לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

בלוג המתכונים הגדול.


שלום לכם. הגעתם לבלוג המתכונים הגדול. תהנו!

Avatarכינוי:  -צוות המתכונים הגדול-

בן: 30

ICQ: 447364908 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2007

מתכון מס' 20 + מתכון מס' 21 + מתכון מס' 22.


היי, זאת דניאל והבאתי לכם מתכונים טעימים D:

 

 

מתכון מס' 20 - קרפ צרפתי

זמן הכנה: 30 דקות.

רמת קושי: בינונית.

 

*מומלץ מבוגר*

*מספיק עד 12 קרפים*

 

מצרכים:

3 ביצים

2 כוסות חלב

1 ורבע כוסות קמח

50 גר' חמאה מומסת

1 כפית סוכר

1 כפית מלח

 

אופן ההכנה:

1.שמים את כל המרכיבים במעבד מזון עם להב פלדה,

ומעבדים לבלילה אחידה.

2.מחממים מעט שמן במחבת טפלון, יוצקים מעט מהבלילה

ומטלטלים את המחבת כך שהבלילה תכסה את תחתיתה.

מטגנים עד להזהבה. הופכים ומטגנים כמה שניות נוספות.

3.מורחים על הקרפ שוקולד או ריבת חלב.

 

 

מתכון מס' 21 - טראפלס

זמן הכנה: שעה.

רמת קושי:קלה.

 

*חובה מבוגר*

*מספיק ל-30 טארפלס

 

מצרכים:

500 גרם שוקולד מריר, קצוץ

1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38% שומן

2 כפות ליקר תפוזים

 

לציפוי:

אבקת קקאו

 

אופן ההכנה:

1.מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. 

2.יוצקים את השמנת על השוקולד, מוסיפים ליקר ומעררבים

לתערובת חלקה.

3. מעבירים למקרר למשך 4-3 שעות לפחות.

4.קורצים כדורים בעזרת סקופר, כפית פריזיאן או רגילה ומגלגלים

לכדורים.

5.מאבקים בקקאו ושומרים בקופסה אטומה במקרר או במקפיא.

 

 

מתכון מס' 22 - גלידת חמאת בוטנים

זמן הכנה: שעה וחצי.

רמת קושי: קל- בינוני.

 

מצרכים:

2 ביצים

3/4 כוס סוכר

'2 מיכלים שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1/3 כוס חמאת בוטנים

3/4 כוס שוקולד צ'יפס

 

אופן ההכנה:

1.טורפים את הביצים בקערה עד שצבען הופך בהיר
ואוורירי (1-2 דקות). מוסיפים סוכר, מעט כל פעם, טורפים יחד
דקה נוספת. יוצקים פנימה את השמנת המתוקה והחלב
וממשיכים לטרוף.
2.יוצקים כוס מתערובת השמנת והביצים לקערה נפרדת
ומוסיפים לה את חמאת הבוטנים, מעט כל פעם. טורפים,
מאחדים ומחזירים חזרה לתערובת. ממשיכים לטרוף עד לקבלת
תערובת אחידה.
3.יוצקים את התערובת למכונת גלידה ומפעילים למשך 40-35 דקות.
מעבירים לכלי ומקפיאים למשך שעה.
4.מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומוסיפים את השוקולד צ'יפס.
מערביבים עד לקבלת תערובת אחידה ומקפיאים
שוב לשעה וחצי לפחות.
 
 
 
נכתב על ידי -צוות המתכונים הגדול- , 11/8/2007 17:25  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



1,763
הבלוג משוייך לקטגוריות: תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות ל-צוות המתכונים הגדול- אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על -צוות המתכונים הגדול- ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)