בעוד חמישה ימים, ב 14/2 יהיה ה valentine's day, יום האהבה בעולם המערבי. אומנם ביהדות חג האהבה הוא ט"ו באב, שחל בקיץ, אבל אנחנו לא בוחלים גם בוולנטיינס, במיוחד אם הוא נותן לנו תירוץ להזמין אתכם, בלוגרים שיודעים לאפות ולבשל, לאתגר טעים: אנחנו מזמינים אתכם להעלות לבלוג שלכם מתכונים מצולמים של מאכלים מתאימים לחג האהבה. הכוונה היא בעיקר לקינוחים מושחתים, כאלו שמכילים מרכיבים כמו שוקולד, אלכוהול, ודברים אדומים כמו תותים או דובדבנים. אלו יכולות להיות גם מנות אחרות, אבל העיקר שהן יהיו רומנטיות ומתאימות לאירוע.
הפוסטים שאנחנו מחפשים דבר ראשון צריכים להכיל מתכון טוב וטעים, שכתוב בצורה תקינה, כמו שנהוג לכתוב מתכון. בנוסף, ולא פחות חשוב, הם צריכים להכיל צילום אחד לפחות של המאכל עצמו, כשהצילום צריך להיות מקורי שלכם. מומלץ לצלם גם את השלבים של הכנת המתכון, כדי להקל על ההכנה לאחרים.
חשוב מאד שהצילומים ייראו טוב. לכן, הקפידו לצלם עם מצלמה טובה (לרוב המצלמות בטלפונים ניידים לא מספיק טובות), להניח את המאכל במקום שבו יש אור טוב (אור שמש לרוב נותן את התוצאות הטובות ביותר), וחשבו על זווית וקומפוזיציה מעניינת.
את המתכונים השווים שלכם נשמח לפרסם בדף הראשי של ישרא-בלוג. ואם יהיו דברים ממש איכותיים, הם גם יפורסמו בערוץ האוכל של nana10.
כדי שנדע שהעלתם מתכון, צרפו קישור לפוסט הזה, כך שתיווצר הפניה.