לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

טעם החיים והאהבה


"כח אכזבה מביאה עימה אהבה חדשה וכל אהבה זה התחלה חדשה לטעות שתבוא עם הזמן"


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ינואר 2008    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

1/2008

העולם קטן והכדור עגול וגדול


היום למעשה אתמול הבנתי שזה כל כך נכון שהגלגל מסתובב, שמה שעושים לאחרים בסוף זה יחזור  כמו גדול ויתנקם.

ולמה אני כותבת את זה? היכרתי מישהו לפני די הרבה זמן והכל היה טוב ויפה...היו הרבה מילים יפות כמו תמיד שהבנים אוהבים לדבר הרבה ולעשות פחות...היתה גם אהבה בינינו ככה לפחות אני חשבתי.

תמיד הוא הדגיש ת'עניין שהוא יעשה הכל בשבילי ושתמיד הוא יהיה כאן איתי לכל מקרה שאני אצטרך ואפילו כשלא אצטרך.

ולפני חודש בערך היה לנו ריב אחרי תקופה לא טובה שהיתה לנו (היינו רק ידידים שכחתי לציין) והוא אמר מילים לא במקום והדיבור שלו היה כל כך מעצבן ופוגע וככה גם היחס שלו...מי הוא בכלל שיבוא ויפתח עלי את הפה הגדול שלו בזמן שהוא בקושי מכיר אותי? בקושי מכיר את האני האמיתי שלי!

אז אחרי התקופה הזו הוחלט מצידו שלא נדבר יותר ולא כלום ואני די נפגעתי מהעניין כי הוא היה מאוד חשוב בשבילי אבל אני לא אוריד מהכבוד שלי כדי שידבר איתי ...לא ולא...הוא לא רוצה לדבר איתי שלא ידבר איתי הכל מלמעלה!

אמרתי לו "אתה את המילים שלך תבלע כמו גדול וביום שאתה תבלע אותן אתה תצטער ובגדול ואז אני לא אהיה שם בשביל לסלוח לך על כל היחס והמילים שלך שפגעו בי כל כך! מצידי תישאר עם כל הידידות הפרחות שלך ותהנה איתן כי אני זה לא הן ואני לא מתכוונת להיות כמוהן...לי לעומתן יש את הכבוד והערכים שלי! שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך"

מפה לשם קיבלתי ממנו שלשום טלפון שהוא מצטער ולא התכוון והרבה בלה בלה בלה בלה....כמובן שלא רציתי לשמוע אותו ואמרתי לו "כשאמרתי לך שאתה תבלע את המילים והיחס שלך ידעתי למה אני מתכוונת זה כבר מאוחר מדי מצטערת לך ולי אין מה לדבר וגם לא יהיה על מה לדבר אני לא מתכוונת כל פעם שנריב להאשים את עצמי ובטח שאני לא אתחנן בפניך כי אף גבר לא שווה את זה בכלל! אז עשה לי טובה צא לי מהוריד ומהחיים כי בנים כמוך לא צריך"

כמובן שהאגו הגברי שלו יותר מדי נפגע כי בחורה אמרה לו "לא" אבל כמה כבר אפשר עם כל הפוזות והמשחקים האלה של הבנים הא? תגידו לי בנות כמה כבר אפשר?! פעם פעמיים דחילאק לא מתאים!!

איך אמרתי לחברה אחת שלי פעם אחת? : "בנים יעשו את כל המאמצים כדי להשיג מישהי שהם רוצים וברגע שהם משיגים אותה אז הם התייחסו אליה כמו זבל ויעשו את כל המאמצים כדי שהיא תלך מהם" וזה תאכלס נכון.

אני מאמינה בגורל, מאמינה שהכל בידי שמיים, לכל אדם כתוב את הגורל שלו למעלה וברגע שאתם עושים משהו רע למישהו זה יחזור אליכם בגדול כי העולם קטן והכדור גדול.........

"אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"

נכתב על ידי , 29/1/2008 19:41  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



Avatarכינוי: 

בת: 39

ICQ: 333659347 

תמונה




222
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , החיים כמשל , 20 פלוס
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות למשתגעת~*~מאהבה אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על משתגעת~*~מאהבה ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)