לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

Life is a BITCH, so as I




מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  




הוסף מסר

1/2008

כדי שתרגישי קצת יותר טוב.


 

קלי הגורה ז"ל

2007-2008

טל הפוסט הזה הוא בשבילך:

 

אומרים שכלב הוא החבר הכי טוב של האדם והם צודקים.

כלב הוא חיה נאמנה שאינה בוגדת בך, היא אינה שוברת את ליבך והיא תמיד תהיה לצידך ותגן עלייך. אתה יכול לסמוך עליו שברגע הכי קשה של חייך הוא יהיה שם.

 

חברה טובה שלי איבדה אתמול את הכלבה האהובה שלה שנדרסה בחוסר לב ובקרירות על ידי נהג לא זהיר, מה שהכי כואב בקטע הזה שהכלבה הייתה רק בת חצי שנה והבעלים ראו אותה נדרסת מול העיניים, שמעו את קול המתכת מתנגש בגוף כה שברירי וחסר יכולת מול מפלצת כה גדולה ואימתנית.

אותו נהג פשוט המשיך לנסוע ואפילו לא הסתכל אחורה אך אותה ילדה שאהבה את כלבתה נשארה דומיה, משתוקת שדמעות זולגות בעיניה חושבת שהיא אשמה בהכל. שכלבתה האהובה איננה בגללה.

 

טל,

אני רוצה שתדעי דבר אחד שזה לא אשמתך. את לא יכלת לדעת שהיא תרוץ לכביש. את צריכה לפטור את האשמה ממך כי את לא אשמה.

אני רוצה שתדעי שאם תשאי את האשמה הזו בלב היא תהרוס אותך. היא תהפוך אותך לאדם שונה ממך. את תיהי ממורמרת, עצובה, דכאונית קרירה ואלו דברים שאת לא, כי את ילדה מדהימה שמחייכת וצוחקת ללא הפסקה.

אני יודע שקשה לך ואני יודע מה זה לאבד חיה קרובה אליך. כי זה לא לאבד חיה זה לאבד חבר, זה לאבד בן משפחה, זה לאבד אהוב.

אני לא יכול להגיד לך, להפסיק לבכות כי את חייבת לבכות, את חייבת לפרוק את העול שעל ליבך. הדמעות גורמות לנחמה וזה טוב.

 

דבר אחד יש לי להגיד לך על הדמעות והבכי:

 תבכי עד שכל דמעותיך תגמרנה, אבל ברגע שכל הדמעות נגמרות ואת לא מצליחה לבכות יותר זה הרגע שבו את צריכה להתחיל לצחוק ולחייך.

 

טל את צריכה לזכור את כל הרגעים הטובים והשמחים שקרו לך עם קלי ולנצור אותם. זה בסדר להישען עליהם שקשה וזה בסדר אם את תשמחי או תחייכי שתזכרי בה.

אני לא אומר שזה יהיה קל להתגבר על האירוע הכואב הזה כי זה יהיה קשה, אבל את לא אשמה בזה. הגורם היחיד שאשם בזה הוא הנהג הזה, הנהג שלא מצמץ ולא טרח להסתכל לאחור. אותו נהג יישא בתוצאות שלו תיהי בטוחה בזה.

 

אני לא רוצה שתפחדי לשכוח אותה כי את לא תשכחי אותה, היא תמיד תישאר במקום אחד בגופך, מקום שגודלו כגודל האגרוף שלך וזה הלב שלך. לב שאני יודע אישית שהוא גדול ורחב.

את לא תשכחי אותה כי תמיד יהיו לך הזכרונות ממנה, כל מקום שתלכי בבית שלך יזכיר לך רגע שוב שחווית איתה ויגרום לך לשמוח מאותו רגע.

קלי תמיד תלווה אותך בכל רגע בחיים שלך והיא תשמור עליך מפני דברים רעים.

 

הנה כמה דברים שאני רוצה שתנצרי בליבך ובראשך:

- את זו שאימת אותה לחייך ולליבך.

- את זו שחיבקת אותה.

- את זו ששיחקת איתה.

- את זו שכיסית אותה שהיה לה קר.

- את זו שליטפת אותה.

- את זו שבכית איתה.

- את זו שצחקת איתה.

- את זו שטיילת איתה.

- את זו שאהבה אותה.

- את זו שאבלה עליה.

- את זו שבוכה עליה.

- את זו שעתה עבורה עוד מיליון ואחת דברים.

- את לא זו שהרגה אותה.

 

טל,

זה פוסט שנכתב בשביל שתרגישי טוב ותתעודדי ושתדעי שאני כאן בשבילך תמיד.

את יכולה לסמוך עליי בכל מה שתרצי. אני אהיה לצידך ואתן לך כתף בשעת צרה, כתף שתוכלי להישען עליה ולבכות עליה.

אני זה שיצחיק אותך שתהיה עצובה ואני זה שאמח שתשמחי.

אני כאן בשבילך.

 

בסופו של דבר הפצע הזה גם

יגליד.

 

 


 

טל אני אוהב, חולה, מת מטורף עלייך

וגם אני שמח שהכרתי אותך :)

ההודעה שלך עשתה לי את השנה.

 

נכתב על ידי , 2/1/2008 21:53  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של טלי :]] ב-3/1/2008 17:24



Avatarכינוי: 

בן: 34

MSN: 





© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לזורק. אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על זורק. ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)