לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

כל הדברים גדולים כקטנים


כל מה שראוי לבזבז עליו את זמנו היקר של הקורא


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2010    >>
אבגדהוש
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2010

בגודל בינוני


קטנים וחכמים

 האיש עם החסכמים הגיע. באמת, כמו שהבחורה מהממשלה אמרה בטלויזיה. בחור נחמד דפק בדלת (ובגלל החושך לא שם לב לשלט שמזהיר מהכלבים - אלוהים שומר על התמימים), והביא שלושה חסכמים קטנים. הממשלה משקיעה כדי לחסוך ולהקטין את צריכת המים. עכשיו יותר קל להשתכנע בנחיצות של מחירי המים הגבוהים. אבל יש לי שאלה. למה שוב מתעסקים עם הקטנים? הרי כל חקלאי ממוצע צורך פי אלף ממני. למה לא מחלקים חסכמים לחקלאות? כאלה גדולים, 12 צול. אתם יודעים כמה מים אפשר היה לחסוך?

 

 

לחיי השודדים

 המצב הנורא שבגלל שביתת הפרקליטים לא מובאים למעצר שודדים ואנסים הוא בעייה שאני מתקשה להבין. אני מבין שבלי סוהרים אי אפשר להחזיק פושעים בכלא ובלי שוטרים אי אפשר לתפוס אותם ואפילו השופטים נחוצים כדי להחליט. אבל אני מתקשה להבין מדוע אי אפשר לעצור אנס אם אין פרקליט. זה נשמע כמו טקס קדום או קמע שלא עושים דבר בלעדיו למרות שהוא מיותר. כמו שחייבים אישור חתום מרופא כדי למות. כמו גבר ואשה שללא ברכת הרב אינם יכולים לשכב זו עם זה.

 

דירה להשכיר

 סקר חדש מגלה כי 50% מהיהודים במדינה אינם רוצים שכן ערבי. מצד שני 80% מהערבים אינם מוכנים לגור בשכנות להומוסקסואל. כדי לצאת בסדר אני יכול להציע לאחי היהודים להכריז כי אינם מוכנים לגור בשכנות עם מי שלא מוכן לגור ליד הומוסקסואל. מי שרוצה לצאת ממש ממש בסדר, יכריז כי אינו מוכן לגור ליד מי שפוסל אחרים מלהיות שכניו, מכל סיבה שהיא. הדיון מעניין, כי מנסים לשפוט באמות מידה ליבראליות חברה שהיא לא ליבראלית, בלשון המעטה. וגם לליבראל שמורה הזכות לאהוב או לא לאהוב את שכניו. גרתי פעם בבית משותף ויש הרבה סוגי שכנים לא נעימים. לא רוצה שכנים עם המון ילדים (הנה כך אפשר באבחה אחת להפטר גם מהערבים וגם מהחרדים ומבלי להגיד אף מילה רעה). אני שונא שכנים מרעישים. וגם כאלה שמתלוננים על הרעש. שונא בעלי כלבים שנובחים ומחרבנים בחצר ומפחידים ילדים, ואת אלה שלא נותנים לחיות לחיות. את אלה שמטגנים ועושים על האש, אלה שמבזבזים מים בחצר, אלה שהורסים לי את הגינה, אלה שחושבים את עצמם, אלה שצועקים במרפסת ואלה שצועקים בבית. באופן אישי, אני לא כל כך אוהב אנשים, ואם בנוסף הם השכנים שלי, אני ממש מתעב אותם, בלי הבדל דת, גזע ומין. בעצם, את השכנה החתיכה אני אוהב.

 

מזג אוויר נפלא עם נקיפות מצפון

 מזג האוויר הנוכחי מזכיר לי עוגת שוקולד 70% קקאו,  עם הרבה ביצים והמון חמאה, וערמה ענקית של קצפת מלמעלה. או סטייק צלוי עסיסי נוטף שומן ליד צלחת עמוסה צ'יפס טרי ופריך. הוא פשוט מענג בצורה נפלאה. חום מלטף של 28 מעלות. אוויר יבש, בלי הלחות הגועלית של הקיץ. רוח חרישית. שמש דצמבר נמוכה, מלטפת אך לא שורפת. חוף וים שקט וריק מאדם וקרירות נעימה שמשתלבת מצוין עם חם היום. פשוט ללקק את האצבעות. הבעיה היחידה היא המצפון. אני יודע שזה לא טוב ולא בריא, ואנו זקוקים לעננים וגשם וסופות חורפיות ואם נמשיך לזלול ימים חמים כאלה הכל יתייבש ויפול, ואסור להמשיך עם זה, וממש ממש לא בסדר ליהנות. אבל זה כל כך טעים.

 



נכתב על ידי , 1/12/2010 22:51   בקטגוריות האזרח הקטן, העיקר הבריאות, חוק זה חוק, יש בעולם אנשים, כתבו בעיתון, ליד הים, עצות חינם, פוליטיקה ודעות, קול באשה, שטויות אחרות, שתו מים  
14 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של אני לא הייתי מעז ב-7/12/2010 12:36



כינוי: 




89,188
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 40 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לאני לא הייתי מעז אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על אני לא הייתי מעז ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)