לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


בכנות

כינוי:  פרפקציוניסטית גל ונועה

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יולי 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
7/2008

ביקורת ללילושקע D:


רושם ראשוני:

ורוד. והרבה ממנו.

 

פרטים טכניים:

שם הבלוג: בלוג שירים (:

שם הבלוגר: לילושקע :D

תיאור: שירים..שלי....פה !!!11  :D. את ממש אוהבת סמיילים, הא?

קישור: http://israblog.co.il/blogread.asp?blog=495528

 

עיצוב:

ורוד. הרבה מאוד ורוד. אה, וגם צהוב בננה. שילוב כ"כ ילדותי ומעצבן כזה שיכול להיות חמוד במינון נורמלי, אבל זה כבר מעצבן. וגם התמונה הנדושה הזו מדביאנט ארט עם הלבבות שיוצאים מהארובה. מלבב (כן, ניסוח כ"כ מתאים).

 

רשימות:

איזה כפתור.

אייקון של ארנב חמוץ. מפריד קיטשי משהו בין הרשימות כנראה.

השירים שלה: קישורים לשירים שלה.

עוד אייקון. הפעם של דוב שמראה לי את הזנב הו-כה-לא-חינני שלו.

פוסטתמונות: מיותר. נא להוריד.

אייקון נוסף.

פוסטים אחרים..חשובים :D: קישורים לפוסטים נוספים, חסרי משמעות בדיוק כמו הקטע של פוסטי תמונות. כאילו, את מי זה מעניין הפריצה של מישהו כזה או אחר? אולי חברים שלך, אבל את הקורא מהצד – לא. גם מיותר.

כפתור נוסף.

קוראים אחרונים: פשוט כמשמעו.

.: כמה אנשים קוראים בבלוג שלה הרגע.

כפתור נוסף.

מאוד הפריע לי שאין רשימה עלייך, כי זה מרכיב חשוב בכל בלוג אישי. גם בבלוג אישי בהכחשה שבטוח שהוא בלוג שירים ב-100%.

 

תוכן:

... אוקי.

באתי בחדווה לקרוא את הפוסט הנוכחי (שמסתבר שהוא כבר לא הנוכחי ושעכשיו יש שיר כלשהו), וחשכו עיניי. אצטט את שותפתי מהביקורת האחרונה שלה ואשאל: "מה לעזאזל את חושבת שיש כאן לבקר?!" יש לך כאן חוסר תוכן שיעניין מישהו שהוא לא מהחברים שלך, ואם את רוצה שקוראים מזדמנים ישארו ולקרוא... טוב, אני יכולה להגיד לך שפוסטים שמספרים מה עשית היום (עם מלא מלא סמיילים שקוטעים את רצף הקריאה) ופוסטי תמונות שברור שמדברים לחברים שלך, אין פה משהו שבאמת יגרום לי להישאר פה.

אם יש פה שירים בתקופה הנוכחית – טוב, בהחלט לא יכולתי להבחין בהם בתוך הפוסטים שנכתבים גם הם במבנה של שיר.

ופור גאד סייק, את כבר בת 16! למה את מתנהגת כמו ילדה מתלהבת בת 10? בעצם, לא מתנהגת. כותבת בצורה הזו. זה לא מעניין. נקודה.

 

אז בסיכומו של דבר:

בלוג חברה.

אולי קצת החמרתי, אבל עכשיו חצות ואני עצבנית על אטלנטיס 2.

 

ציון: 4 מתוך 10.

 

גל.

נכתב על ידי פרפקציוניסטית גל ונועה , 28/7/2008 00:49  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של הילדה ההיא . ב-1/8/2008 18:59
 



ביקורות לNushNushit.


וסליחה על העיכובים.

 

רושם ראשוני:

שחור ולבן. השילוב הקלאסי.

 

פרטים טכניים:

שם הבלוג: Precious Memories

כינוי: NushNushit. (הערה: כן...)

ארכיון: לפי הצהרתה מאז ספטמבר 05', אבל הכל בטיוטה.

קישור: http://israblog.co.il/tblogread.asp?blog=163005

 

עיצוב:

אז כמו שאמרתי, שחור ולבן שזה עיצוב קלאסי. תמונת הכותרת היא קומיקס מתוק למדי, שאני חושבת שזה אלמנט קבוע שחוזר בעיצובים שלה. דברים בסגנון, לא הקומיקס עצמו.

 

רשימות:

נעים להכיר-: רשימת אני, כמובן. וזו רשימת מכולת מעצבנת, כי את יכולה לכתוב ולנסח ולגרום לזה להיראות מעניין יותר לקריאה.

בלוגים-: קישורים בתוך תיבה.

מתכונות/בגרויות: רשימה שכבר לא רלוונטית. נא למחוק.

תמונה של גלידה. מסתבר שזו רשימת פריצה. מאוד מיותר לטעמי, כי הבלוג שלך הוא פרטי ואת לא צריכה שחברות שלך יכנסו ויתחילו לכתוב לך הקדשות. את זה הן יכולות לעשות במסנג'ר.

כרגע מרגיש...: רשימת עכשיו. גם מיותר למדי, כי את לא באמת מעדכנת את זה כל שנייה נתונה.

מונה זמן עד ליום הולדת שלה.

 

תוכן:

אז את כותבת, נכון. זה לא שזה משהו ברמה מזעזעת שהייתה גורמת לי להתחיל לצרוח עלייך, אבל משום מה אי אפשר להתחבר לזה. לא יודעת, אני לפחות מרגישה שאת לא כותבת לגמרי. משהו פה חסר.

את גם מוסיפה במשפטים סמיילים וכאלו, שזה בהחלט מעצבן ומיותר. וחוץ מזה... טוב, את מורחת כל מיני דברים יותר מהצורך.

קראתי בזמנו כל מיני פאנפיקי אינויאשה שכתבת, ואת כותבת יחסית טוב. הייתי שמחה לראות אותך כותבת בבלוג כמו שאת כותבת את הפאנפיקים, זה היה מעלה את הרמה קצת יותר.

 

בסיכומו של דבר:

בלוג סביר לגמרי.

 

ציון: 6 מתוך 10.

 

גל.

נכתב על ידי פרפקציוניסטית גל ונועה , 23/7/2008 23:38  
5 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של NushNushit ב-24/7/2008 16:27
 



שלום ובלה בלה בלה.


 

אתם בטח תוהים למה פתאום לעזאזל ישנו פוסט חדש, כי נטשנו בצורה אלגנטית ביותר. טוב, אז צר לי לבשר לכם שלא נטשנו ולא בטיח.

אז סליחה על העיכובים. כן, יש פה כמה שעוד מחכים מדצמבר (אהמ, עומרי, פנייה בשבילך), אבל יש לי סיבות מוצדקות מאוד. פרפקציוניסטית עזבה והמבצע חיפוש הסתיים, לחץ מסוף שנה ושיט דומה, ומה לעשות – גם לי יש חיים. מבאס משהו, כן, אבל לא נורא. תשרדו בשקט. ויש שותפה חדשה, כמו שכבר אמרתי. קוראים לה נועה, ואתם תקבלו אותה יפה, כן? וכשיש עכשיו חופש, נקווה שהביקורות יזרמו. נקווה.

 

הביקורות שלנו כנות במידת האפשר. משמע? אנחנו לא נחניף לכם מכל כיוון, אבל כן נציין את הדברים הטובים. הולך? הביקורות תמיד מציינות את דעתנו האישית, ואתם מוזמנים לעיין בביקורות הקודמות בשביל לקבל מושג כללי.

אנחנו שומרות את הזכות המלאה לרדת על בלוג שלא נאהב. נשתדל שלא לעשות זאת בתור קטילה רצינית, אבל לפעמים... טוב, יש דברים שהם לא בשליטתנו.

 

לביקורות שלנו אין מבנה קבוע במיוחד, אבל הכללי הוא בערך כזה:

-          רושם ראשוני:

-          פרטים טכניים: כולל את שם הבלוג, שם הבלוגר, תיאור וארכיון.

-          עיצוב:

-          רשימות:

-          תוכן:

-          ציון: מ-1 עד 10.

-          ולסיכום:

 

הציון הוא בעצם שכלול של הכול, אנחנו לא נותנות ציון לכול תבחין בנפרד.

 

לידעתכם, אנחנו לא מוכנות לבקר בלוגי עיצובים ועזרה, ערים וירטואליות ובלוגים של מעריצי טוקיו הוטל (טוב, הטעם הרע שלכם במוזיקה לא צריך לפגוע באפשרות שלכם לקבל ביקורת, אבל אנחנו שמות עליכם עין, ולא מבטיחות להיות נחמדות). בקיצור, תחסכו מעצמכם הזמנה לביקורת אלא אם כן אתם כותבים אמיתיים, כאלה שדיי מזמן לא ראינו בישראבלוג.

 

מקוות לחזור שוב בקרוב,

נועה וגל (כןכן, החלטתי לנטוש את הכינוי הכ"כ פאסה הזה. *טוןפקאציאמריקאימשהו*)

 


 

ועכשיו, בגלל שגל פרגנה לעצמה חופשה לטוריקה, אני אבקר את הבלוג הבא.

אגב, את הביקורת כתבתי לפני הפוסט הזה, אז יכול להיות שהפוסט העדכני שאני מדברת עליו, הוא לא הפוסט העדכני שמופיע בבלוג. יום נעים.

 

רושם ראשוני:

מיד כשפתחתי את הבלוג קפצתי בבהלה למראה הרפש הירוק שנגלה אל מולי עיניי. "אהה! קיא!" קראתי, ומיהרתי להביא את המגב מבחוץ. אני מציעה לך להחליף את החומר הירקרק הזה שמשמש לך כרקע, או שפשוט לא, אבל אז אתה יודע, איכסה וזה.

אז הכירו את "סטינקי" פנימיסט בן 15, מנגן על תופים וגיטרה, ומאוד נהנה להבהיל את הקוראים שלו בעזרת תערובת ירוקה שמתנוססת לו בגאווה ברקע.

 

פרטים טכניים:

שם הבלוג: Killing In The Name Of. אה?

כינוי: סטינקי. כינוי מסריח. חה, משחק מילים מתוחכם. סטיגידיש.

תיאור: "סקס, טופי ופופ יפני". בדיחה פרטית אני מאמינה. מקווה, בכל אופן.

 

עיצוב:

על הרקע דיברנו, אבל אני אזכיר שוב: את ארוחת הצהריים שלך שמור לעצמך.

אז ירוק ולבן. וירוק. אולי טיפה שחור. וירוק.

 

רשימות:

-אני- "אני לא מרוקאי ולא רוסיי, אני בכלל אוקראיני!" ואני לא מדרום קורדונזיה, אז?  " סטטוס : פנוי". יש מישהי בפוסט אחורה שכותבת בגדול שהיא אוהבת אותך, ומתגעגעת אלייך. או שהיא צריכה להיעלב, או שאתה צריך להתחיל לדאוג.

עוד רשימה של פוסטים שלו, רשימה של מוזיקה ורשימה של דברים לעשות, (ובניהם: "לספר לכולם!!!" אין בעיה, תכתוב על זה פוסט, מחר כולם ידעו. "להבין הומור של בנות" קל, פשוט צוחקים מכל דבר. הומור של בנים זה מה שצריך להבין. מישהו מוכן להסביר לי מה מצחיק בגרעפס?) ורשימת קוראים אחרונים. מלבב.

                                                                              

תוכן:

דילגתי על הפוסט העדכני שלך, שמלא באמרות אהבה דבקיות כאלה. אני באמת מאמינה שהבלוג שלך היה שורד גם בלי הפוסט המיותר הזה. אבל אם בכל זאת יש לכם את הצורך העז להעביר את המסר הזה אחד לשני, שלחו מייל. או יונת דואר. ישראבלוג יסתדר מצוין גם בלי הקושמושמוש שלכם.

בשאר הפוסטים שלו מספר "סטינקי" מה הוא עשה באותם ימים, מצרף תמונות שלו ושל חברים ומקלל ברוסית. פיזדיץ.

את רוב הבלוג הזה הוא כותב לו ולחברים, שמשם עולה השאלה "למה?". נעזוב את "למה אתה בכלל כותב את כל זה", ואת "למה לעזאזל אתה חושב שזה מעניין מישהו" ונעבור ל"למה אתה חושב שיש מה לבקר פה"?!

 

לסיכום:

חרא של הכרות. אני לא כזו רעה במציאות, באמת. אולי זה השילוב של העייפות והבחילה מהרקע.

 

ציון: 5.5 מתוך 10.

כי ככה.

 

נועה.

 

 

נכתב על ידי פרפקציוניסטית גל ונועה , 13/7/2008 12:38  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של פרפקציוניסטית ולא החלטית ב-23/7/2008 23:09
 






© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לפרפקציוניסטית גל ונועה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על פרפקציוניסטית גל ונועה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)