תרשו לי לספר לכם על הספו"ש? (שהיה משמח אגב). הייתי בגן החיות אבל לא עם המשפחה, ולא לבד.. עם ידידה!
וזאת הרגשה נפלאה כי לא בכל יום יוצא לי לפגוש אנשים שאני מדבר איתם מאחורי המסך, וזה היה פשוט כיף לא להסתובב לבד לשם שינוי.
אז עכשיו גן החיות, ששם היו הרבה בעלי חיים, בעלי חיים+אותי שמח יותר. למרות שלפעמים קשה לראות אותם סגורים אבל חיים עם זה,
הם בטוחים שם, ושמה דואגים להם למזון ושתייה אז זה בסדר! כי פשוט יש אנשים שטוענים שבעלי חיים לא צריכים להיות בגני חיות
אולי זה נכון. אבל תגידו תודה שהם במקום שדואגים להם למזון ומחסה. עצרנו בחנות מזכרות וקניתי לי קוף (בובה) והוא אגב מעצבן!
וכמתנה ממנה קיבלתי כבשה (תרגעו, גם בובה), והיינו בפינת ליטוף שם היו מלא עיזים והם אכלו מפה לאחד המבקרים, אני רע אבל זה היה מצחיק 
אבל בגדול? אני גאה בעצמי כי הראתי עצמאות רבה, כשהובלתי אותנו אל גן החיות וחזרה לתחנה המרכזית, ואף פעם לא באמת נסעתי לגן החיות לבד או בכלל מהקניון לתחנה המרכזית. (קירי, אתה מתבגר) אוי לא, אני חושב שאני נהיה בוגר! תרגע קירי זה לא נורא. תתחיל למצוא עבודה, לעבור לדירה משלך, ותוציא רישיון בשביל הנוחיות! אולי כדאי שאעשה את זה סוף סוף? (אני סתם מדבר אל עצמי, שטויות)
בכל אופן. הסופ"ש הזה העלה בי חיוך אמיתי על הפנים!
שבוע חתולי לכולנו! 