ובכן כמו בכל שנה חשבתי שזה הולך להיות משעמם אבל הופתעציע לגלות שלא!
זה התחיל בערך ב8 בבוקר של יום העצמאות, נפגשנו ליד הסינימטק והתחלנו ללכת.
הגענו לסוף שדירות הצבי, רחוב ניצנים[או משהו] ובסופו יש גן ציבורי.
שם עשינו מנגל טבעוני שהיה מאוד מאוד טעים!
היו המבורגרים טבעוניים ונקניקיות טבעוניות, והיה הרבה הרבה סושי שאני ואלכס עמלנו והכנו במשך 4 שעות יום קודם לכן.
באותו הבוקר גם הכנתי פנקייק טבעוני[המתכון פשוט יפורסם בסוף].
בכל מקרה נחזור לסיפור,
יצאנו בערך ב8:30 מהסינימטק וכשהגענו התחלנו להדליק את המנגל, מה שבסופו של דבר הצליח רק כמה שעות טובות אחר כך כשלאוניד הביא מביתו כהל מוצק!
בכל מקרה זה נמשך עד 11 ואז התחלנו לאכול!
אחרי שאכלנו אבנר ולאוניד נעלמו לשעתיים וכשחזרו הביאו איתם תותי עץ[יאמי!]
בכל מקרה אח"כ התמקמתי על הבטן של אלכס שהייתה מאוד נוחה אני חייב לציין!
בכל מקרה שכבנו אחד על הבטן של השני עד בערך 1 וחצי אולי 2 ואז הבנות הלכו ונשארנו אני אבנר ולאוניד.
כשנשארנו שם שיחקנו במשך שעות[עד 4 וחצי] בג'נגל ספייד.
היה ממש קשה למצוא מקום בלי רוח, אבל הסתדרנו.
בכל מקרה כשחזרתי הבייתה הדבר היחיד שרציתי לעשות זה לישון כי בכל זאת לא ישנתי בלילה לפני כן בכלל...
אני חייב לציין שהיה ממש אבל ממש מעולה במנגל הטבעוני ואני מתכנן גם לעשות ככה את ל"ג בעומר!
אלכס את שומעת?!
__________________________________________________________
הבטחות מקיימים אז הנה המתכון לפנקייק הטבעוני:
החומרים
2 כוסות קמח לבן
כף שמרים יבשים
כף שמן
קורט מלח
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
½1 כוסות מים
½ חבילה אבקת אפיה
ההכנה
- שמים את כל החומרים מלבד אבקת האפייה בבלנדר ומעבדים עד שמתקבלת עיסה חלקה, נוזלית אך סמיכה.
- מעבירים את הבלילה לקערה ומניחים ½ שעה להתפחה.
- מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים. במידת הצורך מוסיפים בהדרגה מים עד ששוב מקבלים בלילה נוזלית סמיכה.
- מחממים מחבת טפלון מרוחה בשכבה דקה של מרגרינה, ויוצקים שכבה דקה מהתערובת למחבת.
- כאשר נוצרות בועות הופכים בעזרת מרית, ולאחר מספר שניות מוציאים מן המחבת ומניחים על צלחת.
- מומלץ להגיש עם סירופ מייפל או שוקולד או עם ריבה.
בתיאבון!