לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 



מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מאי 2006    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
5/2006

תשעת מושאי התשוקה


אחד הדברים המענגים ביותר בלהיות בעליו של אוסף דיסק בגודל סביר, אם כי בהחלט בלתי-מספק, זו היכולת לחפור עמוק במדורים הנידחים של הספריה ולדלות משם פנינים כמו תשעת מושאי התשוקה של סוזן וגה (תסלחו לי אם אני לא אכתוב nine objects of desire by suzanne vega מכיוון שאין לי את האנרגיות לכתוב באנגלית כרגע?). הדיסק הזה מצא את עצמו לתקליטייה שלי בדרך מוזרה במקצת, אמא שלי, באחד מביקוריה בחו"ל, חזרה והביאה אותו כמתנה בשבילי אחריה שהחליטה על דעת עצמה שאני חובב מושבע של יצירתה של הגברת וגה, אותה הכרתי עד אותם ימים אך ורק בשמה.

 

באותם ימים בהם הייתי בור ועם הארץ בכל הנוגע למוסיקה ואוצר המילים המוסיקלי שלי היה מורכב בעיקר ממה שהיו שומעים באותם ימים ברדיו וב-MTV, דברים כמו משינה, אלאניס מוריסט, יזהר אשדות, אירוסמית' ולמרבה הבושה ולמרות שניסיתי להדחיק זאת בכל דרך אפשרית, גם רמי קליינשטיין. מכאן את בוודאי יכולים, או שלא, להסיק שאותו הדיסק, שאינו שייך באופן מובהק במיוחד לזרם הגלגל"צי שהיה מושל במערכת ה-JVC הנהדרת שהייתה לי באותה תקופה, הלך הישר לתחתית ערימת הדיסקים הצנועה שלי עד לימים נאורים יותר בהם פגשתי במהלך שירותי הצבאי אנשים עם אופקים מוסיקליים מעט רחבים יותר מגלגל"צ ו-MTV, עניין שבהחלט שידרג את השכלתי המוסיקלית באי-אילו דרגות והוציא את הדיסק הנפלא הזה מתחתית ערימת הדיסקים אל המקום הראוי לו בפלייליסט הקבוע שלי.

 

אבל עם הזמן ודי כצפוי יש לומר, ערימת הדיסקים תפחה לה לאיטה והפכה לשתי ערימות, למדף וכן הלאה והלאה. דיסקים חדשים ומרתקים משכו אותי למחוזות הרוק המתקדם של פינק פלויד וקינג קרימזון, אל הגיטרות של ג'ימי פייג' ואריק קלפטון וכן הלאה והלאה עד שהדיסק המקסים הזה פשוט נשכח לו לאיטו מבלי לזכות לתשומת הלב המגיעה לו, עד היום. שמיעה מקרית של world before colombus ברדיו החזירה את תשעת מושאי התשוקה לתודעתי המעכירה ומתערפלת ונשארה שם בדיוק מספיק זמן עד שאחזור מהעבודה, אשלוף אותם שוב מבין ערימות הדיסקים ההולכות וגובהות, אעביר אותם למחשב והישר אל הפלייליסט שם ישארו. עד לפעם הבאה.

נכתב על ידי UpSideDuck , 31/5/2006 23:45  
11 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של פוסי גאלור ב-2/6/2006 00:50
 



רציתי


רציתי להגיד לכם שהדבר הטוב היחיד בלקום ב-4 בבוקר הוא הקרירות הנפלאה והנעימה שיש באוויר, רציתי גם לספר לכם שכמעט לבשתי חולצה ארוכה רק כדי להרגיש קצת חורף, רציתי לכתוב לכם שניסיתי לדמיין שהטיפות של הטל על החלונות של המכונית הן בעצם גשם, רציתי גם לכתוב לכם שכבר יש לי מספיק כסף כדי להרשות לעצמי להחליף את המזגן הישן והמטרטר שלי במזגן עילי חדש ונוצן שיותקן בדירה החדשה שלי, רציתי את כל אלו, אבל פוסטים אופטימיים וראיית הטוב שבכל דבר מנוגדים להשקפת העולם שלי, אז אני פשוט אשתוק ואקווה שזה ימשך.

 

(את המשפט האחרון לא הייתי צריך לכתוב, אבל אם הוא כבר שם, שישאר).

נכתב על ידי UpSideDuck , 29/5/2006 22:47  
23 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של העטלף המעופף ב-1/6/2006 20:20
 



אחת מהן


יש שעות שהלבד חונק יותר מבדרך-כלל.

 

זו אחת מהן.

נכתב על ידי UpSideDuck , 27/5/2006 23:45  
43 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   1 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של העטלף המעופף ב-10/6/2006 16:59
 



לדף הבא
דפים:  

כינוי:  UpSideDuck

בן: 45

MSN: 

תמונה




39,890
הבלוג משוייך לקטגוריות: 30 פלוס , עבודות יצירה , צילום
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לUpSideDuck אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על UpSideDuck ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)