לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

גאות ושפל


החיים

כינוי: 

בן: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2012    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

8/2012


התחלתי עבודה חדשה. אני גאה בעצמי כי אחרי כמעט חצי שנה בבית אני כבר משועמם ואני רוצה לחזור לראות את חשבון הבנק מתנפח. נמאס לי לשבת ואני כבר רוצה לעשות משהו עם עצמי. שבוע ראשון של הקורס עבר ונשארו כמה נוספים. הוא מאוד קשה, תובעני, לא משאיר מקום לטעויות ומעניין.

כשנכנסתי לעבוד במקום העבודה האחרון שלי היה לי קשה. זה לא סוד שצריך להתאים את עצמך למסגרת חדשה אחרת לא תשרוד בה, התאקלמות. כשנכנסתי פעם ראשונה למוקד לבד-לבד הייתי בשוק. כמה רעש, כמה אנשים, כל אחד בכוך שלו ובעולם שלו, מדבר לאוזניה כאילו חייו תלויים בכך. למרות שהם כן. אמרתי לעצמי שאולי כיוונתי גבוהה מידי ואני די בטוח שכתבתי על זה כאן. הימים עברו ונרגעתי, בניתי את עצמי שם והתפתחתי. הפכתי למוכר שאני היום. פתאום בין כל הבלגאן מצאתי לעצמי דרך.

אותו הדבר בקורס החדש. אני עדיין לא בטוח בעצמי מספיק אבל זה גם מתייצב. חבלי לידה לצד מציאת הקצב הנכון.

 


נכתב על ידי , 25/8/2012 08:20  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של the man in green ב-1/9/2012 10:18
 




הייתי היום בקיסריה והיה מטורף. אני לא ידעתי שלפני קום המדינה היה שם ישוב בוסני עד עב מלחמת העצמאות. אני נהנתי. אחרי זה זרמנו לחוף ים שקט יחסית. לא היתה הרבה תנועה שם והיה שומם אז זה תמיד טוב במדינה שלנו. היה כיף:




נכתב על ידי , 15/8/2012 23:22  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Spring35 ב-15/8/2012 23:46
 




אני יודע לדבר כמו שאני רק חלמתי לדבר. יכולת ההתבטאות שלי גבוהה יחסית לגילי וגובהה מאוד ביחס לישראלי הממוצע. יש לי כישרון לביטוי עצמי, זה בא לידי ביטוי בסטטוסים צבעוניים בפייסבוק, בדיבור מהיר לא פעם ובנפילה מהירה לתוך האנגלית. לעיתים נדירות אני לא מצליח לבטא את שאני רוצה. מצד שני כשאני מתבטא זה יוצא נדוש לא פעם כי כבר מיציתי את דרך התקשור הזאת.


זיכרונות:

- נסיעה עם סבתא לשוק של העיר באוטובוס עם הכיסאות החומים מעץ והבחוץ מכחול. בדרך חזרה העברתי את האצבע לאורך כל הרחוב על גדרות הבתים. בסוף היא הייתה אדומה.

- אחי, אני וילדי השכונה בגן הילדים. אחי על הנדנדה והוא נופל על ראשו. אני מחזיק את הראש וקולט על כף ידי דם בכמות מפחידה. אני בוכה וכולנו נושאים אותו חזרה בהיתה מדמם ובוכה. אימי והמשפחה מטפלים בו ואני הולך למרפסת של סבתא ובוכה לפני הדוד.

- הפעם הראשונה שלי בבריכה בבית הלוחם שאני מבין שאני טוב בלשחות, שאני מרגיש טבעי בה. זאת תחילתו של רומן שבמהלכו אני לומד כל מה שצריך על שחיה בבריכה הזאת.

- אני יושב על כיסא במרפסת באמצע הקיץ קצת לפני שהשמש שוקעת ואני קורא ספר. היד נשמטת כלפי מטה נוגעת-לא נוגעת ברצפה. לפתע אני מרגיש משהו פרוותי. בלי לשים לב הכלבה דוחפת את אפה לידי בבקשה לליטוף-דרישת שלום.

- אחרי קבלת שבת בכותל בשישי. אנחנו אמורים לצעוד את הדרך חזר לבית המלון במסגרת שבת חינוך של קורס קצינים. אמרו חצי שעה הליכה. מה לא אמרו שזה עוד שעה הליכה עם העלויות והירידות של העיר. והמלון נמצא בקצה השני. זונות.

 

נכתב על ידי , 15/8/2012 00:34  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של ביילע ב-15/8/2012 22:01
 



לדף הבא
דפים:  

38,041
הבלוג משוייך לקטגוריות: 20 פלוס , המשועממים , המתמודדים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לThe Man In Green אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על The Man In Green ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)