איזה יופי איזה כיף!
עמדתי במשימות של הצום וצמתי גם ביום שני 7/8/2007 וגם ב-29/08/2007 ואני מרגישה טוב אם עצמי
אך עדין נחדרת למראה עיני המפיע כל פעם שאני מביטה במראה מזדעזעת לראות את עצמי בעיקר את פני ורגגגלי
והדבר הטוב ביותר שירדתי למשקל 54-54.5 בעקבות שני הצומים האלה 2 קג תוך 2 צומים והכי טוב שאתמול אחרי ששברתי את הצום אחרי שצמתי 20 שע כי אמא לא הלכה לעבודה אז אין לי בירה אלא לאכול את ארוחת הבוקר .
אתמול היתי גאה בעצמי לא היה לי בולמוס חזק כלל והצחלתי לחזיק מעמד אבל נאלצתי לאכול את כל תפריט הדיאטה שלי
אבל שתיתי הרבה מיצים ובעקבות כך שלשלתי איזה 3-4פעמים והקיבה תרקונה אבל אם נגיד עקפתי אתמול את ה-1000 קלריות זה בגלל השתיה שממילא יצא החוצה למרות שיש קלוריות אבל לא בגלל האוכל וגופי משמין ארק אם אני אוכלת יותר מ1000 קלוריות אבל מאטוכל לא משתיה.
היום גם לא היה לי בולמוס אבל טיפה פנקתי את עצמי כי עכ/שיו שיהיה בית ספר כל יום יהיה צום ותוך שבוע אוריד 10 קגאולי פחות 8 או חמש לא יודעת בדיוק אבל יצא לי לעשות צום של מעל 40 שעות וזה טוב
היום בנתים פנקתי את עצי בכך שאכלתי אגוזים וקצת קורנפלקס מהצד אבל מחר ממילא אני אוכל הכי פחות שיש כי לחרת היום יש בית ספר. סוף סוף אני כל כך מאושרת אני מאוהבת בבית ספר אני אוהבת ללמוד אני אוהבת לחרוש להרגיש חכה וטפו טפו טפו בלי עין הרע אני תלמידה מצטינת וגם הבית ספר יעזור לי בצומים שלי קצת היתי עצובה שאמרו יהיה בית ספר בעקבת העובדה שאני פוחדת שיגידו לי ששמנתי אבהל אני חושבת שלא יגידו למה גבהתי מלא החופש וזה בטח1 הסיבות למה העלתי במשקל וכאשר בן אדם גובה הוא מעלה סמשקל אבל לא בגלל שהוא אכל הרבה אלא בגלל הגובה ולא ממש רואים לי בגוף יותר בפנים אני מחר אני אוכל בוקר צהרים וכל ה\שאר האוכל אזורק לפח כן כן המוחש לי אומרעכשיו אל תדאגי את תעמדי גבזה ואני יודעת שאני כן אבל זה סתם שטויות כי שמחר יהי לי בולמוס וגם יהיה אני אשלח אותו לעזה.
טוב זזתי אחלו לי בהצלחה במשך הדרך
ולכול אחד מכם שתהיה שנה מוצלחת מושלמת חח וכמובן שתהיה לי גם ההצלחה ושנה המוצלחת והכי חרשנית ומצוינת ומצטינת שהיה לי אי פעם בחים גם לי כמובן שנה מוצלחת פוריה מצטינת ענקית וחרשנית. ושתצטינו תהייו תלמידים מצטינים ומוצלחים בהצלחה
שנת למודים טובה פוריה
בהצלחה!
!HAVE A GOOD LUCK IN THE NEW AND SUCCSFUL YEAR TO EACH OF EVERYONE OFF YOU!
וכמובן גם שתהיה לי ההצלחה הכי גדולה והכי מצטינת ענקית ומושלמת שהיתה לי אי מפעם בחיי אפילו יותר מכתה ח' בהצלחה גם לי שאהיה תלמידה תלמידה סופר מצטיינת מספר 1 תלמידה של רק של מאיות והצטינות ענקית הכי פוריה ומצטינת שהיה לי אי פעם הכי ענקית בעזרת ה', אמן!וכמובן בהצלחה גם לכם!
וכמובן שאני ארד במשקל ובצורה הכי דרסטית שיהיה שאשקול 47 קג אמן בעזרת ה'.
.אוהבת.