עניתי על השאלון המזדיין הזה. אבל אז מחקתי.. ח..
בקיצור, היום יום השואה. אני לא אפתח עכשיו בפוסט על יום השואה, כי אין לי מילים לתאר את זה.
מעל 10 משפחות משני הצדדים יחד נספו אצלינו בשואה. ואני לא רוצה לפרט אפילו. אין לי מילים לתאר את ההרגשה הלא מובנת. זיכורנם לברכה, שינחו בשלום על משכבם.

אז מה קרה שלשום [נראלי שזה היה שלשום]
מה? מה?
מה שקרה זה..
שלומי בראל!!
למי שלא מכיר, זוכה מקום 3 בכוכב נולד 5.
אז: אני, בת-אל, שלי, בלה, רויטל וסופי היינו בהופעה שלו בטקס, ואז בסוף הטקס אחרי חצי שעה, סופי מתקשרת לבת-אל וקוראת לה לחזור מהר מהר, חזרנו מהר מהר.. חח. ואנחנו קולטות את רויטל ואת סופי מדברות עם שלומי בראל, ואני בשוק ומתחילה לצעוק. ואני קולטת שהוא חותם להם על החולצות.. ולי אין חולצה של הנועל שהוא יכול לחתום עליה.. אז אמרתי- תחתום לי על היד, ויצאתי סתומה.. ח.. כי הוא אמר, מה תעשי עם זה? גאד הוא דיבר איתי.. ח.. אז אמרתי לו.. אין לי איפה לחתום, פשוט תחתום.
אז הוא ירד על הברכיים ושאל אותי: למי לחתום? אז אני אומרת: ק ק ק ק ק ק.. ק.ר.ר.ק.ר.קר.קר. קרן.. לחתום לקרן.. בגמגומים רבים.. ח.. אז הוא חתם לי הכפרע והיינו הכי מאושרות שבעולם. ואז אני ובת-אל הצטלמנו איתו, וסופי ורויטל גם בניפרד. הוא דפק ת'פוזה הסקסית ביותר שלו והצטלמנו. ממש ממש בימים הקרובים אני יעלה ת'תמונה. היא קצת חשוכה אבל היא כ"כ שווה את זה.
אני בשוק, הייתי כ"כ כ"כ כ"כ מאושרת! אתם לא יודעת כמה! היום הכי מאושר בחי!
ח.. כ"כ כ"כ חתיך!!
למרות שהוא עישן סמים, הכניס מישהו להריון כשהיה עם מישהי אחרת.. טוב נו.. העיקר שהוא חתיך, הוא נגע בי, חתם עליי, דיבר איתי, עמד לידי, חיבק אותי בתמונה והצטלם איתי. וזה זיכרון לכל החים. מועחעחחע
חח..
ורויטל? בכלל התחרפנה. אחרי 3 ימים עדיין אנחנו מאושרות כמו לא יודעת מה.
בקיצור?!
חלום שהתגשם
מאושרת!!
