ערב טוב =]
היום מזה התבאסתי. אמא שלי לא עבדה היום ותיכננו ללכת אני והיא כמו בכל תחילת עונה לעשות קנייה ענקית של כל מה שצריך (בגדים, נעליים..).
יש לנו מנהג כזה חחחח. כל תחילת עונה אנחנו מבלות לנו יום שלם ביחד, ועושות קנייה גדולה בשביל שיהיה לכל העונה..ואז במשך העונה קונים משהו פה, משהו שם. (כן אני ואמא שלי מכורות לזה)
ובקיצור תכננו לעשות את זה היום אבל ירד גשם...אז היא אמרה שנדחה את זה ליום אחר. אוףף התבאסתי. ולא דווקא בגלל הקניות (כן כן תתפלאו!) גם בגלל שאני נורא אוהבת לבלות איתה יום שלם מדי פעם. תמיד אני עם חברות וכמעט לא בבית, ולפעמים צריך גם להיות עם ההורים מדי פעם לדעתי.
אמא שלי היא מהאמהות המגניבות האלה חחחח שאפשר לעשות איתן צחוקים חופשיי והכל. בזמן האחרון הדבר היחיד שהיא רבה איתי עליו היה בגלל גיא שהיא לא אהבה את העובדה שהוא גדול ממני, אבל בזמן האחרון ההורים שלי כבר יותר בעדו. מאז שהיה לנו חודש והם דיברו איתו כשהם חזרו הביתה הם כבר לא עושים לי בעיות עם זה. ידעתי שמתישהו זה יסתדר =]
בקיצור היה לי חבל שלא הלכנו בגלל הגשם. אבל היא כבר לקחה יום חופשי מהעבודה אז בכל זאת החלטנו לעשות משהו ביחד בבוקר.
היא הכינה לי ולה שוקו חם עם קצפת (יאאאמיי =] ) ועוגיות חח שתינו אוהבות את זה, וישבנו לראות סרט, אח"כ סתם דיברנו (בין השאר גם על גיא, וסיפרתי לה עליו ונראה לי שהיא די שינתה את הדעה שלה עליו בעקבות זה)
בסך הכל היה בוקר נחמד. חוץ מזה לא עשיתי כלום היום אבל בקטנה...
אני מחפשת עכשיו עבודה חדשה. המצב בעבודה הנוכחית שלי נהיה גרוע יותר מרגע לרגע. הבוס פשוט בלתי נסבל. הוא נטפל אלי ומתייחס כ"כ מגעיל ואין לי מושג למה (כבר כתבתי על זה מזמן...וכלום לא עזר. אמרתם לי לנסות לדבר איתו, ניסיתי ולא יצא מזה כלום בסוף.)
בהתחלה החלטתי להתפטר כשתיגמר השביתה כי אז אולי לא יהיה לי זמן לעבוד, אבל אני רואה שהשביתה לא עומדת להיגמר בקרוב ואני לא יכולה לסבול את העבודה הזאת יותר.
אבל, אני לא מוצאת עבודה חדשה.
אז אם מישהו יודע על עבודה שמחפשים בה עובדת בת 16 באזור המרכז אז אני אשמח אם תודיעו לי.
זהו בינתיים, שיהיה לכולם ערב טוב =]
אוהבת מלא מלאאא
המתבגרת.