לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

החיים ע"פי איתי


בלוג - אוכל! יאמייי


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2008

אורז בנוסח ולנסיה (ספרד) עם עוף בבירה - מתכון


אורז בנוסח ולנסיה 
 
רכיבים:
 
¼ 1 כוסות אורז ארוך
1 כף שמן זית
15 ג' חמאה
1 בצל בינוני קצוץ
2 כפיות קליפת תפוז מגוררת דק
½ כוס מיץ תפוזים
½ כוס שרי מתוק ½ 1 כוסות מרק עוף
 
אופן הכנה:
 
1.משרים את האורז במים קרים במשך 10 דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים שנית.
2. מחממים שמן וחמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מוסיפים בצל ומטגנים עד שהוא זהוב-חום ורך.
מוסיפים אורז ומנמיכים את האש. מבשלים את האורז תוך בחישה במשך 2 דקות או עד שהוא מזהיב מעט.
3. מוסיפים קליפת תפוז, מיץ תפוזים, שרי ומרק. מכסים את הסיר במכסה תואם. מביאים לרתיחה, ובוחשים פעם אחת.
מנמיכים את האש, ומבשלים עם מכסה במשך 8-10 דקות, או עד שכמעט כל הנוזלים נספגים. מסירים מהאש,
ומשאירים עם מכסה במשך 5 דקות או עד שכל הנוזלים נספגים. מפרידים את גרגרי האורז במזלג ומגישים.
 
 
      
        אורז נוסח ולנסיה
 
  עוף בבירה
 
מצרכים:
2 חזה עוף חתוך לקוביות בגודל בינוני 1 כוס בירה לבנה 1 כוס קמח 1 ביצה מלח פלפל שחור שמן
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הבירה, הקמח, הביצה והתבלינים.
 
2. טובלים את קוביות העוף בתערובת ומטגנים בשמן עמוק. מגישים חם
 
* המלצה שלי היא - לטגן את חזה העוף ביחד עם פלפל כתום. מעולה!
 
                                                                
          עוף מתובל בבירה
 
                                                                                                 בתיאבון! :-)
 
 
 
נכתב על ידי , 9/1/2008 14:29  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בן: 38

תמונה




5,746
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 20 פלוס , מסעות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לEitay אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Eitay ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)