והנה הגיע לו החלק השלישי של הספיישל D:
היום יהיה פוסט מתוק במיוחד, הרבה עוגות ועוגיות 

אני מזכירה לכם -
פוסט הבא המתכונים שלכם יפורסמו,
אז שלחו מתכונים, שלא יהיה רק מתכון אחד בפוסט,
תודה לכל מי ששלח מתכון/מתכונים בנתיים.

עוגות שוקולד
בראוניז
מצרכים
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' חמאה
1.5 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
5 ביצים
אופן ההכנה
להמיס במיקרו (במשך 2 דקות) את השוקולד, החמאה והסוכר,
לבדוק שלא חם מדי, ולערבב פנימה את הביצים אחת אחת.
אז להוסיף קמח ולערבב היטב לתערובת חלקה.
לאפות בתבנית מרובעת, 180 מעולות כ 30 דקות.
לצנן ולחתוך למרובעים.

עוגת שוקולד במיקרו
מצרכים
3 ביצים
1 חב' קטנה (2.5 כוסות) קמח תופח
1/2 כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
3/4 כוס שמן
1 כפית קפה נמס
אופן ההכנה
לערבב לתערובת חלקה
למלא תבנית למיקרוגל עד 2/3
להפעיל ל 8.5 דקות.
לאכול באותו יום. למחרת כבר לא משהו.

עוגת שוקולית
מצרכים
כוס שוקולית
1 כוס סוכר
1 כוס קמח תופח
4 ביצים
1 כוס שמן
1/2 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
לעוגה- לערבב הכל לתערובת חלקה, לאפות בחום בינוני כ 40 ד'.
לציפוי - 1/2 שמנת מתוקה + 100 גר' שוקולד מריר, לחמם במיקרו 2 ד' ולשפוך על העוגה החמה.

עוגות גבינה
עוגת גבינה קלאסית
מצרכים
6 ביצים מופרדות
180 גר' מחמאה
1.5 כוס סוכר
2 יח' סוכר וניל
מיץ מלימון שלם
750 גר' גבינה לבנה
4 כפות גדושות קמח תופח
אופן ההכנה
להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב.
לערבב את שאר החומרים ולאחד בתנועות עטיפה.
לצקת לתבנית 26 משומנת ולהניח בתבנית נוספת מלאה מים.
לאפות כ 50 ד' בחום בינוני.

עוגת גבינה אפויה
מצרכים
1 ק"ג גבינה לבנה 9%
2 שמנת חמוצה
4 ביצים
2 כוסות קמח תופח
1.5 כוס סוכר
2 סוכר וניל
גרידת לימון
אופן ההכנה
לערבב הכל היטב לתערובת חלקה.
לאפות בתבנית 26, 180 מעלות כ 45 ד' עד שהעוגה משחימה.

עוגות פירות
עוגת מרשמלו-תות-קצפת
מצרכים
שכבת המרשמלו
6 חלבונים
2 כפות אבקת סוכר
1 חב' פודינג וניל אינסטנט
שכבת הקצפת
2 שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
1 שקית ג'לטין
שכבת התות
500 גר' תותים
1 חב' ג'לי תות
אופן ההכנה
מקציפים חלבונים וסוכר לקצף חזק, מוסיפים אבקת פודינג וניל ומקציפים 2 דקות נוספות,
אופים בתבנית 26 משומנת, 20 ד' ב 180 מעלות.
ממיסים ג'לטין בחצי כוס שמנת מתוקה, מקציפים את שאר השמנת עם הסוכר,
לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הג'לטין המומס.
מורחים את הקצפת על שכבת המרשמלו, ומניחים לשעתיים במקרר.
פורסים את התותים, מכינים את הג'לי לפי ההוראות, מערבבים ומצננים מעט,
יוצקים על העוגה ומניחים במקרר לשעה לפחות.

עוגת מוס תות
מצרכים
בסיס
1.5 כוס פירורי ביסקויט
1/2 כוס שקדים טחונים
100 גר' חמאה מומסת
3 כפות אבקת סוכר
מוס
1/2 כוס חלב
1 שקית ג'לטין
3 שמנת מתוקה (750 מ"ל)
250 גר' תותים
3/4 כוס אבקת סוכר
אופן ההכנה
מרפדים תבנית קפיצית בנייר אפיה - תחתית ודפנות.
מערבבים את חומרי הבסיס ודוחסים בתחתית התבנית.
ממיסים את הג'לטין ב 1/2 כוס חלב חמים.
מרסקים גס בכמה פולסים במעבד מזון תותים, 1/2 כוס סוכר וג'לטין.
מקציפים היטב שמנת מתוקה עם יתרת הסוכר, מקפלים פנימה בעדינות את התותים.
יוצקים על הבסיס ומניחים במקרר עד שמתייצב (לילה).

עוגיות
עוגיות שוקולד-צ'יפס רכות
(כעשרים עוגיות)
מצרכים
1.25 כוס קמח
1/2 כפית מלח
1/4 כפית סודה לשתיה
100 גר' חמאה, בטמפרטורת החדר
1/4 כוס סוכר לבן
1/4 כוס סוכר חום בהיר
1 ביצה, בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל אמיתית
3 כפות שמנת חמוצה
1.5 כוס שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
לנפות יחד קמח, מלח וסודה לשתיה.
להקציף חמאה וסוכרים, כ 5 ד' במהירות בינונית, עד שהתערובת תפוחה ובהירה.
להוסיף ביצה ותמצית וניל,
להוריד מהירות ולהוסיף לסירוגין, ב 2-3 פעמים, תערובת קמח ושמנת חמוצה.
ברגע שהקמח נבלע, להפסיק את פעולת המערבל.
לערבב ידנית את שבבי השוקולד.
לכסות את הקערה ולהקפיא למשך 10 דקות.
להניח בעזרת כף וכפית תלוליות על נייר אפיה, עם רווח של כ 5 ס"מ, ולשטח מעט.
לאפות ב 180 מעלות 12-14 דקות, עד שהמרכז יציב והשוליים זהובים.

עוגיות גרנולה
מצרכים
200 גר' מחמאה
1 כוס סוכר חום
2 ביצים
2.5 כוסות גרנולה
1.5 כוס קמח מלא
1 שקית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
ממיסים יחד במיקרו מחמאה וסוכר וטורפים היטב,
טורפים פנימה את הביצים,
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב
מניחים במנז'טים כפית מהתערובת
אופים ב 180 מעלות, 12 דקות או עד להשחמה.
-
תגיבו, השקעתי בשבילכם 

הזוכה מהמבצע הקודם
N&B

מבצע

פנויים - אין.

כל מי שמפרסם את השלט הבא בפוסט העדכני ביותר (בלי להוריד את הקישור)
מקבל לינקוק בכל הפוסטים של הספיישל.
בין מפרסמי השלט יוגרלו פרסים.
אלה שפירסמו את השלט