לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים


בין הבריחה, ובין ההסתרה, בין ההכחשה, ובין התמיהה, בין הפחדים, ובין השאיפה, ישנם חיים. החיים שלי.

Avatarכינוי:  Dum Dum Philosophy

בן: 36





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2013    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

"איי! התחת הזה שייך למישהו!"


בשני היה לי אחד משני המבחנים האחרונים של העתודה. כטבעי למאורע זה, יום לפני שלושה סטודנטים התייצבו אצלי בבית על  מנת ללמדם.

למדנו והיה בסדר גמור עד שהגיע שעת הצהרים, שבשבילי סימלה את ההפיכה לפולניה. הלכתי למטבח והכנתי להם אוכל, הרבה אוכל, מלא אוכל.

כמובן שכמו כל פולניה כשהם אוכלים אני עומד בכיור ורוחץ כלים. בזמן האחרון אני עושה את זה ממש הרבה, אבל זה לא ממש מזיז לי. היו הרבה כלים שנשארו עוד מהסופ"ש של הבית הריק. לאף מתאומותיי זה לא הזיז. כשעמדתי שם, אחד הסטודנטים נכנס למטבח ועמד מאחורי. הסתובבתי אליו והוא נתן לי מבט של "לעזאזל כמה כלים?!". שאלתי אם הוא זקוק למשהו ואמר שלא. הסתובבתי חזרה והמשכתי לרחוץ את הכלים. הוא המשיך לעמוד שם כשהוא שואל אותי אם אני צריך עזרה, כי לא נעים לו. אמרתי לו שאם סבתא שלי מסתדרת מצוין ככה, אני גם יכול. שוב שרר שקט כשרק המים וקולות הרחצה שוברים את השתיקה.

לפתע הרגשתי את ידו על התחת שלי.

הסתובבתי במהירות כשאני משפריץ עליו סבון, בטעות.

"מה לעזאזל?" שאלתי.

הוא שתק. הוא נראה כאילו הוא הרגע בלע את הלשון של עצמו.

הוא: "התחת שלך רך."

אני: "מה?"

הוא: "התחת שלך! רך! ממש רך!"

הסתובבתי חזרה לכיור כלא מאמין למה שהרגע קרה כאן והמשכתי לשטוף כלים. כלאחר רגע שוב הוא תפס לי את התחת, רק כשהפעם שתי ידיו היו עליו.

אני: "סליחה?!"

הוא עזב. חשבתי שזה נגמר כי הוא התרחק. אבל לא. הוא קרא לסטודנט שני.

הוא: "תגע לו בתחת! הוא ממש רך!"

כשאני בטוח לגמרי שלא יקרה כלום המשכתי לרחוץ כלים כשאני מגחך לעצמי. עד שהבנזונה תפס לי את התחת.

זינקתי כשאני מסתובב אליהם ושואל אותם אם הם בסדר בראש שלהם.

הוא: "אבל לא! אתה לא מבין, התחת שלך, ממש רך! לחברה שלי אין כזה רך, מעולם לא נגעתי בתחת כל כך רך!"

כדי לאמת את החלטתו הוא הכריח אותי לתפוס לו את התחת.

הוא: "נו, אל תתבייש!"

אז נגעתי. ואז בשלי. שלי באמת היה הרבה יותר רך. ואז השני נגע לי. ואז שניהם.

ואז תהיתי לעצמי עד כמה הומואים אנחנו נראים מהצד. כאות משמיים אחותי נכנסה למטבח עם הסטודנט השלישי כששתי זוגות ידיים סוגרות על התחת הענוג שלי.

אני: "זה לא אני! זה הם! הם פסיכים!"

הסטודנט הראשון: "התחת שלו פשוט רך!"

סטודנט שני: "כן, רומן, בוא תגע!"

ואז השלישי תפס לי אותו.

אני: "סליחה?! אכפת לכם?! התחת הזה שייך למישהו!"

אני כמובן התכוונתי לכך שהוא שייך לבויפרנד, הם משום מה הניחו שהתכוונתי לעצמי. מילא.

כשחשבתי שזה הסתיים חזרתי לשטוף כלים. אז הסטודנט הראשון נצמד אלי מאחור בחיבוק.

עכשיו אין שום סיכוי שבעולם שאני אאמין שרוב הבנים במכללה הם סטרייטים לגמרי.

 


היום נפגשתי עם בויפרנד. צחצחתי את עצמי כשאני מגלח את כל הזיפים, גם איפה שפעם היה לי זקנקן. עכשיו הוא לא מתאים, כשאין לי שיער ארוך.

כשהגעתי בשעה המדויקת שבה אני ובויפרנד קבענו הרגשתי כאילו איחרתי. התיישבתי בגג של עזריאלי והתחלתי לקרוא את אחד הספרים שגנבתי לכרונוס. כשמחצית השעה חלפה, התקשרתי אליו. הוא אמר שהוא על האוטובוס והוא מצטער שהוא מאחר קצת.

כשניתקתי את השיחה לא יכולתי להתרכז יותר בקריאה. ישבתי כשאני מסמיק, מחייך וכמעט ומוחא כפיים לעבר המדרגות, שהוא אמור לעלות בהן. אני מרגיש שהשבת אצלו הציתה מחדש את כל הרגשות כלפיו. יותר נכון יהיה לומר שהיא גרשה את כל החששות הפחדים והתסכולים שהצטברו עם הזמן. כעת אין שום דבר שחור שמונע ממני לראות את האור הזך וחמים הזה שנקרא בויפרנד.

לאחר שעברו עשר דקות של ציפייה, הסומק מלחיי דעך ונעלם. כעבור עשרים דקות החיוך שלי נמוג. כעבור 30 דקות התחלתי לקרוא לו אידיוט. ואז הוא הופיע.

מקסים, חמוד, גבוה, חיוך כובש של שפתיים חושניות ועיניים מנצנצות.

"צריך שעון?!"

והוא צחק.

הרמתי את ידי על צברו וקירבתי אותו לנשיקה. אני לא מאמין שהוא ציפה לזה, אני תמיד מונע זאת. יש לי חסימה שעוצרת אותי בכל הנוגע להפגנת חיבה בציבור, חששות של ארון.

ידעתי שזה קצת מתסכל אותי. החלטתי לנסות להפסיק עם זה, עד כמה שאני יכול. ההחלטה הזו נבעה מהארה שהייתה לי בנוגע לזוג חברים אחר, שגם להם יש את הבעיה הזו. אני משער שזה די שכיח כשאתם נמצאים בארון.

אבל לא היה לי אכפת, ממש לא. אפילו כשעזריאלי מפוצץ בחיילים ויש לי הרבה חברים שמשרתים בקריה.

כשהיינו צמודים ומנושקים, הוא הפסיק אותי לפתע. פתאום הרגשתי איך שהוא מרגיש, רע. מתוסכל.

אני: "מה קרה?"

בויפרנד: "יש שומרים, אני לא רוצה שיעיפו אותנו" (יש לנו ניסיון בכך)

אני: מרים גבה "אתה מתכוון לטבח הזה שיצא להפסקה?"

אז הוא קצת לא שם לב לפרטים קטנים. מילא. יש לו זיין גדול.

אה אופס, לא הייתי אמור להגיד? LOL

אני אסבול על היציאה הזו. מזל שאני צוחק עכשיו, אח"כ כבר לא יהיו לי שיניים.

 

יצאנו לגג. ראינו זוג לסביות מתנשקות. בויפרנד החליט שאנחנו גם צריכים, אז התנשקנו. הוא עדיין לא הפסיק לחפש תשומת לב עם היחסים שלנו. כאילו למישהו אכפת שיש הומואים בעולם.

בנזרי, אם אתה קורא כאן, שתוק לפני שארעיד לך את הבית.

כשישבנו לנו בצד, בויפרנד הוציא שקית שוקולדים ומחזיק מפתחות ממש ממש יפה של עץ אשוח. הוא היה כל כך חמוד שישר שמתי אותו על התיק. את המחזיק.

נשכבתי על בויפרנד והאכלנו את אחד השני בשוקולדים. ליקר. אמרתי לבויפרנד שעליתי על התוכנית הגאונית שלו, אבל הוא ממש לא יצליח לשכר אותי ע"י שוקולדים עם ליקר.

כשעכשיו אני חושב על זה, הוא פשוט רוצה שאני אשמין כי העצמות שלי לא נוחות לו.

בין לבין התנשקנו והתחבקנו, כשלפתע בויפרנד שם לב שאני לא סומך עליו. וזה לא שאני לא סומך עליו, זה שאני מפחד שתופסים אותי ומתחילים להטות אותי מטה. זה כמו סנפלינג. מעולם לא יכולתי להישען לאחור, תמיד התיישבתי על הצוק, קפצתי ורק אז נעמדתי אופקית. לאור זאת בויפרנד השעין אותי כל פעם לאחור, עד אשר לא היה בי שום פחד.

כשסיימנו את השוקולדים, מאוכזבים שהם נגמרו, הלכנו לאכול. אני הלכתי לאכול. כי אני צריך.

אכלתי, אבל יותר מדי. הקיבה שלי כנראה עדיין לא מוכנה לכמויות כאלה של אוכל.

הקאתי. בלי לגרום לעצמי, פשוט זה יצא. בויפרנד רצה לבוא אתי אבל התביישתי. זה לא שהוא לא מודע למצב אבל בכל זאת, לא נעים. יש הבדל בין לדעת שזה קורה לבין להיות נוכח כשזה קורה.

כשיצאתי מהשירותים הרגשתי הרבה יותר טוב. לקחתי סוכריית מנטה על מנת שאוכל לנשק אותו שוב ויצאתי ללוות אותו לאוטובוס.

נפרדנו בנשיקה חטופה כי לא הספקנו למצוא מקום והאוטובוס שלו הגיע.

 

בסוף אני אמות אנורקסי בולמי אלכוהוליסט. צדק פואטי.

 

נכתב על ידי Dum Dum Philosophy , 25/3/2008 21:34   בקטגוריות אושר, אנורקסיה, אני והוא, בולמיה, ביסקסואלים, בעיות אכילה., גאווה, גייז, הומור, הטרדה מינית, הפרעות אכילה, הרהורים, חלום אופורי, להיות אני, מכללה, נטיות מיניות, סקס, סרקזם, פחד וחרדות, צחוקים, ציטוטים, ציניות, שנינות שכזאת, אהבה ויחסים, אופטימי, בית ספר, שחרור קיטור, פיתויים  
16 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



Cherry Lips


אתחיל את הפוסט כך: סליחה בסט על זה שהברזתי לך.

בשישי אני ובסט תכננו שהיא תבוא לישון אצלי, וזה גם הסתדר יופי.

כשעתיים לפני שהיא הייתה אמורה להגיע הגעתי לתובנה שאני יותר מדי מדוכא ואני לא יכול לארח אותה.

התקשרתי ואמרתי לה שאני מצטער אבל אני לא במצב לארח.

ניסיתי לישון כי לא ישנתי כמעט בכלל. אחרי שכולם הלכו הייתי צריך לסדר את כל הבית כך שלא משנה שהייתי מדוכא מדי, היו לי דברים לעשות.

לבסוף הלכתי לישון אבל לא הצלחתי להירדם.

כשקמתי לגמרי מהמיטה התיישבתי על המחשב והתחלתי לדבר עם אנשים כשאני לא שמח במיוחד.

דברתי גם עם בויפרנד. זה היה אחד הימים שדברנו הכי הרבה. פשוט כל שעתיים דברנו למשך חצי שעה לפחות. פשוט לא יכולתי שלא, הרגשתי ממש רע.

כיציאה מטופשת אמרתי לו שאני רוצה להיות אתו עכשיו.

למרבה הפליאה שלי הוא ענה לי בחיוב.

זה מוזר מאחר והייתי בטוח שאני לא יכול לישון אצלו, בטח כשלא מתכננים מראש. הוא בארון אני בארון ואני לא יכול לנחות מהחלל החיצון. או כך לפחות האמנתי.

בלי יותר מדי השתהויות פשוט סגרתי את המחשב, לקחתי כסף מאחותי ונסעתי אליו. ספונטניות שהייתה ממש זקוק לה.

זה היה יקר, וזה היה רחוק. פיזית.

אני ראיתי את זה כדבר זול, ממש זול כשאני מרגיש ממש גרוע. הנסיעה עצמה גם נעלמה והלילה (היה 11 ומשהו) עצמו עזר בכך שלא היו מכוניות ופקקים.

כשעליתי על ספיישל לבויפרנד הנהג שאל אותי איפה זה. שזה ממש מטופש, הוא לא חושב? הרי כל הפואנטה במונית זה שאני אומר כתובת, הוא מביא אותי לשם, ואני משלם. ככה זה הולך, לא?

אחרי ששלוש פעמים ששלטי ההכוונה אמרו לפנות ימינה ואנחנו פנינו שמאלה, הגענו ליעד.

ירדתי וחכתי לו. כשהוא הופיע קפצתי עליו. הוא חיבק אותי. והמשיך לחבק אותי. ואז עוד קצת. ואני בדקתי מה השעה ושיערתי שבזמן שהוא מחבק אותי אני יכול לבנות F-16 ולפרק אותו חמישים פעם.

תמיד אני זה שמפריד בנינו. יש לי קטע כזה. אני פרנואיד ויש לי משפחה בעיר שלו, ובכל מקרה נח לי בארון.

כשאמרתי לו שאני צמא הלכנו לבלוקבאסטר. רק לי זה נשמע מטומטם?!

אמרתי לו, אני לא רוצה סרט. אני רוצה לשתות. אני צמא.

אבל מתברר שיש שם גם שתייה, אז בסדר. רצינו לשבת במקום שאנחנו לא כל כך נראים ולא מפריעים אבל לא היה שם ספסל.

לכן בויפרנד פשוט הרים אחד והניח איפה שרצינו לשבת. יעיל מצדו.

כשהיינו שם, רציתי לנשק. ושוב ושוב ושוב רק שהוא די הרס את האווירה כשהוא התחיל לחפש מצלמות. "כי אמורות להיות". כי אכפת לי? לא ראיתי שזה עשה רע במיוחד לפריס הילטון.

כשישבנו שם מחובקים ובויפרנד התחיל לשחק לי בשיער הס"מ שלי ידעתי שעשיתי החלטה טובה (ממש לא נוגע לתספורת, יאק איתה).

ידעתי שזה מה שאני זקוק לו. לו. להרגשה הזו, לרגיעה כשאני אתו ולמחוות הקטנות האלו. הן מה שעושות את מערכת היחסים למשהו ערטילאי ולא איזה מפגש בין שני אנשים שאכפת להם מאחד השני.

אני אוהב את הדברים הקטנים, הם עושים את ההבדל. לבסוף זזנו מהספסל ויצאנו לחפש מקום שומם שנוכל להמשיך להתנשק.

בויפרנד שוב הראה את החוכמה האדירה שלו ונעצרנו באמצע רחבה ענקית מוגבהת. אחלה, למה לא? קודם לעיני מצלמות ועכשיו על במה אחת ענקית.

כשהערתי לו על זה הוא התחיל לצחוק ואמר שאני צודק. הפתעה ממש.

התיישבנו בגן כשהוא מניח את ראשו עלי. שוב מלטף אותי, שוב נותן לי הרגשה טובה. היינו שם שעה בערך והלכנו לביתו.

ראינו סרט. ראינו סרט כשאני שאון עליו. כשראשי מתרומם לקצב נשימותיו. כשידו עלי מלטפת קלושות. עוברת על הלחי וחוזרת חלילה.

הייתי מאוד עייף, לא ישנתי כמעט בכלל. התחלתי להירדם. הוא הבטיח לי שהוא ישאר שם אתי עד שאני ארדם.

רק אז הוא יעבור למיטה ליד, שבבוקר זה לא יראה מוזר להורים שלו. כל כך קסום. נזכרתי כשכרונוס וארס שכבו יחד וחייכו לעצמם.

תהיתי לעצמי אם החיוך שלי עכשיו יותר גדול.

בבוקר הוא הכריח אותי לאכול, אפילו יותר ממנו. הוא החליט שאני זקוק לזה כי בלילה כשתכרבלנו הוא נתקע באגן שלי וזה כאב לו.

בצהרים גיליתי שהמשפחה שלו לא פחות פולניה משלי, למרות שהם מרוקאים/עיראקים.

כשישבנו לאכול כולם הסתכלו עלי שאני אקח ראשון. שזה נורא מקובל, כשאני המארח. פתאום כשאני הייתי האורח זה לא נראה לי כל כך נכון.

לבסוף אמא שלו הגישה לי,והרגשתי אידיוט. כשסבב האכילה הראשון נגמר והיה עוד חצי מהאוכל, כולם הסתכלנו עלי שוב על מנת שאני אקח.

אז בויפרנד הביא לי. כשגם סבב זה תם שוב הסתכלו עלי, ושוב שמו לי רק שהפעם רק אני אכלתי.

אפשר לחשוב שאני רזה לפי כמויות האוכל שדחפו לי.

בסיום הארוחה שוב הסתגרנו בחדר כשאנו רואים סרט ששנינו רצינו לראות בגלל אלכסנדר הגדול שהמליץ עליו. THE OMEN  סרט חמוד.

למרות שכשהיה קטע רגוע והיה ברור שהולך להיות משהו מפחיד, ובויפרנד חיבק אותי חזק ואמר לי להירגע, קפצתי וצרחתי כאילו לא ידעתי שזה הולך לבוא.

בערב יצאנו מהחדר ופגשנו את חבר של בויפרנד ואת כרונוס שפתחתי אתו שיחה נחמדה ועשירה.

 

אני כבר לא בדיכאון.

ידעתי מה הביא אותי לזה, ידעתי את כל שלבי ההידרדרות, ידעתי מה יוציא אותי.

הבעיה הייתה שזה לא קרה כשבויפרנד בא בחמישי כי כמעט לא היינו יחד. ואנחנו צריכים להיות יחד, רק שנינו, ולא רק למספר שעות מקוצר.

צריך פעם ב- להעביר לילה יחד. ככה אני חושב. לילה של התכרבלויות. ואין לנו תמיד את היכולת לכך לכן ממש רציתי שהוא יבוא בחמישי.

אבל זה קרה בכל מקרה. לילה אחד אח"כ.

ולמרות שעדיין היינו צריכים להתחבא להתגנב ולהיות בארון שמחתי. הייתי מאושר. כי הייתי אתו. כי היו את הדברים הקטנים. הדברים הקטנים שאני כל כך אוהב.

 

אני אוהב אותך, תודה על ה23 השעות האלו,

רק בבקשה תפסיק לנשוך אותי. אני אקנה לך כרית!



 

 

נכתב על ידי Dum Dum Philosophy , 23/3/2008 19:06   בקטגוריות אושר, אנורקסיה, אני והוא, ביסקסואלים, גאווה, גייז, דיכאון, הומור, הרהורים, חלום אופורי, להיות אני, צחוקים, שנינות שכזאת, אהבה ויחסים, אופטימי, סיפרותי, שחרור קיטור  
20 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



נחיתות מתפרצת


כמו במגלשת מים ארוכה, לעלום אני לא רואה את התחתית. המים מעוורים וכל מה שנותר זה לחכות עד אשר האינרציה של גופך תגיע לסיומה.

המעוף העיוור הזה בלתי נסבל מבחנתי, אני מפחד מדי. אני לא יכול שלא לדמיין את עצמי מועף לבור של אינסוף ולעולם לא חוזר משם. צונח אל הלא כלום שמרכיב את הכל. מוקף בלובן כל כך בוהק שמחשיך את הכל.  מנסה משתדל ובכל זאת נשאר חסר אונים כנגד הכוחות שהינם. בכל פעם לגלות מחדש שזו לא התחתית, בכל פעם להבין עד כמה עמוק עוד אפשר ליפול. להפנים שאתה מתפרק לגורמים בלי יכולת מניעה.

 

אתמול רובם של האלים באו אלי. אני לא יכול להגיד שלא הייתה שמחה, כי הייתה.

יחד עם זאת אני יכול להגיד שאני לא הצלחתי לצאת מהדיכאון. עם כל רגע רק קרסתי יותר, במיוחד כאשר בויפרנד עזב. מוקדם מדי. זה תמיד מוקדם מדי.

רציתי לשתות. רציתי להשתכר. בפעם הראשונה בחיים שלי פשוט רציתי למחוק את הכול, רציתי ליהנות בלי כל קשר לרגשות שמתחוללים בתוכי. זה לא עבד. אחרי שקנינו את האלכוהול ובאנו לשתות אותו לא יכולתי באמת לשתות לשכרה. אבל שתיתי. לא אהבתי את זה במיוחד, טעמי אצטון ואנטיביוטיקה מעולם לא עשו לי טוב.

אבל כמו תרופה, בלעתי ולקחתי עוד מנה. להשכיח את הכאב. לא הבאתי את עצמי למצב שאני שיכור בו, אבל כן הייתי מסובב. הייתי מסטול. זאת הייתה ה3/4 שעה הכי שמחה שלי בשבועיים וחצי האחרונים שלי. אף על פי שלא הייתי שיכור נתתי לעצמי דרור להיסחף כי היה את תירוץ השיכור.

אז החלקתי יותר וחייכתי יותר. הכול בהצגה מרהיבה של דאם דאם השיכור. הצגה שכל כך הייתי זקוק לה רק על מנת לא לחסל את עצמי.

אבל הזמן עבר והמסטול נעלם. מה שנשאר זה לטפל באלו שלא ידעו לשתות, כמו למשל התאומה שלי.

ככל שהלילה התקדם לו כך נכנסתי יותר לדיכאון. וזה לא שכבר לא הייתי בדיכאון זה פשוט שהתחלתי להרגיש ממש רע. לא פיזית, נפשית.

התגעגעתי לבויפרנד. יותר מתמיד.

ארס וכרונוס ענו על הנבואה של בויפרנד והיו צמודים כל הערב. מקסימים חולמניים מרהיבים שכמותם, קינאתי בהם. לא יכולתי שלא. לא יכולתי שלא לחוש את הדחף העצום הזה להתכרבל גם עם מישהו. לא יכולתי לבטל את הרצון העז שבויפרנד יהיה שם.

אבל הוא לא היה.

ניסיתי למלא את מקומו בדידי ובלדר (אל האור, אהבה, שמחה, יופי והתום). זה לא הצליח במיוחד ורק הרגשתי יותר רע בשל ההטרדות החוזרות ונשנות שלי.

לפני שהערב התחיל כרונוס אמר לי שאם אני ארגיש ממש ממש רע ולא קשור שאני אדחף בינו לבין ארס בכוח. כי הם אוהבים אותי ודואגים לי.

זה לא עבד. ניסיתי אבל קלושות ולכן וויתרתי ממש מהר כשאני משאיר את כרונוס מבולבל.

אני לא יכול להיכנס אליהם באמצע לא משנה עד כמה שרע לי.

אני פשוט רציתי את בויפרנד.

חשתי נבגד וסוג ב', מטופש ככל שזה יהיה. ברור מאליו שהנסיבות הכריחו את בויפרנד לעזוב והוא לא עשה זאת מרצון לכן ניתן להניח שאין שום דבר שבא מעלי בהיררכיה שלו, למעט אמו.

סוג ב'...

אני כבר הרבה זמן מרגיש נחות. מכל בחינה אפשרית. כשאני מסתכל על החברים שלי אני שם לב שכולם ביחידות מובחרות. אפילו ידידה שלי שיצאה מהתיכון בלי בגרות נמצאת עכשיו במודיעין על אזרחי. אפילו דידי הולכת להיות טייסת, והיא בכלל בת.

מה אני? אני כלום.

אני לא יפה, אני לא חכם מספיק, אני לא שנון מספיק, אני לא מצחיק מספיק. אני לא רזה מספיק. אני פשוט לא מספיק. אני נכשל בענייני החיים.

מעולם לא נפעמו ממני כשמאידך גיסה כל מי שמכיר את כרונוס נפעם ומספר לי על זאת. בכל הנוגע לארס אין להסביר לי את מה שהוא מכיל, אני יודע.

כולם נראים לי גבוהים ורק אני למטה. אני יכול לתקשר אתם אבל עד רמה מסוימת. אני תמיד אהיה נחות מהם, אני תמיד אהיה מוגבל בכל הנוגע למיקום שלי בחברה.

וכשמסתכלים על מערכת היחסים שלי, זה גם לא מעודד במיוחד.

מזמן הבנתי שאני ובויפרנד לא נוכל לנהל קשר זוגי כמו סטרייטים. קיבלתי את זה כי אני לא יכול להילחם בזה. אבל אני לא מרגיש שאנחנו כלל זוג, אני מתוסכל מכך.

וזה לא כי אני לא נהנה אתו ואני לא שמח אתו ואני לא אוהב אותו זה פשוט שזה לא מסתדר.

אני לא רואה אותו כמו שאני רוצה לראות. הוא אומר שהמרחק בנינו קשור. אני לא יודע אם לראות בזה פרמטר נכון או לא, אני פשוט רוצה יותר זמן אתו. אני רוצה לעשות דברים שזוגות עושים, דברים רגילים. זוגות הומואים אם לא רגילים. לא להתחמק כל הזמן מהכול, מאסתי בזה. אני רוצה להרגיש שאני במערכת יחסים לא שאני משחק מחבואים.

ארס שם לב לתגובות שלי ממנו ומכרונוס לכן הוא שאל אותי אם אני אעדיף שהם יפסיקו. עניתי בשלילה, איזו זכות יש לי לאסור זאת עליהם?

קינאה? זה לא תירוץ. זה לא הם, זאת הסיטואציה. באותה מידה זה היה יכול להיות כל אדם אחר.

כשהבנתי שאני על רכבת הרים שעומדת להתנגש בקיר, התקשרתי לבוירפנד. השעה הייתה 4:20. הוא לא ענה. לא ציפיתי. אבל הייתי זקוק לו כל כך.

בשלב כלשהו לא יכולתי לסבול יותר את ההתרגזות חסרת הפשר אצלי ולכן הלכתי למטבח לרחוץ כלים, להעסיק את עצמי.

שם כל האתזגרופוביה שלי תקפה ואמרה לי שכדי לי לשים לב שלאף אחד לא אכפת ממני. נמנעתי מלהתייחס לזה מאחר וידעתי שהם נהנים ואין שום סיבה שבעולם שהם לא ייהנו ובטח שלא יחפשו אחרי כל הזמן. הזדעזעתי כשחלפה בראשי מחשבה על חתיכת ורידים כשרצתי סכין גדולה. כשהמחשבה הזו יצאה מראשי יצאתי מהמטבח.

היום בשעה 7:28 בבוקר החלטתי שאני מפסיק לאכול. אני לא במצב של לא להקיא אחרי שאני אוכל, וזה פשוט צעד מנע.

 

אמרו לי שאתזגרופוביה אינה הגיונית.

איזו פוביה כן?

נכתב על ידי Dum Dum Philosophy , 21/3/2008 18:09   בקטגוריות אומללות, אושר, אי שפיות, אנורקסיה, אני והוא, בולמיה, ביסקסואלים, בעיות אכילה., גאווה, גייז, גזענות, דיכאון, הפרעות אכילה, הרהורים, ורק רציתי לחיות, זעם ותוכחה, חלום אופורי, להיות אני, מוות, נטיות התאבדותיות, פחד וחרדות, עצבות, פילוסופי, פילוספיה, אהבה ויחסים, ביקורת, מפגשי ישרא-בלוג, סיפרותי, שחרור קיטור, פסימי, צבא  
46 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



  
דפים:  
67,471
הבלוג משוייך לקטגוריות: צבא , פילוסופיית חיים , גאווה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לDum Dum Philosophy אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Dum Dum Philosophy ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)