
אז זה שאני נופלת ככה חזק, זה אומר שהדוק פה מדי?
["עוגת שוקולד בסיסית":
אחת - 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת סודה 1.5 כוס קפה שחור חזק 1/4 כוס משקה בורבון כ 150 גרם שוקולד מריר 1 כוס חמאה 2 כוסות סוכר 2 ביצים גדולות טרופות 1 כפית תמצית וניל
שניה -
4 ביצים 1/2 כוס קוקוס 2 כוסות סוכר 200 גר´ חמאה 3/4 כוס קקאו 100 גר´ שוקולד מריר 2 כוסות קמח 1 כפית סודה לשתייה 1 כפית אבקת אפייה 1/2 כוס רום משובח/ ברנדי 1 כוס מים רותחים
שלישית -
150 גרם חמאה מרוככת 225 גרם שוקולד מריר משובח 115 גרם אבקת סוכר 8 ביצים מופרדות 115 גרם קמח רגיל מנופה
"עוגת שוקולד פשוטה":
אחת -
3/4 כוס מים 3/4 כוס סוכר 3 כפות קקאו 1 חבילה שוקולד מריר 5 ביצים חצי כוס סוכר 1 אבקת אפיה 1.5 כוסות קמח
שניה -
150 גרם מרגרינה בטעם חמאה, רכה. כוס סוכר 4 ביצים 100 גרם קוקוס 100 גרם שוקולד מריר מגורר 7 כפות גדושות קמח תופח גביע אשל
שלישית -
1 כוס סוכר 3 כפות אבקת קקאו חצי כוס מים 100 גרם שוקולד מריר 1 חבילה מרגרינה (200 גרם) מעט תמצית רום כוס ושלושת רבעי קמח 1 חבילה אבקת אפיה 6 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים]