לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

בן: 37

MSN: 

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2007    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

11/2007

אז אין לי פרו... בינתיים [: + תמונה לא קשורה


מה? נכנסתם לפה בגלל הכותרת? רוצים פרו בחינם בלי להתחנן לאנשים שכבר יש להם?

 

חבל [:

 

היום בבלוגי הצנוע נמשיך במתכונת של "החיים שלי משעממים תחת אז נספר על דברים אחרים שעוברים לי בראש כשאני משועמם תחת"

 

והיום נעסוק ב...

 

אימו ממין נקבה! (לא הזכרים בסימן שאלה... הגברות הסקסיות שזה אשכרה נועד בשבילן כל האיפור, הפן, הוורוד-שחור, הניטים, הפירסינג...)

 

ואני חייב להבהיר כאן דבר אחד! מדובר בבנות ס-ק-ס-י-ו-ת-! אימו לא מתאים בשום פנים ואופן לבחורות שמנות/מעוותות... בעצם שום דבר חוץ מריפוד של ספה לא ממש מתאים להן... אז אם את שמנה קודם כל לכי מפה, סבלת מההעלבות שלי? תסבלי יותר אם תישארי כי תזכי לראות דברים שיעשו קשה למטה לגברים ורגשי נחיתות ודיכאון בשבילך... זה רק לטובתך [: ודבר שני אם את שמנה אז כדאי שתעשי דיאטה, זו הסיבה שאין לך חברים, אין לך חבר, אין לך פרו בישראבלוג, את מפחיד ילדים קטנים ברחוב, כשמדענים מסתכלים עלייך הם חושבים לרגע שהדינוזאורים לא נכחדו וזו גם הסיבה שאת עכשיו חותכת וורידים בפינה... לא זה לא בגלל אנשים כמוני זה בגללך.

 

אז בגלל שאני מנסה להשיג כניסות כמו חולירע ומנסה להכניס פה כמה שיותר מילים כדי להיכנס ל"פעילים" אז ננקוט בשיטה העתיקה ונצדד בסיני העתיק והחכם שאמר "תמונה אחת שווה 1000 מילים"

 

זה למה אימו יושב יפה על בנות:

 

 

 

 

 

וזה היה למה אימו יפה על בנות.

 

אם יש לכם תלונות בואו אלי הביתה עם מוטות ברזל  ותחכו לי בחניה למטה בשעה 12 בצהריים, אני יוצא לעבודה בשעה הזו.

 

אם אני אראה שם גברים אני אצחק... אז תחשבו פעמיים.

 

אם אני אראה שם שמנות אז אין לי ריפוד עור בשבילכן...

 

אם אני אראה שם אימואיות כוסיות אני אתפטר ואקח את כולן הביתה לאורגיה משותפת [:

 

אם יהיו שם אימואים ממין זכר... מה תעשו לי? תבכו עלי?

 

אגב, אם אתם חושבים שאימואים ממין זכר זה שווה אז בואו נסביר לכם משהו...

 

כפי שראיתם למעלה החזה בהחלט תופס שטח גדול ב... התעניינות שלנו הגברים באימואיות [: לכם אין את זה... אז אתם בסופו של דבר סתם מעתיקנים עם נקניקיה במקום 2 אשכוליות... גברים נמשכים אליכם יותר מנשים. נשים מתלהבות מכם כי הפן והפרנץ' שלכם יותר מוצלח משלהן... תתגאו בזה אם אתם רוצים, אנחנו רק נצחק כשתתבגרו ותראו לילדים שלכם תמונות של הבחורה ההיא שאבא היה פעם... [:

 

רגשות? פנימיות? איפה אתם מבליטים את זה עם כל האיפור והפן? [: רגישות ופנימיות בולטים יותר כשאתה גבר שנראה יותר כמו חיה ואז אתה חושף אותם [: זה למה הנסיך מ"היפה והחיה" היה פופולארי יותר מהנסיך מסינדרלה [: תהיו גברים קשוחים ותחשפו את הרגשות שלכם למישהי שאתם באמת אוהבים וזה יראה הרבה יותר מרשים מאשר להפליץ פואמים מהתחת ולחתוך וורידים.

 

נשים אוהבות גברים רגישים [: לא רכיכות בלי עמוד שדרה.

 

אז בואו נקנח בתמונה שמדגישה את מה שאמרתי עכשיו:

קיצר, אימואים... אולי כשאתם מסתכלים במראה אתם גאים אבל זה רק כי אתם נראים כמו צל של מה שאתם באמת רוצים [: בחורה.

 


 

מטאל

 

מה עוד לא אמרו על זה?

 

לא יודע

 

נתחיל בזה שאני ל-א מבין ענק במטאל [: יש אנשים שאני מכיר שיכולים להסביר לי לפרטי פרטים את כל תורת המטאל, את כל הענפים שלה והסוגים ולסווג מה שווה ומה לא.

 

אני אדבר על מה שאני כן יודע [: (או מה שאני חושב שאני יודע)

 

האבי מטאל:

מטאל שהכי דומה לרוק הישן, כבד, דיסטורשן חם שנשמע כמו הרגל של גודזילה שמועכת לכם את הבית, לא מומלץ לאנשים עם מגרנות [: זה רק יגרום לכם לסבול.

להקות? מממ אני לא ממש יכול לתת כי אני לא מכיר [: מטאליקה הישנים היו כאלה נראה לי

 

פאוור מטאל:

2 סוגים יש לפאוור מטאל, הרגילים שמתאפיינים במטאל מהיר יחסית שמשלב בתוכו הרמוניות וקלידים ויוצא בעצם... משהו טוב [: הסולנים אף פעם לא הכריזו "אנחנו קשוחים" ואין חובה לשיר על מוות ואומללות, אפילו מומלץ לשיר על דברים משמחים [:

הסוג השני לעומת זאת הוא הפחות אהוב עלי, הסוג שמתגאה ביכולת שלו לשיר על פיות, דרקונים וגמדים קטנים... הסולנים לרוב מתאפיינים בקול רכרוכי ושרים ללא בושה על עולם ירוק וקסום מלא בנצנצים, נסיכות ואבירים... אני קורא לזה איכסה... אחרים קוראים לזה פאוור פנטזיה...

 

פולק/וויקינג מטאל:

קחו להקת מטאל, תנו להם להסתובב בת"א בצהריים ולאסוף את כל נגני הרחוב... וקיבלתם להקת פולק [: להקה שמתגאה בהכנסתם של מיני כלים עתיקים ומוזרים... אקורדיונים, כלי נשיפה, ועוד כלים שנראים כמו אומנות מודרנית. מה טוב בזה? הכיף! מוזיקה שבנויה לבירה, למדורות, לריקודים! המטאל שכולם אוהבים [:

וויקינג מטאל כולל בתוכו את אותו הדבר רק עם כלי נשיפה בלבד בנוסף לשאר הכלים הקונבציונאלים. תשמעו את המוזיקה שאתם שומעים בסרטי אקשן שכוללים בהם מלחמות של 2 צבאות מאסיביים (300, שר הטבעות, לב-אמיץ וכו'...) שירים שיגרמו לכם לרצות לשתות בירה ואז לחפש קרבות למען הכבוד שלכם ושל ארצכם.

 

דום מטאל:

רע... מאוד רע לכם... העולם כולו נגדכם ורע לכם... אבל מה? אתם לא יושבים בחיבוק ידיים, אתם מספרים לכולם על זה, מספרים לכולם שהסוף מגיע ושהכל רע. תמצאו אופרה, קולות נמוכים וזדוניים והרבה אורגני כנסיה מאסיביים.

 

דת' מטאל:

התחיל בלהקה death וכלל בתוכו חרחורים וקולות שבד"כ שומעים כשיושבים בשירותים אחרי 3 פחיות חמוצים. דיסטורשן חד וגבוהה וכמוהו גם הקולות של הסולנים, חדים, גבוההים וצורמים.

 

בלאק מטאל:

תיכנסו לביוב, יותר עמוק, מגיעים לירוק-שחור הזה? תמשיכו פנימה עד שלא תראו כלום... שם תמצאו את הבלאק מטאל. גראולים, שרחות, חרחורים וסולואים מהירים של דיסטורשן חד ומרושע... כן, מרושע, ככה תקראו לסגנון הזה. הסולנים נשמעים כמו התפלצות בסרטי האימה שאתם רואים בקולנוע והנגנים כל כך טובים שהם כבר עלו כל כך גבוהה בסקאלה שהם מופיעים בצד השני שלה בתור הדבר הכי גרוע שתשמעו...

 

ת'ארש:

רוק, לכלוך, חוסר עקביות ותיאום שיוצרים סגנון חדש לגמרי שמייצג את המרדנות, את הצד המקופח, את החלוצים החדשים של המוזיקה! אבל כמו כל חלוץ, אנחנו נכבד אותם רק אחרי שנים כשרובם ימותו ונקלוט פתאום כמה גאוני השטות שלהם הייתה. בינתיים ניתן להם את הבמה, מה, למה להתלונן? לפחות זה לא בריטני ספירס.

 

מיוחדים:

 

דראגונפורס:

להקה שפרצה בתחום המטאל המהיר... ומהיר זה משהו כמו... טוב אין מה להגיד, נסו לדמיין להקה עם שיר ממש טוב ועוצמתי נכנסת להקלטות כדי להוציא את השיר הזה על דיסק אבל מרגע שלוחצים על הREC כולם נזכרים שיש להם פיפי... אז מצמצמים שיר של 8 דקות ל2 דקות... מה קרה? "הם יצליחו להבין" הם אומרים... אנחנו אומרים מצד אחד תודה על הסולואים שגיטריסטים מזדקנים ולא מצליחים לעשות ומצד שני "מה? איפה? איך?"

 

מאנוואר:

"אנחנו קשוחים! אתם רוצים להיות קשוחים כמונו אבל אתם לא יכולים! *סולו עצבני* כן!!!!"

לא צריך להגיד הרבה... הם זולים (30 שקל דיסק) מאסיבים ומשמשים השראה לכל האנשים שחיים בעננים בטענה שהם הרבה יותר טובים מכם ושהם ממש אבל מ-מ-ש קשוחים.

 

שילוביישן:

שילובים של מטאל קיימים, הם בכל מקום, גם בלהקות שטוענות שהם רק מז'אנר אחד... אין כזה דבר, כל להקה יוצאת ביציאה שונה לגמרי ואחר כך מנסה להחביא אותה עם אלבום חדש... חפשו ותמצאו. השילובים לדעתי לפחות נחשבים לדבר הכי יפה שיש. אין כמו לשמוע להקה שמשלבת סימפוניות של פאוור מטאל עם בלאגן של ת'ארש וגראולינג של בלאק מטאל... אתה רק יוצא מורווח מהמוטציות האלה.

 

אתם תקראו, תגידו לי שאני מה זה טועה ושזה לא נכון בכלל... אבל אני אמרתי קודם ואגיד שוב שאני לא מכריז על זה כאל תורה או מדריך כלשהו... זו הדעה שלי [: אני לא מכיר מספיק מטאל? אין לי זכות לדרג ככה ולמיין? טוב. זה הבלוג שלי [:

 

יש סגנון שלא הזכרתי? לא נורא [: אני אדאג להעלות עוד פוסטים אז היעזרו בסבלנות.

 


 

נכתב על ידי , 25/11/2007 23:18  
6 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



הא? פרו? :ם + תמונה לא קשורה


טוב נו ועכשיו כשיש לי פרו... (מה שאומר שאני אצטרך פה עיצוב עצבני תואם) נמשיך בעדכון!

 

והיום; טוקיו הוטל ו"תספורת אימו? סבתא שלכם אימו!"

 

לא, אני לא אומר "טוקיו הוטל קשוחים ולא אימו בכלל!" אני רק אומר לכל הסתומים שאומרים "הם אימו! תראו את התספורת שלהם!"

 

אז נתחיל בזה שזה לא...

 

הייתם אומרים "יש לו פרנץ' בציפורניים הוא אימו" הייתי מוציא את הבירה שלי ונוסע איתכם להופעה של אברגריי...

 

הייתם אומרים "הוא שם איפור הוא אימו" הייתי מוציא את הגיטרה שלי והיינו יוצאים למסע הופעות בלאק מטאל קשוח...

 

הייתם אומרים "הוא מדמם פעם בחודש, הוא אימו" הייתי מוציא את הבולבול שלי והיינו נוסעים לפאב חשפניות בת"א ונותנים בראש ל15 בחורות טופלס...

 

אבל להגיד "תראו את השיער שלו! איזה אימו!" זה כבר לא הדבר הכי חכם להגיד ליידי.

 

השיער שלו נראה, כמו שרוב הכתבים שסיקרו את הגעתם לארץ כתבו, כמו קיפוד... אני לא זוכר שראיתי לאחרונה קיפוד חותך וורידים ובוכה על מר גורלו... האנשים היחידים שאני מכיר שמתגאים בכינוי שלהם בתור "קיפוד" יושבים על קינג ג'ורג' מול הסנטר ומקעקעים אותי בין 11 ל8 בערב... וזה לא אימו!

 

וכשסיימנו עם זה... בואו נצא להופעה של אברגריי, נצא אחר כך להופיע במופע בלאק מטאל מחתרתי ונקנח בלצאת עם כל המעריצים שצברנו לפאב חשפניות!

 


 

בירה.

 

למה בירה? מה כבר אפשר להגיד על בירה שלא אמרו רבים לפני? לא יודע אבל לי יש כמה דברים להגיד:

למשל זה שרק השנה התחלתי לאהוב את השתן המוגז הזה! תקראו לי עלוב ופתאטי... אבל נראה אתכם שותים 4 ליטר של לף בראון בשלוקים של 330 מ"ל... נשמע מזעזע? נסו את זה בבוקר כשאתם משועממים בבית לפני העבודה... זה עובד נהדר :)

 

אז מה בעצם רציתי לומר פה? שלא משנה מתי אתה מתאהב בלחם הנוזלי והמוגז הזה, העיקר שתעשה את זה בסוף ולא תצא בחורה.

 

שיש סוגים של בירה שיעשו לכם רק רע, אני מניסיון יכול לתת לכם את מרפי לדוגמה, או את בלטיקה 9... אם נתקלתם בקיוסק באחד מאלה תדעו יפה לא להוריד אותם מהמקרר ולהשאיר להם את הכבוד המפוקפק להעלות שם אבק כי חכמים כמונו לא יגעו בהם... יהיו טיפשים שיגידו "וואי איזו פחית יפה! בואו ננסה!" או חראות שיגידו לכם "וואי! בלטיקה 9! משקה חזק! של גברים!" למרות שהם לא יגעו בזה עם מקל ואז יצחקו עליכם כשתקומו בשלולית של קיא ועם האנגובר בגודל של משאית.

 

אז אחרי שהזהרנו אתכם מהגרועות בואו נציע לכם את הטובות!

 

גולדסטאר; בירה זולה וטעימה. פשוט ככה, רוצים לנסות? רוצים לשבת עם החבר'ה ולא להיראות כאילו אונסים אתכם בתחת כשאתם מנסים בירה לראשונה? זו הבירה בשבילכם, טעם ממוצע+ זול ונחשב לבירה אמיתית איכותית (בישראל). אם זה יצליח תצאו גברים לראשונה בחייכם ותקבלו סחרור קל בראש, אם לא אז בקסימום איבדתם 9 שקל בסך הכל ואתם יכולים ללכת לשבת עם הבנות בצד ולשתות את הקולה דיאט שלכם.

 

לף בלונד וסטלה ארטואה, בירות בהירות עם טעם לא רע בכלל, לאלה מכם שיש להם 20 שקל בכיס ובא להם פחות ליטרים אבל יותר איכות, אם תשתו סטלה יש מצב שתזכו למבטים קצרים של "סחטיין על האיכות!" או "איך יש לו כסף?" ואם לא אז תזכו לבקשות "תן שלוק נטעם את הדבר הזה". אם תקנו לף בלונד תזכו לכמה אגודלים וחיוכים של "יאללה גבר בוא תשב פה ליידנו" ואם לא אז מקסימום הצלחתם לשים הערב יד על בלונדינית אמיתית.

 

קורונה, או "יצאתי נקבה אבל אולי מקסיקנית עם פרצוף תחת תצרפת אותי עם לימון", הבירה הקלילה הזו שרבים יצאו מפגרים וסחטו לימון בזמן שהם שותים אותה למרות שהסיבה שבפרסומות יש לימון היא בגלל שבמקסיקו בירה מושכת זבובים ולימון דוחה אותם... אז אם אני תופס אתכם מוצצים לימון עם הבירה שלכם אל תתנו לי את התירוץ של "חסר לי וויטמין C" כי אני יודע שאתם מפגרים, זה בסדר.

 

קארלסברג, הייניקן, לף בראון, אז אתם מה זה מפגרים, לא קראתם את מה שכתבתי למעלה והחלטתם לנסות את הבירות הייניקן ולף בראון... אל תבכו לי אחר כך שאתם רוצים את הכסף בחזרה. הפרסומות של קרלסברג הן לא בגלל שהבירה טעימה, היא בגלל שבלעדיהן הבירה הזו תיכחד... בירה ממוצעת מינוס עם אופי של ג'ינג'י בחצאית משובצת... ולא המגניבים עם חמת החלילים והזקן המרשים... אלה עם הביצים בחוץ ושעווה שנוזלת להם מהאוזניים... אבל זה עדיין מפלט לא רע כשהמארחים שלכם חראות/בחורות (נו זו לא אשמתן) ומספקים רק את זה או הייניקן או קארלסברג כי הצבע הירוק נורא משך את עינהם... לף בראון? אתם אנשים נורמאליים? יש לכם בלוטות טעם? עזבו את החמודה הזו במנוחה... אתם ממילא מעדיפים בלונדיניות לא? הבירה הזו, טעמה כמו של בירה שחורה שהתקלקלה עם אחוזי אלכוהול גבוהים יחסית, תעשה לכם לא טוב בפה ובבטן... עבדכם הנאמן אוהב אותה אבל הוא אף פעם לא הכריז "אני איש נורמאלי עם בלוטות טעם" למעשה הוא ברגע זה מלקק את הפיה של הלף האחרונה שנשארה לו בבית.

 

ווינשטאפן, שרדתם? נשארתם עד הסוף? יפה כי הנה הפרס שלכם, בירה מגרמניה (נראה לי... השם נשמע כמו פקודה של "תהרגו את היהודון הזה כבר! שנל!") בצבע צהוב מטונף... בירה בטעם... וואי אני לא זוכר... מכירים את זה שטעמתם משהו טוב כל כך, שתיתם אותו כל כך מהר ואז נזכרתם ששכחתם לשמור את הטעם בזיכרון? לא? טוב אז רק אני ככה. בירה מצויינת, אם תמצאו סופר או קיוסק שמוכר כאלה בבקבוקים או שישיות תגידו לי, אני צריך!

 

טובורג, לא הרבה ידוע לי על אלה, שתיתי כמה כאלה שאנשים לא סיימו (וובה) אבל כבר הייתי אחרי 3-4 בקבוקים של גולדסטאר אז מה אני יודע? היה סביל, היה לא משהו וכולם אומרים שזו בירה של רוסים... אני אישית יכול לומר כך, אם אתם חסרי פותחן קחו טובורג, יש לזה פתיחה ידנית כזו... אם אתם רוסים נסו את זה... אם אומרים שזה שלכם אז קחו את זה! יש לכם מקום בכבד לייד הוודקה.

 

אם לא הזכרתי פה עוד סוגים אז סימן שלא טעמתי עדיין :) אנסה בקרוב עוד בירות משונות ואעדכן כאן.

 


 

מחקר חדש מוכיח:

 

נשים נדלקות, בנים חמים ואלמוג מתאהב, כן, בנות בד"כ נדלקות על בחור, הוא מגניב, לוהט ושרמנטי. בנים חמים על מישהי, הם לא יגידו לחבר'ה שהם דלוקים עליה כי זה יעלה אותה לרמה מעליהם וזה אסור כשהחבר'ה ליידכם עם בקבוקים חצי ריקים וראש מספיק סחרחר כדי להכות אתכם על הכפשת המעמד הגברי. אלמוג לעומת זאת מתאהב בבחורות כי אלמוג כזה. הואמתאהב בהיא שיושבת שם באוטובוס 5 מושבים קדימה, הוא מתאהב בבחורה בטלוויזיה ומתאהב בידידות שלו מידי פעם. אלמוג לא עושה עם זה הרבה ומהר מאוד שוכח כל אחת שוב. לא, זה לא אומר שהוא נדלק על בנות אבל קורא לזה אחרת, הוא מתאהב. הוא פשוט לא לוקח את זה קשה מידי.

 

מחקר חדש יוצא לדרך:

 

האם בקירות בבית של ברי יש גופי חימום?

 

המסקנות יגיעו בקרוב, החוקר שלנו יצא לשטח עם פטיש 10 קילו ובגדים חמים, הוא ביקש מברי להכין לו עוגת דבש וביקש שנצטט את המילה "קיבינימאט!"

 

זהו להיום!

 


 



נכתב על ידי , 23/11/2007 09:24  
4 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



לחיות או לא להיות? + תמונה לא קשורה


וואלה... עכשיו אני מודה לאלוהים (שלדעתי הוא לא קיים בכלל... שזה אגב הישג... O.ס") שחזרתי בחתיכה אחת הביתה... ונספר לכם את הסיפור... (אגב אני לא טס לתאילנד אז תעזבו את הפלייסטיישן שלי במנוחה... חכו שאני אקנה PS3...)

היום הייתה הופעה של בן! בקולטורה! הורייז! האולם הכי מעפן שקיים!

לפני זה:

נסעתי לקרית אתא... ולא, לא בשביל לאנוס מישהי מסויימת (למרות שזה עלה לי בראש) אלא בשביל לבקר קרובים! (וכאלה טחונים... 2 קומות, מרתף, אולם ספורט [במרתף], 3 בריכות; 1. ג'קוזי 2. בריכה לפעוטות 3 בריכה בעומק 1.80 למבוגרים עם מתקן זרם... שתוכלו לשחות שעות על גבי שעות ולא להגיע לשומקום... יעני כושר בלי פרס... נו ככה זה כשהבעלים של הבית הם אתלטים אלופי הארץ בסייף ואומנות אתלטית... כל מה שמעניין אותם זה הבריאות... מילא תכניסו קצת כיף לזה... מה זה לשחות במקום? הליכון-שחיה כזה מעפן... אני הייתי מתלונן... אבל לא נורא, לפחות זה אומר שקיץ הבא ברי (ואולי גם מאי) בבגדי ים יהיו איתי באותה הבריכה באותו הזמן, אני כבר מפתח כישורים מיוחדים להפשטת בקיני D:

בכל מקרה הי סבבה, הקרובים הרשו לי להתנחל אצלהם מידי פעם כשאני בא לבקר את ברי ואפילו תרמו לי אחד מכל המליון חדרים שלהם אם אני אבוא בכוונות זדוניות... אני בעד D:

אז חזרנו אחרי שעות של החלפת חוויות בינינו וזה... ונסעתי לת"א עם עדי (וכאן מתחיל כל הקטע הכיפי) הגענו ב8 לקולטורה... הכל סגור >>" יופי...

אחרי 45 דקות אחותו של בן הגיע ומכרה לנו כרטיסים... זה נגמר? לא...

ב21:15 נפתחו הדלתות ונכנסנו, החתימו אותנו בחותמת "אפשר תטלפון שלך?" ואני רציני... אח כל פעם הם יוצאים ביציאה הזויה אחרת >>"

אז נכנסנו לנו, עדי הכוסית השיגה בשניה 2 בחורים, בן ואיזה שלוח כזה שאני לא סובל...

אחרי 5 בירות נכנסתי למצברוח (צרחתי ושרתי וחייכתי ועשיתי פוזות מטאל קשוחות בדיוק בקטעים שלא צריך) ועדי לעומתי פעלה ביעילות יוצאת דופן וכבשה את לבבות הגברים [: אח איזה גאווה יש לי כשאני חושב על זה XD

בכל מקרה היה סבבה [: אחרי זה היינו צריכים לסוע הביתה ואני כולי שפוך... הצלחתי בדרך נס לסוע הביתה XD אני עדיין מקליד כמו ילד עילג אבל הגענו בשלום XD עדי ואני שלמים והאוטו חסר שריטות D: ככה זה כשהנהג פרנואיד עם 100% עירנות ונוסע 20 קמ"ש מתחת למותר... וכשאני שיכור אני נהג 20 קמ"ש מעל המותר אז תכלס נהגתי ממוצע כזה XD

אח אני וחוכמת החיים שלי D:

אה ואל תתייחסו לפוסט הקודם, אבא עבד עלי כשאמר שהוא ישיג לי כרטיסים >>" מתבררו שזו -ה-עונה לתאילנד אז הכל מלא... טב נו זה אומר שבאוקטובר אני טס עם הנוב לגרמניה לאוקטוברפסט D:

נראה להם מאיפה משתין הדג! (או אלמוג... נראה לי שעם כל הבירה אני אשתין לפני קפטן מובי של ברי... [כן אני מתכנן לחטוף אותו וללמד אותו לשתות כמו גבר])

אז יאללה D: שלא תחשבו שאני מבטל את הדעה שלי על אוונסנס... הבחורצ'יק שם עדיין מטריד אותי בשורה ההזויה הזו... מה הרעיון?!

יאללה סאלמת ושיהיה לכם ערב של רוק N' רול!

 


 



נכתב על ידי , 18/11/2007 02:34  
3 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 



ספונטניות בהילוך גבוה + תמונה לא קשורה


אז נתחיל בבשורות המשמחות, או יותר נכון הבשורות שידפקו לאלמוג את החיים!

 

אז ככה, שבוע הבא... כה? הזה שיבוא כאילו... נו קיצר עוד מעט כזה! -אני-.... כן *אני* נוסע... טס... לתאילנד D: לחודש!

 

ועכשיו כשכולם הרימו גבה ורשמו לעצמם "לקחת ממנו את הפלייסטיישן כשהוא יחזור עם מחלה זיהומית סופנית מעקיצה של אגוז קוקוס" אני אסביר:

 

אבא מסתבר טס לתאילנד לחודש מפני שבעבודה שלו זה חודש עמוס וחשוב מאוד... משמע הוא רוצה שאחרים יעשו עבורו את העבודה (אח איזה אבא... איזו דוגמא... ממש להעריץ..) ועבדכם הנאמן גילה זאת היום בערב ובפרץ ספונטניות החלטתי "אבא אתה לוקח אותי גם" ואבא כמובן אמר "סבבה מחר אני קונה לך כרטיס"...

 

ואז אחרי פרץ הספונטניות חלחלו לי מחשבות פחות ספונטניות לראש... כמו "יפטרו אותך מהמיוזיקל" או כמו "מה עם התיק עבודות?!" או "מה אם קוקסינל יאנוס אותך כשאבא לא ישים לב?!"

 

אבל אלמוג החכם (כן בטח) אמר לאלמוג המבוהל "יש שם אחלה מקומות לצלול!" וכשאלמוג המבוהל לא השתכנע ממש אז אלמוג החכם (עלק) אמר לו "יאללה! תזרום! נשים אוהבות את זה!" ואז אלמוג המבוהל חבש את כובע הקש שלו ולבש את חולצת הוואי שלו ואמר "יאללה לתאילנד!"

 

אז יש לכם שבוע להיפרד ממני יפה, לעשות לי איזו מסיבת פרידה כזו עם הרבה בחורות, חצי מהן ערומות והחצי השני מבשל לי אוכל טוב... חוץ מהצוות הזה אני דורש גם כמה חבר'ה ובירות בהתאם.

 

ואחרי הנאום המרגש הזה...

 

נכון יש אוונסנס?

 

-נכון (ברקע יש צרחות "איכס!! פריקים!")

 

אז יש בשיר "bring me to life" את הבחור הקשוח (עלק) שצורח מידי פעם שטויות... חשבתם פעם על השורות שלו:

 

"I've been living in lie! there's nothing inside!!!!%$%^!@"

 

מה הרעיון? מה הפואנטה של השורה/צרחה של חתול דרוס הזו?

 

אני חשבתי על ילד בן 4 שפתח ביצת קינדר ולא קיבל הפתעה... מה איתכם?

 

טוב אז כשסיימנו עם זה

 

מי רוצה לבלות בשבוע המסכן שנשאר?

 

....

....

....

...

 

 

...

 

נו... יכול להיות שיפול לי קוקוס על הראש :\ אנשים מתים מזה שם כמו שפה מתים מתאונות דרכים... ולא לדבר על זה שלא קיבלתי את החיסונים שלי...

 

טוב נו תודיעו לי יא קקות....

 


 

נכתב על ידי , 16/11/2007 23:01  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
 





14,953
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לReshaFlame אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על ReshaFlame ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)