יש לי עכשיו בערך 8 דקות לכתוב משהו, אבל אני פשוט חייב להוציא את היותר-מדיי שמצטבר לי בראש.
קודם כל בקבוצת תמיכה. שלום, קוראים לי דר ואני סוטה.
סתם, אני לא באמת סוטה. אני אפילו תופס מעצמי בן אדם דיי רגיל, למרות שהדמיון שלי עובד שעות נוספות וגולש לכיוונים אפלים, מיניים, אלימים, נרקוטיים, נאקרוטיים ועוד מילים שהמכלול שלהן יוצר סרט פורנו ממש גרוע. למרות שאישית לא הייתי חושב שהוא גרוע. אולי כי אני מתחבר, או כי מאוד נוחה לי המחשבה שלפחות שלושת האנשים שעסקו בהפקת הסרט הזה ועוד השניים-שלושה שמנהלים את האתר והסכימו להכניס אותו לשם חושבים שזה תסריט לגיטימי.
אולי כי אין לי את זה מספיק בחיים. אולי כי החיים שלי היו כל כך נטולי אלימות (שקר חלקי) וחסרי מין (שקר מלא) שלא לדבר על סמים וסיגריות (שזו אמת כמעט מלאה) או בקיצור, אולי אני כל כך רחוק מהדברים הרעים שאני פשוט צורך אותם ומחפש אותם. שואף למצוא בהם את החופש. ומין זה הדבר היחיד מכל הדברים האלה שהוא חוקי ולא הורס את הגוף שלך.
חניכים מצאו את הבלוג, וזו הסיבה שהוא סגור לעיניים מאוד מסויימות. חח הכל בסדר איתך? יודע שאנחנו לא כ"כ מדברים בשוטף אבל לפחות כאן זה בסדר.
בקיצור, אני באמת צריך ללכת ובאמת שלא היה לי מספיק זמן. הגעתי למסקנה שכל חום שלא נובע או מהשמש או מבחורה הוא חום משתק, מעייף ומשבית.
תנו לי את הכוח שלי בחזרה.
שלך, אבל לא רק.
דר.