לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

אצרח אותך כל הדרך הביתה


.Through the gates of insanity, on the edge of humanity, she's gonna make her dreams come true

כינוי:  lucidity

מין: נקבה

MSN:  נניח והייתם רוצים..הייתם מבקשים.





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוקטובר 2009    >>
אבגדהוש
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
10/2009

רסיסי כוכבים על החלון


לטוס בגובה 3000 רגל מעל הים ולראות רסיסים קטנים ומנצנצים של קרח כשמתחת נפרשת שמיכה עבה עבה של עננים לבנים. באמת שהשמיים הם כל כך, כל כך יפים.

 

_____

 

לא חשבתי שמישהו ינשק אותי יותר אחריו. אני מניחה שאני עדיין חושבת ככה למרות שהחיים הוכיחו לי את ההיפך. לא חשבתי שמישהו יחבק אותי בלילה יותר, אבל העובדה היא שהתעוררתי עשר פעמים במהלך הלילה וגיליתי אותו מחובר אליי, עם הידיים שלו מסביב הטן שלי, הגב שלי, הכתפיים שלי, החזה שלי.

כשהתנשקנו בפעם הראשונה וקצת פיספסתי, מן הסתם, צחקתי ואמרתי שאני פשט מפחדת, שאני לא יכולה יותר לאהוב, שקשה לי, שנמאס לי לבטוח באנשים שעוזבים אותי אחריי שמצאו משהו טוב יותר. בגלל זה אני יותר לא מקווה, לא רוצה, לא מצפה. מה שיהיה יהיה, בסופו של דבר אני נשארת לבד ואת זה כבר הבנתי, וככה זה, זהו, נקודה.

 

_____

 

אבל העיניים שלו היו כל כך יפות בבוקר, כשהוא אמר לי "בואי תרקדי איתי". בחיים שלי לא ראיתי צבע כזה. צבע ירוק זית, אלוהים ישמור, רק איכשהו מבריק יותר, מרושת בצהוב.

 

כל כך כיף לא לישון לבד.

כל כך רע לא להרגיש יותר אהבה.

 

נכתב על ידי lucidity , 17/10/2009 14:35  
1 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



הבלוג משוייך לקטגוריות: מתוסבכים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לlucidity אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על lucidity ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)