לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

בלי לומר מילה .



Avatarכינוי:  Amit .

בת: 30

MSN: 





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

12/2008

3 / >


אני מתגעגעת אלייך . בטירוף . אני לא מאמינה שהחזקתי מעמד בלעדייך כל כך הרבה זמן .

איך פתאום נזכרתי בך ? חלום . והכל חזר . החיוך שלך , הצחוק שלך , הדברים המפגרים שהיית אומר , העובדה שהיינו ידידים כל כך טובים ושזה היה אמיתי ,

שהיינו ביחד אני אתה נעם ודניאל וכל העולם היה יכול למות היינו נשארים ביחד .. למרות שזו לא הייתה תקופה ארוכה כל כך ..

בהתחלה .. כשעזבת .. היה לי קשה . היה לי מאוד קשה . כי הכל השתנה ואתה כבר לא הייתה שם .

אבל גם כשניסיתי לשמור על קשר ? אתה לא רצית . אתה התחמקת . ואני הרגשתי כאילו תקעת לי סכין בלב וסובבת אותו חזק .

כי אתה חשוב לי . מאוד . אבל עכשיו אני יודעת שאין שומדבר שאני יכולה לעשות שיחזיר אותך . כי כבר לא אכפת לך יותר .

אם היית פה .. הכל היה שונה . הכל היה יותר טוב . אני הייתי יותר שמחה . זה כל כך מוזר כמה השפעה הייתה לך עליי . ואתה באמת היית אחד הילדים שהקשר בנינו היה אמיתי . ועכשיו כבר בכלל אין קשר .

קמתי בבוקר אחרי חלום עלייך . חלמתי שאנחנו מדברים , בטלפון . וכל הגוף שלי רעד כששמעתי את הקול שלך . זה היה כל כך אמיתי אבל כל כך לא ..

ושמעתי את ההתרגשות שהייתה בקול שלך כשדיברנו . כבר לא היה אכפת לי משום דבר אחר , רק להיות איתך לדבר איתך , לראות אותך . כמה ילדים שהיו שם , בחלום , אמרו שאתה ממש קרוב . הלב שלי דפק , ואני לא יודעת אם זה היה רק בחלום . שאלתי אותך איפה אתה . ואז , הייתי בטוחה שראיתי אותך דרך החלון של הבית שהיה קרוב אלינו , בחלום . נכנסתי לשמה עם עוד כמה ילדים . ראיתי שם המון ילדים , כולם התרגשו ובכוונה התרוצצו בבית כדי שאני לא אוכל למצוא אותך . בסוף מצאתי אותך .. כי מישהו אמר "זה הוא !" למרות שלא היית דומה לעצמך . התקרבתי אלייך ונתתי לך חיבוק ענק . נשארנו מחובקים וכל שאר האנשים שהיו שם כבר לא היו חשובים , כי אתה היית שם . וזה הרגיש אמיתי . כשסיימנו להתחבק , הסתכלנו אחד לשני בעיניים והחזקנו ידיים . כל הגוף שלי רעד . זה היה כל כך אמיתי , אבל כל כך לא הגיוני .. כל כך התרגשתי לראות אותך .

למה זה היה רק חלום ?

ואז התעוררתי . וחשבתי עלייך . וכל כך התגעגעתי , כי הרבה זמן לא חשבתי עלייך . כי גם אתה שכחת ממני . הבנתי כמה אתה חסר לי , כמה אני צריכה אותך .

איך נתתי לך ללכת ככה ? בקושי אמרתי לך שלום .

 

אז עכשיו אני יושבת מול המחשב ושומעת שירים של secondhand serenade .

וחושבת עלייך .

 

איך נתתי לך ללכת ככה ? איך לא הבנתי כמה יהיה לי קשה למצוא עוד אחד כמוך ? שגם הוא העריך אותי ואהב אותי למרות שהוא לא אמר את זה . ואני יודעת שהייתי חשובה לך . אני לא מאמינה על עצמי .

ואני מקווה שיום אחד , תיזכר בי . ושהקשר שלנו לא יעלם לגמרי . כי אני לא רוצה לשכוח אותך .

 

 

 

I'll always loved you

 

 

 

גאד למה אני כל כך מתוסבכת ?

 

3 / >

 

נכתב על ידי Amit . , 23/12/2008 15:24   בקטגוריות כואב .., מבולבלת : /, מוזר ., מכתב למגירה .  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



5,740
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , מגיל 14 עד 18 , מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לAmit . אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Amit . ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)