לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

« בלוג האוכל הגדול »



כינוי: 

בן: 30





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
11/2007

פיצה. יאמממ.


מתכון קל ומהיר להכנת פיצה טעימה: 

חצי שעה בתנור פלוס מינוס.
מצרכים לבצק הפיצה:
1/2
קילו קמח
קורט מלח
1/4
מרגרינה
1 1/2
כוס מים

לרוטב הפיצה:
1
בצל קצוץ בינוני
3
כפות של רסק עגבניות
2
כפות אורגנו
1/2
כפית מלח
1/2
כפית מרק -עוף פרווה
2
כפות פפריקה מתוקה
1/2
כפית שטוחה פלפל שחור
תוספות: גבינה צהובה אם רוצים או כל סוג אחר, וירקות חתוכים כתוספות מעל הפיצה
אופן ההכנה
לערבב את כל מצרכי הבצק עד שנוצר בצק חלק
הכנת רוטב הפיצה:
לטגן הבצל עד שיזהיב
להוסיף  רסק עגבניות עד ביעבוע ואז להוסיף את שאר המצרכים
 
לא לשכוח את התוספות
לאפות  את הפיצה  ב- 160 מ'.

 

XOXOXOXOXOXOXOXOX

 

 

תוספות מעניינות לפיצה

·         רוטב עגבניות בסיסי:
מטגנים קלות בצל קצוץ. מוסיפים עגבניה בשלה קצוצה ומטגנים עוד דקה. מוסיפים רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור ואורגנו ומבשלים עוד 15 שעה.

·         קישוא ובצל:
חותכים את הקישוא והבצל לפרוסות דקות. מסדרים על בצק פיצה. מזלפים שמן זית בנדיבות, מפזרים מלח, פלפל ואורגנו ואופים.

·         גבינה בולגרית, תירס וזיתים שחורים: הולך יפה עם רוטב עגבניות.

·         פלפלים אדומים וצהובים קלויים: בליווי שמן זית ותבלינים בלבד.

·         פרחי קישוא: תוספת מדהימה אם אפשר למצוא. בתוספת שמן זית ותבלינים בלבד.

·         חצילים: פרוסות חציל מטוגנות מראש

ניתן להוסיף: זיתים ( שחורים וירוקים) , טונה, אננס, אנשובי, פפרוני, גבינה צהובה, תירס וסלמון .

 

  בתאבון לכם ידיידי   

 

נכתב על ידי , 2/11/2007 22:56  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



168
הבלוג משוייך לקטגוריות: מגיל 14 עד 18 , יצירתיות , תחביבים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לבלוג הכי טעים ברשת - בלוג האוכל. D: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על בלוג הכי טעים ברשת - בלוג האוכל. D: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)