לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה
 

Fucking Union


מומו ניצבה באמצע הכיכר העגולה. היא חשבה על קולות הכוכבים ועל פרחי-השעות. ואז התחילה לשיר בקול צלול (מיכאל אנדה)
Avatarכינוי: 

בת: 49





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2008

קסם ירושלמי


אני יודעת שלהתלהב אחרי דייט אחד זה ממש לא לעניין ולא עושים כאלה דברים כי אחר-כך נראים נורא מטומטמים (בעיקר בעיני עצמנו), אבל אחרי סדרת דייטים מזעזעים, סוף סוף בא אחד טוב, אז אפילו רק כדי לזכור שיש מכל החיפושים האלה גם רגעים מוצלחים - הנה אני כותבת את זה.

 

אז הוא נראה עוד יותר טוב מבתמונות, והוא ירושלמי שעובר בקרוב למרכז (אני כלכך נופלת לרגלי הירושלמים שזה מביך!), והוא מן קסם כזה כשהוא מדבר. ונעים להסתכל לו בעיניים. והוא מעניין נורא וחכם ורגיש וגם אחרי ארבע וחצי שעות של שיחה, ואחרי כמה צ'יטוטי מסנג'ר ושיחת טלפון, אני עדיין מתקשה להגדיר מה הוא בדיוק - שזה ממש חיובי יחסית למומו שמנתחת כל שטות. וגם מעיד שהוא משהו שאני עוד לא מכירה ואולי הגיע הזמן למישהו שלא מתיישב אצלי מיד בתוך קטגוריה צפויה מדי.

 

ורק אני חוששת, אגב קטגוריות בכל זאת, שהוא עלול להיות קצת נרקסיסט. או אולי הרבה. המקסימנות שלו, האינטליגנציה הגבוהה והצורך לדבר יותר על עצמו מאשר להקשיב קצת מעלים בי את החשש שהוא כזה. ואלה הכי מסוכנים לי. ומצד שני - זו היתה פגישה ראשונה ואני יודעת שמצאתי-חן בעיניו ויכול להיות שהוא הרגיש צורך להרשים אותי, שזה טוב. וגם קצת מחמיא.

 

הנשיקה הקטנה והחיבוק הארוך בסוף היו נעימים לאללה. והסמס שקיבלתי כרגע יאפשר לי, אחרי הלילה הלבן שעבר עלי אתמול, ללכת לישון סוף סוף עם חיוך. אני גמורה מעייפות. ורק - מה זו בדיוק הנסיעה הזו לתאילנד שתקועה לי עוד שבועיים ?

נכתב על ידי , 8/7/2008 01:14   בקטגוריות אופק, אני ירושלמית, אתרי היכרויות, הוא  
54 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   2 הפניות לכאן   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




99,956
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 30 פלוס , יצירתיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למוֹמוֹ אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על מוֹמוֹ ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)