אני כל כך אוהבת שיש בבית אוכל של בית.
אני כל כך אוהבת את הריחות.
לצערי המאד רב, לא תמיד אני מכינה אוכל,
קשה לי, לעיתים אני מרגישה כל כך לא טוב שאפילו להכין חביתה זו משימה.
ואז אנחנו אוכלים שטויות...
ואז אני מרגישה רע,פיזית.
אבל גם מורלית כי אני יודעת שאוכל שמכינים בבית הוא תמיד הרבה יותר בריא.
השבוע היה מן שבוע כזה שלא הרגשתי בו טוב, ואכלנו המון שטויות...
לחם לחם ועוד קצת לחם.
הבוקר קמתי ואמרתי לעצמי די, חייבת לבשל.
אז הכנתי עוף עם תופחי אדמה בתנור.
ופשטידה של קרישה
(שאצלנו נקראת פרסה)
הכנתי בוקרסים מבצק סיפידי עם חצילים.
(הבצק הזה אהוב עלי במיוחד: 2 כוכות קמח, 1/2 כוס שמן 1/2כןס מים 1/2 כפית מלח מעט אבקת אפיה)
גם פאי ממנגולד (שאלצנו מכונה פזי) הכנתי עם אותו בצק.
סלט פלפלים שאבא מאד מאד אוהב.
וסלט ירקות שתמיד טעים .
בבית היה ניחוח של בית - של משפחה.
עכשיו אחרי ארוחת צהרים טעימה.
כשאורי טען שזה העוף הכי טעים בעולם ובקש עוד סלט...
ואבא למרות שהצהיר שהוא לא רעב, אכל בשמחה את פשטידת הקרישה עם סלט הפלפלים.
האמת תכננתי להכין גם קאפקייק גזר, יש לי המון גזר במקרר..
ועוד עוגה,
אבל הכוח נגמר.
זה יחכה ליום אחר
אני שמחה.
הלוואי שתמיד ארגיש מספיק טוב כדי להכין דברים למשפחה המתוקה שלי.
שבת נהדרת!