איך מרוששים את המערב ב10 צעדים פשוטים
1. שוברים את האיגודים המקצועיים
2. מחסלים מכסות ייבוא ומפסיקים סובסידיות לאירגונים שאינם מונופוליים או נשלטים בידי בעלי הון
2. יוצרים הסכמי סחר עם מדינות עולם שלישי ומעבירים את הייצור לשם ובהמשך מעבירים גם משרות כמו שירות לקוחות והייטק
3. מפמפמים לתרבות צריכה ללא סוף ומקדמים מקצועות בתחומי המכירה והשירות
4.כעת, רוב האנשים הם חסרי כישורים, עוסקים במדעי האויר, חיים מצריכה לצריכה.
5. עכשיו, מתחילים בניפוח אשראי ע"י הזרמה בלתי מבוקרת של משכנתאות, אשראי לצריכה והלוואות לימודים גם אם אין לאנשים שום יכולת להחזיר את הכסף.
6. בתום ניפוח החוב מפוצצים את הבועה ודורשים את החזרת החוב במלואו.
7. לאחר התפוצצות בועת האשראי מורידים את הריבית המרכזית ומשחקים עם רביות אחרות (לייבור) ככה שיהיה קשה לחסוך או להרוויח בקרנות בעלות סיכון נמוך.
8. מוודאים שאפשרויות השקעה אחרות יהוו מטרה למניפולציה ושליטה על מנת למנוע זיהוי אינפלציה מראש וחיסכון (זהב, כסף, נפט, סחורות)
9. מנפחים עוד את החובות באמצעות הדפסת כסף ויצירת חובות חדשים (כסף הוא חוב) ומשתמשים בתקשורת על מנת לפמפם פחד שאירופה עומדת לקרוס.
10. האדם הפשוט שאין לו לאן לברוח או איפה להפקיד את הכסף שחסך קונה דולרים בתקווה שהמהלך ייגן עליו, בשיא המשבר הבנק הפדראלי האמריקאי יוצא במסע הדפסת דולרים כפי שלא היה בהיסטוריה העולמית והמערב נכנס לסיחרור אינפלציוני. רובם המוחלט של האנשים מאבדים את כל הונם וההון והעוצמה נשארים בידי מעטים.