כן אני יודע שהכותרת זה גם הכינוי שלי פה ב'ישראבלוג' אבל אני רוצה לומר כל כך הרבה על מה שאני חושב ועל מה שקורה לי (לא הרבה אבל בעיניי זה הרבה) ומה מעניין אותי.
אז ככה סיפרתי באחד מהקטעים שאני מאוהב בשתי בחורות ומאחת כבר נאמס לי והמשנייה ביקרתי בבלוג שלה וגילתי שהיא נפרדה מהחבר הקודם שלה ושבוע לאחר מכן (היום) היא בשרה בבלוג שלה שיש לה חבר חדש, אתם קולטים חבר חדש!!
ועכשיו לגבי כל מה שאני מתעניין בו בזמן האחרון: אותי מעניין מאוד בזמן האחרון איך נוצר היקום זאת אומרת איך מכלום נוצר כל כך הרבה? (אני מכיר את המפץ הגדול) ואיך מכלום נוצרו החיים והאם בכלל יהיה לי שווה להמשיך ללמוד אחריי כל המחשבות האלה כי אילולה המפץ הגדול לא אני ולא הלימודים היו קיימים.
ועוד משהו שמעניין אותי בזמן האחרון זה נעלי ואנס (יש לי שני זוגות!) נעליים נוחות ובניגוד גמור למה שחושבים על החברה שמייצרת אותם הם לא שייכים ל"נאצים" (יימח שמם) אלא החברה נמצאת בארה"ב ומי שפתח אותה היה הולנדי בשם פול ואן (ואן יחד אם "S" השייכות יוצרת את המילה VANS שזה במקלדת העברית כביכול השמד) דורן ואינה מה שרשום בויקיפדיה על נעלי ואנס.