעתי על שלוש נקודות בראש לי. הפרדת אונות של המוח.

אז אני באמת לא יודע מה טבעם או טיבם של האנשים שהיו שם, למעט אחד מהם, הוא ידעתי בוודאות שיצא מהצבא באמצע השירות לא יודע באילו אמצעים, מה שבטוח כשרים הם לא היו. בדומה לו עוד איזה אוליגערס מטומטם אחד שלמד איתי בשכבה והפדיק ללמוד בכתה י'. כרגע הבן זונה גר בשכונה שלי, השמועות אומרות שיצא על נפשי, אז למה הוא חופשי, מקומם של פסיכים זה בבית משוגעים! אולי הוא לא באמת משוגע, ויותר כאב לי לראות את הרכב של המליין הלא-משכיל, פרזיט, משתמט, שמזיין לכולם בשכל על דת ומזמין את כולם לשיעורים של הרב בן ה-20, יונתן - כוסאומו משתמט מסריח- סבן,  לראות את הרכב היקר שלו עם דגלי ישראל ביום האצמעות... בן זונה!

ממש השבוע הסענו למעצר בן זונה כזה, הסוג הגרוע של הטינופות, משתמט כזה שלא רצה להתגייס ועשה הכל כדי לא לעשות את זה. בדרך למעצר בבקו"ם שמענו אותו מקלל "כוסאומו הרצל! בן גוריון השרמוטה!", אנשים שאני מזמין בחום לעוף מפה!

 

סוג נוסף של טינופת הוא הסרבן, להבדיל מהמשתמט, הסרבן לא נע מכח הבדלנות ועקרון "המדינה על ה*** שלי," אלא מכוח אידיאולוגי כלשהו. הםא טובים רק במעט מהמשתמטים בזה שניתן להעריך את הדבקות בעקרונות שיש להם. בינהם ניתן למצוא את הפציפיסטים שהקימו פולחן לכבודם באתר פרופיל חדש (תקראו ותקיאו, הקריאה על אחריותכם), למזלינו אין הרבה כאלה, ובייני"שים מחורבנים מישיבות הסדר ומהשטחים.

את הפציפיסטים אני לא מבין, אחרי הכל, למרות הרבה תקלות שיש בצה"ל, הצבא עצמו עדיין צבא שלום. אתה רואה את זה לפי הערכים שהצבא בנוי עליו, מה שאתה מקבל ממפקדים ואתה מעביר לפקודים, למרות שהם עצמם לא תמיד מאמינים בזה, הנאמנות למערכת נשארת בתוכם והם כן מעבירים את התפיסה שאומר "כמה שפחות שימוש בנשק". כמו שבן גוריון אמר "נשק הוא הקללה שלנו.". חיילים חמומי מוח והדק נכנסים לכלא.

הפציפיסטים הם פשוט בורים, ללא ספק, בורחים מהלא-נודע.

את רוב זמני אני מבלה באיו"ש, השבוע עברתי ליד התנחלות, את שמה אני לא זוכר, אבל בתחנת האוטובוס ראיתי את השלט הבא.

 


 

 

סרבנות היא מגונה, לא משנה מאיזה צד, כל עוד ישנה פקודה בלתי חוקית - להרבית/להתעלל/לשדוד/להרוג. סרבנים הם טינופת

 

ש"צ!

חיילי ברכה יושבים בכלא גם בזכותך!

הנאמנות למדינה שומרת את ארץ ישראל כולה לשומרי החוק.

 

ואתה? שלח עכשיו SMS ל 100 עם המילה שפוי שם מלא, מקום מגורים וגיל.

נכתב על ידי , 19/5/2010 20:20   בקטגוריות צה"ל, צבא, פוליטיקה, פלסטינים, פשע, מתנחלים, משתמטים, סרבנים, פציפיזם, פציפיסטים, איו"ש  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



מצה"ל הפכנו לצב"ש - צבא בייביסיטר בשטחים


חזרתי, אחרי שחודשים לא עדכנתי, אז נחדש מעט.
התחתי את הקורס, מיום ליום יש שתי דמויות שאני מתחיל להעריך או להעריץ.
אחד מהם זה מישהו ששמו היה מילת גנאי בפי הרבה שנים - סטאלין, הוא היה גאון!
השני, בן גוריון, איזה ראש ממשלה. מי ייתן ויהיו עוד כאלה, עוד גאון.
אני מתחיל לגבש דעות או לחזק אחרות.

חזרתי עכשיו משבוע שמירות בשטחים, בשומרון, באיזה יישוב של מתנחלים.
עד עכשיו עכשיו כל הדברים הרעים שהיתי אומר על מתנחלים היו פרי תוצאה של התקשורת, החינוך בבית והסביבה הקרובה.
היתי בעד הנתקות והחזרת שטחים, היתי ברעל בקטע הזה, אבל כשאתה שם אתה מקבל פרופורציות, ואתה נעשה עוד יותר מורעל נגד החרא הזה.

דחפו אותנו למשפחות מקומיות שנאכל ערב שבת, ככה אני והמהנדס מצאנו את עצמנו יושבים אצל משפחה דתיה, תימנית מתנלחת - שני אשכנזים חילוניים מהעיר יושבים אצל משפחה תימנית דתיה מהכפר. הרגשנו כמו חייזרים. בחלק מהערב הינו בטוחים שהם שרים בערבית. היתי בטוח שאם אני אסכל על אחת מבנות במשפחה יותר מחמש שניות ברצף, בסוף אדקר על חילול כבוד המשפחה.

ישנו מעגל כזה של ימנים קיצוניים פלסטינים שהורדים ישראליים וימנים קיצוניים ישראליים נגד פלסטינים שמסיטים אחד את השני, היתי ממש קרוב למסגד השרוף, עומד במגדל שמירה וחושב לעצמי:

הם זורקים אבנים על פלסטינים, מפריעים לפעילות של צה"ל, בדיוק פיטרו את הרבש"ץ של אחד היישובים (רבש"ץ זה סוג של 'שריף' של ההתנחלוית) כי הוא דביל וחוסם פקחים, הזונות ממשיכים לבנות נגד החוק ואני עומד כאן במגדל ומשגיח עליהם.
ואם זה לא מספיק, המטומטמים חיים שם מבחירה, מסכנים את הילדים שלהם, 500 מטר מכפר פלסטיני, ללא גדר מסביב ליישוב, ואז הם מתפלאים שהם חשופים, ואל תגידו לי שהם מסכנים את חייהם בשבילנו, עצם העובדה שהם שם דורשת חיילים (אותנו) שנסתכן בשבילם. והכי גרוע, מרבית המתנחלים דתיים, משמע- בנות דתיות, בנות שסביר להניח שלא יעשו צבא, ימשיכו לגור שם ואתה תמשיך לטחון שמירות בקור בגשם הכי קרוב לאיום, ולמה? כי הם פסיכים, כי הם זבלים, כי הם מאמינים ג'יאהד ומוכנים להתסכן ולסכן אותך בשביל האלוהים שלהם.

מיד אחרי שעזבנו נרצח שם הרייבע ההוא, שכחתי את שמו. (ראיתם מה זה? המחבלים פחדו ממני, חיכו שאלך).
והג'יאהד האלה ממשיכים לחיות שם, ירושלים לא רחוקה משם, לכו לשם! אשדוד (הבית) נמצא פחות מ-70 ק"מ משם (זה בדוק).
ואם על בית עסקינן' סגרתי עכשיו 12, לפני זה 19, וב-19 לא הרגשתי כל-כך געגוע הביתה כמו אז.
היו פעמים שבכיתי בשמירות, אתה נמצא במקום, פעם ראשונה, אין לך מושג אילו קווים מובילים אליו, אם יש שם בכלל אוטובוסים שמובילים הביתה וכל התושבים כל-כך מוזרים, כל אחד מסתובב עם M 16.

שומרון ולא להתראות!!!






נכתב על ידי , 26/12/2009 14:00   בקטגוריות צה"ל, שטחים, פלסטינים, צבא  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



22,496
הבלוג משוייך לקטגוריות: אקטואליה ופוליטיקה , ציונות , תקשורת ומדיה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לVouzvouz Brasso אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Vouzvouz Brasso ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)