לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

עלובי החיים


כאן אני יכתוב כל יום (כמעט) מה שעובר עליי... סתם לפרוק..


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:





הוסף מסר

1/2008


היום זה היום הראשון שאני כותבת...

 

קוראים לי **** את השם שלי אוליי אני אמסור בהמשך...

אני לא יודעת עד כמה מעניינת ועד כמה הבלוג שלי יהיה אחד שכייף לקרוא אותו או אחד שתקראו ותעלו חיוך אבל זאת פשוט הדרך היחידה שלי עכשיו לפרוק את הרגשות שלי.

 

אז ככה אני מאיזור הצפון.. דיי נולדתי ל"ילדות מושלמת". אבא ואמא טחונים בכסף-חוץ מזה בכלום, משפחה שמבחוץ אני מבטיחה לכם שהייתם מתים להיוולד אליה.. עד שיום אחד הייתם צריכים להיות בפנים.

אני ילדה לנישואים שניים. משמע ההורים שלי היו נשואים לפני ואני היחידה המשותפת. יש לי אחים אחד יותר דפוק מהשני שהדבר היחידי שמעניין את כולם זה-כסףףףף $$$$$!!!!!!

הבת של אמא שלי, אחותי לכאורה, גדלה איתי בבית. אז כמובן שהיא המסכנה כי לה אין אבא (לא משנה שאבא שלי נותן לה מה שהלוואי וכל ילד היה מקבל). בקיצור, רוב החיים שלי סבלתי מהיחס השונה הזה ולהרגיש פחות טובה ושיש תמיד מישהי שמעלייך-זה כואב שזה מדובר באחותך.

 

אני עכשיו בי"ב.. בלחץ המטורף של אחרי השביתה... אני לא רואה אור יום! לא חבר! לא חברות! כלום!

אבל מה שהיה לאמא שלי להגיד עכשיו (עכשיו זה 9 אחרי שחזרתי מבצפר ב3 למדתי עד 6 להיסטוריה ועד 8 למתמטיקה ועד עכשיו למגן בחיבור של מחר) זה שאני פאקינג לא לומדתתתתתת!!

 

אין בי כוחוווווווווווות!!!!!

HELPPPPPPP


 

נכתב על ידי s1990 , 16/1/2008 20:45  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





כינוי:  s1990

בת: 35




44
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , צבא , 18 עד 21
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לs1990 אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על s1990 ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)