טוב אז מה ככה?
חיכיתי וחיכיתי ובסוף שכחתי את כל הדברים שרציתי לכתוב עליהם :)
מה אני כן זוכר? משהו על זה שוובה ואני יצאנו לנו לטיול שבת שעברה :) היה סבבה לגמרי, שיצאתי כל יום לאחרונה :) נהנתי עם עדי ואיתי ו-וובה... היה בנזונה ^^
אבל מה קרה? נגמר הכסף... אז עכשיו אני לא יוצא :) אבל מצד שני... מה רע בקצת מנוחה? לשבת בבית עם איזה ספר טוב... לנגן בגיטרה, לעשות כושר... החיים הטובים :)
זה לא אומר שלא תוכלו לראות אותי עד שיהיה לי כסף :) זה אומר שאתם מוזמנים לבקר ולשעשע את הבחור העני בבית שלו P: זה גם דורש מהבנות להתלבש בהתאם כה?
אז עדכונים:
ניר חזר לרגילה של שבוע, יהיה כיף [:
אין לי גרוש על התחת, לא כזה כיף P:
הוחלט שכאשר נחזור עשירים מחו"ל נעשה את כנס האנימה הטוב הראשון בישראל [: נשלב אותו עם המשחק שנתעשר ממנו [:
כשהחיים קלים הם מהנים יותר [: אבל מצד שני הם הרבה יותר חסרי משמעות... מה עדיף? רגעים דרמטים וחשובים שנזכור לנצח או רגעים כיפים וקלילים שנשכח אחרי שבוע? לא יודע :)
טוב נו סתם חפרתי מספיק... יאללה :) צ'או~!
אני אכניס תמונה לכאן בהזדמנות :)