
להקת החתונות, HOT V.O.D
לאחרונה שמתי לב לשני דברים. הראשון, יותר מדי כותבים על בריאן אוסטין גרין, שלמיטב ידיעתי הפעם האחרונה שהוא עשה משהו מעניין הייתה בשנות ה-90. והשני, זה שפרקים של סדרות נהיו יותר ארוכים והתקבעו על 40 דקות. זה מוזר, כי בכל הזדמנות מלמדים אותנו שאין לנו סבלנות ואין לנו כוח לשום דבר שנמשך יותר מ-10 שניות, אנחנו מאבדים ריכוז במהירות שיא ולא מסוגלים להתנתק מהסמארטפונים אפילו לדקה. אבל במקביל, במקום שהסדרות המצחיקות יתקצרו מ-25 דקות לרבע שעה, הן מתארכות וכמעט מכפילות את עצמן. מה נסגר?
כזאת היא בדיוק הסדרה האחרונה של בריאן אוסטין גרין, שנקראת "להקת החתונות" (רשת TBS). זו סדרת מצב-רוח טוב כמו שקוראים לזה, אבל באמריקה המצב-רוח לא היה משהו והיא בוטלה אחרי 10 פרקים בלבד. אפילו הופעת האורח של מייגן פוקס, אשתו של גרין, לא עזרה. תכלס אין לזה שום סיבה, אלא אם אמריקה כבר לא אוהבת לצחוק כמו פעם. כי בסך הכל מדובר בחבורה של ארבעה בני 30 פלוס שרק אחד מהם נשוי עם ילדים ורק אחד מהם עושה סקס באופן קבוע, וזה לא אותו אחד. הם עושים שמח בכל מקום שהם מגיעים אליו, ולפעמים הם מביאים את המסיבה אליהם (כלומר לבית של אדי הנשוי שאשתו בדיוק נסעה).
זו סדרה שמעבר לזה שיש בה הרבה מוזיקה טובה, היא גם מנקה את המוח הכי טוב שיש. נכון שלפעמים ארבעים דקות מרגישות קצת יותר מדי, אבל אין צורך להריץ קדימה, כי הנה בא המשהו המצחיק הבא. ובאמת יש אנשים מוזרים בעולם הזה... במובן מסוים הסדרה מזכירה את "אנשי המסיבות" (ערוץ סטארז האמריקאי), רק שבסדרה המופרכת ההיא הכוכבים הם צוות הקייטרינג והמשקאות – מה שמעלה תהייה מתי יעשו סדרה על כמרים/רבנים, והאם יש סיכוי לכמה בדיחות דת לעבור את המסך.
בכל אופן, גם אם אתם לא עומדים להתחתן בקרוב עם אף אחד, בטוח הוזמנתם הקיץ לפחות לחתונה אחת, או בר מצווה או ברית או כל דבר כזה שבו כולנו מצווים לשמוח לא משנה מה. ומכיוון שאין כמעט אירוע שלא צצים בו דודים הזויים או סתם דברים הזויים שגורמים לכם לומר WTF, ההנאה מ"להקת החתונות" די מובטחת. בעצם, היא ההוכחה שלא תמיד האמריקאים מבינים מה טוב. אחרי הכול, הם בטוחים שאנחנו עדיין תקועים ב"הבה נגילה", בדיוק כמוהם.