לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


תיאור בלוג זה מיינסטרים מדיי בשבילי

Avatarכינוי: 

בן: 31

MSN: 



פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    יוני 2010    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

6/2010

המטורף מציג: כיצד מכינים סרט אימה ב10 שלבים פשוטים!



אז הנה הגיע לו הקיץ! עד כמה שאני סובל מכך, בקיץ בהחלט יש כמה יתרונות. אחד מהם, הוא סרטי הקיץ שיוצאים כל שני וחמישי. בכלל, הקיץ הוא גם זמן מעולה לסרטי אימה! הו, סרטי אימה. הסרטים האינטיליגנטים האמיתיים, יצירות המופת כמו "יום שישי ה13", "סיוט ברחוב אלם", "משחקי ילדים" ועוד סלאשרים נחמדים בהם מלמדים אותנו על אנטומית המתבגרים. ובכן, לצערנו, בשנים האחרונות החליטו תעשיות הקולנוע להפסיק כמעט לחלוטין עם סרטי האימה החדשים, וחזרו ל"מקורות"- התוצאה, כיום משתחררים בעיקר ריימיקים, ריבוטים, המשכונים, ריבוטים לריבוטים, ואז ריימיק לריבוטים של הריבוטים... בכל מקרה, מכיוון והמבוגרים נוטים לומר שהעתיד בידינו (אי לכך, אגב, העתיד אבוד) הגיע הזמן שאנחנו, המתבגרים, ניקח את המושכות, ונחזיר לסרטי האימה את תהילת העבר! מכיוון ולי יש ניסיון... אה... כלשהוא... נו! כמה זה יכול להיות קשה?! אני מתנדב לעזור לכל במאי האימה הצעירים למיניהם, שכל מה שיש להם הוא מצברוח טוב ומצלמה, להכין סרט אימה משלהם- והכל בעשרה שלבים!

שלב 1- הרעיון לסרט!
 זה החלק הקל. כדי לקבל רעיון לסרט אימה אתם יכולים פשוט לבהות בספגטי נרקב על המדרכה, או לצפות באופרה, או כל דבר אחר שיוערר בכם חלחלה. אבל כמובן שגם לסרטי אימה חייבים להיות קריטוריונים! ראשית כל, סרט חכם לא בא בחשבון! אנחנו מדברים פה על לעשות כסף, לא איכות! עצבני ולכן קיימות נוסחאות לסרטי אימה, ואם תחרגו מהן אני פשוט אצטרך להרוג אתכם...
  • ילדה-קטנה-מפחידה-רוצחת-אנשים-בעקבות-קללה-יפנית-סינית-קוריאנית-תאילנדית-פיליפינית-מצרית-גרמנית-צרפתית-חייזרית-עתיקה
  • איש-מפחיד-רוצח-מתבגרים-בשיטות-מתוחכמות-בסוף-רק-הכוסית-הראשית-שורדת
  • זומבים-אוכלים-אנשים-קבוצת-שורדים-עם-רובה-אחד-מישהו-מהם-נדבק-במחלת-הזומבים-והם-לא-יודעים-מה-לעשות
  • קבוצת-חברים-נוסעים-אוטו-מתקלקל-עיר-נטושה-מתים-אחד-אחרי-השני-רוצח-קניבל
  • רוצח-מטורף-מחזיק-אנשים-במרתף-מלכודות-מתוחכמות-תפנית-בסוף
  • פיל-או-חזיר-או-נחש-או-קרנף-או-ממותה-או-ברבור-או-חתלתול-חמוד-ענקי-ותוקף-את-טוקיו
  • רצף-אירועים-דבילי-ונטול-היגיון-שצולם-במצלמה-מעפנה-בתחילת-הסרט-כתוב-"קרה-באמת"
לכל הסרטים האלה קיים מודל משותף, ועליו נדבר בהמשך.
 
שלב 2- בוחרים את ה...אה... נקרא לזה שחקנים

חשוב לזכור את הכלל החשוב בבחירת שחקנים לסרט אימה- לשחקנים טובים אין מה לחפש בסרטי אימה! אנחנו מדברים פה על כסף, שוב, ולכן רצוי שישתתפו שחקנים מרובי ציצי וריבועים, אשר מותם ימהל בעונג מיני מסוים. דוגמה: פריס הילטון, ג'ארד פדלסקי, שרה מישל גלר, ואתם אפילו יכולים להיות יצירתיים! מיילי סיירוס, למשל. עוד פרט שחשוב לזכור: בסרט חייבת להיות כוסית בלונדינית ועליה נרחיב בהמשך.


http://www.showingout.com/wp-content/uploads/neve1.jpg

 

שלב 3- לוקיישן לוקיישן לוקיישן
חוף ים, למשל, לא ממש מתאים לסרט אימה. אלא אם כן אתם בונים פה על ריימיק אימה לbaywatch (לא שאתם צריכים, המקור מספיק מפחיד)
אם כך, מהם המקומות המושלמים לצילום סרטי אימה? רצוי מקומות פסטורליים משהו, המסתירים בתוכם טוויסט מבעית.  רעיון נהדר, הוא האיזור הדרומי של ארה"ב, ובעיקרו טקסס. טקסס על ביצותיה הרבות, והערבות הנטושות היא מקום מעולה לרוצחים מטורפים וחמדמדים.
אם אינכם אוהבם את טקסס (מסיבה ברורה) תוכלו לבחור מקומות נטושים באשר הם -מוזיאונים, בתי מגורים, דירה בבניין פאר, ארגז חול נטוש,
פינה אפלה בגינה הציבורית- הכל מתאים.
שלב 4- עירום נשי
סרט אימה אינו שלם בלי ציצי. מצאו אחד.
שלב 5- הרציחות!
קיימים שתי שיטות לרצח בסרטי אימה- מוטיב חוזר, או יצירתיות. במוטיב החוזר כל הדמויות ימותו באותה הדרך (הצלצול) וביצירתיות, לרוצח קיימת נפש של משורר ולכן קורבנותיו מתים בשלל דרכים מקוריות- גירוד קרנית העין עם כפית עד מות הקורבן, מקלחת חומצה, מרתון שמש.
שלב 6- תחילת העלילה 
מבנה העלילה משתנה בהתאם לסוגי הסרטים שציינתי בשלב 1, לכן אתמקד בז'אנר ה"מתבגרים המרוטשים" האהוב. הנה לכם סדר העלילה כפי שהוא מתקיים כמעט בכלללללללל סרטי האימה. הסרט יתחיל בפתיח שמציג רצח של דמות חסרת תועלת, או מתמקד בעברו של הרוצח.
לאחר מכן תיהיה התחלה האמיתית, תוצג קבוצת מתבגרים, לפעמים באיזור המגורים הרגיל שלהם, לפעמים בroad trip. קיימים היררכיה בקבוצה שלהם, זוגות, ושאר חרא שלא באמת חשוב לעלילה.
לאחר הרבה דברים שיעמום בסגנון "אמריקן פאי", המתבגרים שומעים על הרצח, או שקורה להם משהו מוזר (באמצע הרואוד טריפ, למשל, האוטו נגנב!) והפחד מתחיל. ואז מגיע הרצח ראשון. חשוב: התמקדו בדמות הכי לא מעניינת. זכרו- לא זאת שאתם הכי פחות אוהבים, סוציומטים מתים בשלב יותר מאוחר! ולאחר מכן, בהלה! עכשיו המתבגרים המסכנים מתחילים להתבכיין! ועכשיו הגענו אל הדמות הראשית- הדמות הראשית תמיד תיהיה נערה ביישנית וחביבה, בלונדינית ברוב המקרים, עם חבר מעצבן שאותו היא מאוד אוהבת. בשלב ה"הבהלה" הנערה הביישנית תיהיה הראשונה להבהל, בעוד חבריה משליכים את העניין הצידה וחוזרים לתעסוקתם.
רצח שני. רצוי שהרצח השני יהיה כפול, ויתבצע בזמן שחבר וחברה יבצעו סקס סוער, המשלב הרבה שדיים. (בסך הכל, הבתולים הם אלה ששורדים בסוף הסרט)  בשלב הזה המתבגרים מודעים לרוצח, ווהעלילה תופסת תאוצה.

שלב 7- הבהלות
סרט אימה אינו מושלם ללא ההבהלות הנדרשות! למשל, הנערה בחדר... שומעת קול מכיוון המקלחת, נכנסת בשקט... מוסיקה שקטה ומתגברת... היא רואה צל של איש מאחורי וילון האמבטיה! היא פותחת את זה בפחד... המוסיקה בשלב הזה צורחת!!!!!!! ואז היא מגלה שזה מטאטא. עם חולצה. ודלי מעליו. היא נושמת לרווחה, ואז הרוצח שעמד מאחוריה כל הזמן הזה פותח לה את התחת.

שלב 8- סדר המוות
לפני שנמשיך עם מבנה העלילה, הבה נקטלג את הסדר בו סטריאוטיפים של המתבגרים ימותו בסרטי אימה. נגיד שיש שבעה מתבגרים? הבה נהרוג אותם!
  1. מתבגר חסר חשיבות. דמות של "חולצה אדומה", משמעותה שקיים בשביל למות ולקדם את העלילה.
  2. חבר וחברה, לא הגיבורים! מתים בעירום.
  3. דמות קומית. בשלב כלשהוא נמאס מדמויות קומיות בסרטי אימה, אז באמת שאין בעיה להרוג אותם בשלב הזה.
  4. האנטיפט. בכל סרטי האימה קיים הג'רק הזה, וזהו שלב מצוין להרוג אותו. בדרך כלל לא יהרג על ידי הרוצח, אלא על ידי חבריו- לאחר שאיבד את שפיותו בניסיון להציל את עצמו.
  5. עכשיו אנו מגיעים אל שלב בו נשארים רק החבר והחברה, וזה מוביל אותנו אל השלב הבא...
http://images.starpulse.com/Photos/Previews/Friday-the-13th-movie-10.jpg
שלב 9- המרדף
ההיי-לייט של הסרט נגמר במרדף המערב את הפרגית הראשית, מלווה בחבר שלה (או באחיה, אם החבר הוא האנטיפאט שכבר נפטר לו) ושניהם עסוקים בעיקר בריצה, עם היידים למעלה, קוראים לאימא. הדמויות יקבלו בסופו של דבר ביצים, כמובן, ויתחילו להחזיר לרוצח מכות.
שלב 10- הסוף המר
בסוף המרדף מתרחש עימות בין הקורבנות לרוצח, בדרך כלל במקומות מסוכנים משהו כמו צוק, או מפעל לגיזום עצים, או מקדולנדס, ובו לסוף הרוצח ימות. הניצולים ילכו אל האופק בשלווה... ואז, בשוט האחרון התמקדו ביד של הרוצח, ותנו לה לזוז מעט. אנחנו בונים על המשכון, כן?




יצא לקולנוע הריימיק ל"סיוט ברחוב אלם." לכל מי שמטיל ספק האם בפוסט הזה קיימת פיקטיביות, מוזמן לראות אותו ולהגיד לי אם זה לא היה המבנה המדויק (:
קיץ נוראי לכולכם!

לרוווווווו סטנדרטי
 
נכתב על ידי , 19/6/2010 15:41   בקטגוריות אימה, אקטואליה, פסימי, סרטי אימה מחרידים להחריד, טימטום, קורע מצחוק, הצלצול, סיוט ברחוב אלם, לרו, יום שישי ה13, מדריך, אהבה, מתבגרים, מוות, סקס  
157 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Besserwisser ב-15/8/2010 20:40
 



המטורף מציג- שעת ניתוח ספרותי. והפעם- ג'סטין ביבר!



שלום לכם, יהודים יקרים, וברוכים הבאים לשעה של ניתוח ספרותי. היום, ננתח את המיטב משיריו המרטיטים של משורר שהתפרסם בעולם כולו, שני רק לחיים נחמן ביאלק- סר ג'סטין ביבר. במהלך המאמר הנ"ל, אנסה בכל כוחי לפענך את נבכי ראשו של האמן המיוסר, בתקווה שאוכל להאיר את שיריו הספרותיים באור חדש. זה עומד להיות קשה, ומייגע, אך אני מוכן למשימה. הבה נכנס אל ראשו של גאון! (בתקווה שלא נכנס בדלת מסתובבת)

 

השיר הראשון שאותו ארצה לפענך יהיה שירו המפורסם ביותר, "תינוק" או בלועז "baby".

ניתן לקשר את העניין להרגשתו של ביבר שהעולם סביבו גדל בעוד שהוא נשאר גמד מחוצ'קן.

השיר המקורי:

You know you love me
I know you care
Just shout whenever,
And I'll be there
You want my love
You want my heart
And we would never, ever, ever be apart

Are we an item?
Girl quit playin'
We're just friends,
What are you sayin'?
Said there's another as you look right in my eyes
My first love, broke my heart for the first time

And I was like
Baby, baby, baby ooh
Like
Baby, baby, baby noo
Like
Baby, baby, baby ohh
I thought you'd always be mine (mine)
Baby, baby, baby ohh
Like
Baby, baby, baby noo
Like
Baby, baby, baby ohh
I thought you'd always be mine (mine)

Oh oh For you, I would have done whatever
And I just can't believe we ain't together
And I wanna play it cool
But I'm losin' you
I'll buy you anything
I'll buy you any ring
Cause I'm in pieces
Baby fix me
And just shake me till you wake me from this bad dream
I'm goin down, down, down, down
And I just can't believe my first love won't be around

And I'm like
Baby, baby, baby ohh
(Luda)
When I was 13, I had my first love
There was nobody compared to my baby
And nobody came between us, no one could ever come above
She had me going crazy, oh I was star-struck,
She woke me up daily, don't need no Starbucks(Woo! )
She made my heart pound, I skip a beat when I see her in the street
And at school on the playground but I really wanna see her on the weekend
She knows she got me dazing cuz she was so amazing
And now my heart is breaking but I just keep on saying...

I'm gone
Yeahh, yeah, yeah
Yeahh, yeahhh
Now I'm all gone
Yeahh, yeah, yeah
Yeahh, yeahhh
Now I'm all gone
Yeahh, yeah, yeah
Yeahh, yeahhh
Now I'm all gone, gone, gone, gone
I'm gone
לנוחותי, אתרגם את השיר מעט. חלק מכם המעוניינים בתרגום מלא בעברית, מוזמנים להכנס אל בלוגי ההערצה למשורר, הם מתרגמים עם גוגל טרנסלייט וזה בכלל לא יוצא הדבר הכי נכשל ששמעתם.
הבה ננתח את השיר הנ"ל. בתחילת השיר מספר ביבר על גבר, כנראה שבו הוא מאוהב. אה, רגע, מה? סליחה, סליחה, התכוונתי לאישה. אישה שהוא מחבב. השורה הראשונה, מספרת שג'סטין, בעזרת טלפתיה מסוימת שנוצרה מעישון האם בזמן היותו ברחם, יודע שהאישה הנ"ל "מאוהבת בו, אכפת לה ממנו" ומספר לה שהוא סטוקר, כך שבכל פעם שהיא תקרא לו הוא יוכל לצאת מהשיחים ולאנוס אותה. לאחר מכן, כנראה, מדבר ביבר על טקס פגאני עתיק בין אוהבים בו האישה מוציאה את ליבו כדי שהם לעולם לא יפרדו.
מכיוון והמשוררים הדגולים כותבים בדרך כלל מספר דברים שאינם מובנים לאף אדם אחר פרט לעצמם, השורה הבאה, שמדברת על היותו עצם (אולי צעצוע מין?) שבו אהובתו יכולה צריכה להפסיק לשחק (אולי היא התמכרה לעניין) ממחישה את העניין.
לאחר מכן מדבר ביבר על האוטיזם ממנו הוא סבל בילדותו, המקשה עליו להבין את מה שאהובתו אומרת (כפי שהוא אומר: ?What are you sayin)
גילוי מעניין על הרומן- ליבו של ביבר נשבר. אולי בזמן הטקס הפגאני? הבה נמשיך.
בפזמון, חוזר סר ביבר על המילה "בייבי" כשמונה עשרה פעמים, כפי שאמרתי- להמחיש את היותו תינוק. 18 הפעמים ממחישות את הגיל של אהובתו, אשר לידה הוא מרגיש כמו "תינוק", ואינו מצליח להביא אותה לסיפוק מיני מכיוון ואיבר מינו קטן מדיי.
לאחר גניחה, הממחישה את ניצני הבגרות המינית של ביבר, מספר המשורר על רצונותיו להיות איתה ביחד. תוך כדי, משלב הוא חרוז שאינו אלא גאוני בכל קנה מידה אנושי:
I'll buy you anything
I'll buy you any ring
החרוז הזה, אינו אלא גאונות צרופה. קיימים אומנים מעטים בהיסטוריה שיכולים לשלב כך בין מילים, ללא פחות מיצירת אומנות.
לאחר מכן מדבר ביבר על נסיונותיו לשכב עם אהובתו, כפי שהוא אומר "אני יורד למטה, למטה, למטה" אך מסיים עם גילוי מפתיע- האישה איתה הוא שוכב אינה אהובתו. סביר להניח שזונה ממין זכר שאביו קנה לו. אז, מדבר ביבר על העתיד בו הוא בן 13 (תזכורת, השנה חגג ביבר את יום הולדתו ה8)
לאחר פרסומת קצרה לסטארבקס (היי, גם משוררים דגולים צריכים להכניס קצת מזומנים) מסיים ביבר את השיר בשורת המחץ "אני נעלם, נעלם, נעלם" אך לצערנו התופעה הינה הפוכה.
לצערי, הייתה מפענח לכם שיר נוסף, אך במהלך השמיעה אוזניי דיממו, הכבד שלי התפוצץ, העיניים שלי יצאו מהמקום וניהייתי אימפוטנט. כן! עד כדי כך הוא גאוני. אני מאחל שכולכם תחלו בbiber fever, כי מי שלא שמע אותו- לא יודע מה היא גאונות.
הוידיאו קליפ הלא יותר מיצירת אומנות, המתחרש באולם באולינג- המסמל את רצון כל העולם לזרוק על ביבר כדורי באולינג ולראות אותו מדמם למוות.

 

שיהיה לכולם סוף שבוע ביברי ו100לף. הלכתי להקיא.

 

 

נכתב על ידי , 10/6/2010 19:01   בקטגוריות ג'סטין ביבר, אישה או גבר?, מוסיקה, סיפרותי, אקטואליה, אינטרנט, אהבה ויחסים, תינוקות, שרימפס, שירים מטומטמים, שירים, שואה גרעינית, רוני סופרסטאר, קצת תרבות!, גאוניות, ניתוח  
324 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של qpazwptbez ב-17/2/2013 10:26
 



החיים כגאון מטורף פרק 5: יום ההולדת המיוחד של המנוח- קומיקס ענקי!


76 פריימים מחכים פה למטה, כפי שהובטח! מדובר בקומיקס הכי מגניב EVER שלי! סתם שתדעו, שהסוף מפתיע במיוחד. אבל אל תדלגו אליו, כי לא תבינו אותו! לא, אתם חייבים לקרוא את כלללל הקומיקס









 





























 



























 






























 





 











 





 




 































טה-דה! וזהו זה. אז כמה הערות על הקומיקס:

  • כל הקטע של הטיימ-ליינים, הוא סוג של רפרנס לאבודים, סיבכתי אותו נורא בכוונה. אם לא הבנתם
    הסיפור מתחיל בהווה, נקרא לזה- שהדמות שלי מתה. שבועיים אחר כך, בעתיד- קורל חולם על הדמות שלי. בהווה, שבועיים לפני, הדמות שלי מתעוררת בגן עדן והשיחה שלו עם מייקל ג'קסון אורכת כשבועיים (הזמן פועל אחרת בגן עדן!) ולכן קורל מגיע בדיוק באותו הרגע שהדמות שלי מסיימת את השיחה עם ג'קסון.
  • תודה ללינה ויערה- ליערה שהציעה את הרעיון הגאונייייי לסוף, ולשתיהן שהסכימו להיות מושפלות ככה.
  • אף לאמה לא נאנסה במהלך הצילומים.
  • הקטע עם וולדמורט- כנסו ל"הפוסטים">"קומיקס">מלחמת ישראבלוג 2.
  • אסתריקה בבית משוגעים כי... אני לא יודע למה...

מקווה שהבהרתי! אז לפני שאתם חוזרים לחייכם תזכרו שעבדתי מיליון שנה על זה ואם לא תגיבו יקרו לכם דברים נ-ו-ר-א-י-י-ם *חיוך פסיכוטי*

אני יכול לפתוח ערוץ אקראי ולדעת בדיוק על מה ידברו בו.

נכתב על ידי , 2/6/2010 15:45   בקטגוריות החיים כגאון מטורף, קומיקס, דת, גם עדן, גיהנום, וולדמורט, קומיקס, אקטואליה, אינטרנט, שחרור קיטור, סקס, בית משוגעים, אלוהים הוא כבשה, הית' לדג'ר, קורע מצחוק  
119 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ב-23/6/2010 22:40
 





241,823
הבלוג משוייך לקטגוריות: החנונים , הומור וסאטירה , קומיקס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאשחר כהן אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אשחר כהן ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)