לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

אי שם...


פשוט אני, זה הכל

כינוי: 

בת: 39





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


11/2007

אז ככה נראים אוהדי בית"ר


והם נראים רע!

כבר הרבה זמן לא נגעלתי כ"כ מהתנהגות של אנשים במדינה הזאת.

אז נכון אפשר להגיד שזה רק "קומץ" אבל 2500 איש בערך הם לא בדיוק קומץ של אנשים. אז ביקשו מאוהדי בית"ר לעמוד דקת דומיה לזכר רבין, כמה זה כבר יכול להיות קשה? מסתבר שהרבה, הרבה יותר מדי.

אף אחד לא ביקש מהם ללכת לעצרת, או לקבר שלו או לאהוב אותו או הדרך שזה הלך, רק לכבד את זכרו למשך דקה אחת מסכנה.

והם, במקום לעשות ככה קראו קריאות גנאי נגדו ובעד הרוצח השפל. מחליא

ראיתי כבר בכמה מקומות אנשים כותבים שאם מענישים את בית"ר צריך להעניש גם קבוצות אחרות על קריאות נאצים ומוות לערבים- ואני אומרת- בהחלט! אין מקום, בשום מקום לקריאות מסוג כזה, גם לא בכדורגל. קריאות כמו נאצים או מוות לערבים לא יכלות להיות מקובלות בשום מקום, עם כל חופש הביטוי.

חבל לי שאנשים פה, ולא רק בכדורגל מתבלבלים נורא הין חופש הביטוי לבין "הזכות" לקלל ולצעוק דברים מסוג כזה. גם לחופש הביטוי יש מגבלות, וגם הוא לא אומר שמותר להגיד תמיד הכל. לא יזיר לפעמים קצת סינון.

חבל שהאוהדים האלה מכתימים את שמם של אהדי בית"ר בפםרט והכדורגל בעארץ בכלל. אני מכירה מס' אוהדי בית"ר שהם ההפך הגמור מהאלה שצעקו שם במגרש.

שיענישו אותם

 

עדכון- העונש של בית"ר הוא משחקים ללא קהל למשך חצי שנה. כל הכבוד להתאחדות

נכתב על ידי , 7/11/2007 19:33  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



1,290
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפשוט אחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פשוט אחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)