האם הזמרת הפרובוקטיבית של לבנון, הייפא והבי, תחזור בתשובה ותגרום גם להמוני נשים ער
ביות מוסלמיות ללכת בדרכה? כך לפחות מקווים במגזין שיוצא לאור מטעם תחנת הטלוויזיה הערבית "רותאנה".
המגזין פרסם לאחרונה מאמר מורחב לפיו, חזרתה בתשובה של הייפא והבי - מוסלמית שיעית - תגרום לעשרות אלפי מעריציה ללכת אחריה ולהתחיל לעטות רעלה (חיג'אב). "היא תעשה טובה גדולה לאנושות אם תתרחק ותפרוש מדרכה הנוכחית (איעתיזאל בערבית) ותתמקד בקיום מצוות האיסלאם".
בנוסף מפרסם המגזין כי והבי היא אמא לילדה, זיינב, שאותה היא לא רואה מכיוון שהבת חיה אם אביה. והבי, כך על פי המידע, לא ראתה את בתה כמעט מיום לידתה, ולהערכת המגזין היא אף שוקלת לחזור בתשובה כי "אז יהיה לה יותר קל להתקרב לבתה".
והבי לא הגיבה לדברים, אך היא לא הסתירה בעבר את הקרבה שלה לדת האיסלאם. באחד הראיונות היא אף צרחה על המראיין שהעז לשאול אותה אם היא צמה בימי הרמדאן. "אני יכולה ללמד אותך ואת כולם על הדת", אמרה אז.
ב"רותאנה" מתגאים במידע שיש בידם ובספקולציות שהרכיבו לעצמם בכתבה, והפרסומת למגזין שזה עתה הגיע לחנויות רצה במהלך היום בערוצים השונים של התחנה. "רותאנה" ידוע כתחנה שמשדרת מוסיקה חדשנית, אך יש לה ערוצים נוספים של מוסיקה וסרטים ערביים מכל הזמנים.
לפוסט המלא באתר "עמותת ישראבלוג"