לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

?...Why so alone


[=Don't Worry, Be Happy

Avatarכינוי:  Relax_Man

בן: 29



מצב רוח כרגע:

פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2008

מלא דברים חדשיםםם


טוב, אז קודם כל... חופשששששששש
זה כל כך כיף, אבל נתנו לי כל כך הרה שיעורים שאני עוד שניה נחנק... זה לא אמור להיות חופש???
אבל פסדר...
(כתבתי פוסט לפני יומיים, אבל הוא לא נשמר ולא היה לי כוח לכתוב מחדש)
קיבלתי לפני כמה ימים iMac!!
עם 4GB RAM (והמבין יבין)
ו320 HD (ושוב, והמבין יבין)
ומסך "24
והוא במקום המחשב החדש (נכון שקיבלתי את החדש לפני חודשיים בערך.. אז מה???fuck you!)
והיתי ביום שבת בבר מצווה של ילד מהכיתה.
עשו לו מסיבת הפתעה, אז הלכנו לבית שלו ושם התאספו כל הילדים, אז נסענו ליער (אורנים נדמה לי) ושם פגשנו אותו.
היה כיך מאוד.
היה בהתחלה ניווט (והיה נורא מעצבן, אבל מצאנו בסוף קופסא עם מנטוסים, חבילה לכל אחד) ובניווט 2 דברים:
התפצלנו באיזה קטע, כי גילינו ששכחנו תחנה, אז בדרך אחרי הפיצול, פתאום ראינו ילד מהכיתה הולך ביער, צולע ונראה ממש רע, אז התחלנו לצעוק לו רום! רום! (ככה קוראים לו) מה קרה? והוא אמר שהוא איבד את הקבוצה שלו (היינו 2 קבוצות יריבות) ושאין לו מים,מצפן מפה או טלפון. אז אמרנו לו להצטרף אלינו, והסתבר שהוא נפל בדרך על אבן ונפצע בדרך, היה לו ממש קשה ללכת, ושהוא איבד את הקבוצה כי הוא עשה פנייה לא נכונה (הוא היה בראש הקבוצה,וכולם היו בטוחים שהוא כבר ממש קדימה).
הבנתי הוא התייבש, אז התקשרנו למדריך ובערך 5 דקות אחרי שהגענו למקום הוא התחיל להקיא, אז הבנתי שהוא בתייבש ב100%, והוא התיבש רציני (כתבתי שהוא הקיא!!)
אז עשינו על האש (ובדיוק יום קודם עשיתי על האש בבית) והיה טעים.
אז סתם היה כיף... וגם היו שם מלא כדורי פיינטבול, והרבה היו מלאים בצבע אז כל הבנות אספו אותם וזרקו על הילד שעשו לו בר מצווה. חח...)
וזהו.
בזאת מסתכם השבוע שהדבר הכי מגניב בו הוא שקיבלתי מקקקק.
(וגיביתי את הפוסט!)

נכתב על ידי Relax_Man , 30/9/2008 19:21  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של שיר :} ב-30/9/2008 19:40
 



חזרתי מהפתיחה של חנות apple הראשונה בישראל


חזרתי מבצפר, התיישבתי על המחשב וקראתי כתבות באינטרנט.
פתאום ראיתי כתבה על חנות apple שנפתחת היום בקניון רמת אביב. ידעתי עליה, אבל היא לא עניינה אותי מאוד.
שיכנעתי את אמא שלי לקחת אותי, היא אמרה שאם לא תהיה לה ברירה היא תיקח. רציתי לשכנע את אבא שלי, אבל הוא ואחותי לא מרגישים טוב אז הוא וויתר.
התקשרתי לגיא דור, חשבתי שאולי הוא מתכוון ללכת והסתבר שהוא היה שם כבר מ20 ל5 (בצהריים. התקשרתי אליו בערך ב20 ל6) אז לקחתי את הדברים והזמנתי מונית ונסעתי לשם. היה תור מטורףףףף אבל הצלחתי למצוא כל מיני פירצות בתור, אז בסוף התקדמתי מאוד. פתאום קלטתי ילד מהכיתה, ואז ילדה ואז עוד ילדים (מהכיתה הקודמת, מלידיי דיוויס) ואז ראיתי את גיא דור ושאלתי איך זה שהם לא נכנסו, כי בקושי הבנתי מה שהוא אמר כשדיברתי איתו בטלפון.
בסוף הם וויתרו, אני התקדמתי לבד ובערך רבע שעה אחרי שהם עזבו נכנסתי (פראיירים!) כי דיברתי עם השומר (השומרים עשו מין שרשרת אנושית כי כולם ניסו להיכנס לחנות) ואז נתנו לנו להיכנס בדיוק מהשומר הזה (היו להם כאלה מחסומים) והוא נתן לי להיכנס ראשון (מכניסים עשירייה בכל פעם).
סידרו לי את המק (קיבלתי אותו מחבר של סבא, והוא שכח את הסיסמא אז האיש בחנות איפס אותה) וקניתי אוזניות מזה מגניבות, שהן מתקפלות לגודל של כיס, והן בעוצמה ממש גבוהה והאיכות טובה מאוד.
אחרי שיצאתי הלכתי לארומה (ותנחשו מה קניתי! נו מה? דבילים... ברור ששוקו חם... הכי טעים שם...) ואז חיפשתי את היציאה.
אז פתאום אני רואה את מאי קום (הבת של ויקי, החברה הכי טובה של אמא שלי טסנו איתם לתאילנד והיא אמורה להיות בת 15 בערך) והיא הראתה לי איפה היציאה, והיא אמרה לי שמצלמים של פרק ל"יפה והחנון" והסתכלתי ובאמת צילמו! למי שלא ידע, אין כזה דבר ריאליטי, הכול מבויים.
ואז הלכתי הביתה וזהו...
אני צריך לבדוק אם יש לי שיעורים, לא הייתי בבית כל היום.
נכתב על ידי Relax_Man , 21/9/2008 21:33  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של -שירושקעע- ב-26/9/2008 12:17
 



לדף הבא
דפים:  

3,749
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , נוער נוער נוער , מגיל 14 עד 18
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לRelax_Man אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Relax_Man ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)