לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    מרץ 2009    >>
אבגדהוש
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
3/2009

5 הסטיות הקולינריות שלי



לכולם יש אותן. גם לכם, אל תיתממו. שמעתי סיפורי זוועה מכל הסוגים והמינים. כל אלה שמעקמים את האף על אכילת ג'וקים בטלוויזיה, או על אכילת בשר בכלל, מתחזקים בעצמם כמה סטיות קולינריות מהסוג המביש ביותר. אני לא מדברת פה על אכילת פיצה קרה או כרסום שלוש חבילות במבה ברצף (עם קולה, ברור שעם קולה). אלה סתם קטעי זלילה. אני מדברת על הסטיות האמיתיות, כאלה שבדרך כלל לא מדברים עליהן בקול רם.

הנה חמש הסטיות הקולינריות שלי:

פסטרמה - העובדה שאני אוהבת פסטרמה היא לא סטייה בפני עצמה, כמובן. אלא מה, החיבה המוגזמת שלי לפסטרמה הפכה אותי לסוג של פסטרמה-פריק. אפילו שקלתי לכתוב בלוג שיוקדש כולו לפסטרמה. כן. בכל אופן, כמו שהבנתם, אני מאוד אוהבת פסטרמה. כל כך אוהבת, שאני יכולה לחסל חצי קילו בפרוסות, ככה בלי כלום, בזמן מאוד קצר. אני מכירה וטעמתי כל סוג פסטרמה אפשרי במעדניות (ואני כוללת כאן גם כל מיני מעושנים שאין בסופר, כמו שוק איטלקי, שינקן וכו'), ואני בהחלט יכולה לזהות פסטרמות על פי הטעם. סנדביץ' עם פסטרמה זה משהו שמאוד קשה לי לעמוד בפניו, אפילו כשאני שבעה. האמת היא שבשנים האחרונות התמתנה מעט צריכת הפסטרמה שלי, אבל זה עדיין מצרך חובה במקרר, שנגמר מהר מדי בדרך כלל.

קולה עייפה - אם אני כבר שותה, זה דווקא Zero, אבל אני תמיד אעדיף שיהיו בה כמה שפחות גזים. למעשה, בקבוק קולה פתוח הולך ומשביח מבחינתי - כי ככל שעובר הזמן, יש בו פחות בועות ויותר כיף לי לשתות. בגלל זה אני גם מאוד אוהבת את הקולה שמוכרים בכוסות בקולנוע. היא בדיוק בכמות הגזים המתאימה - סביר להניח שזה מפני שהיא מדוללת במים או משהו כזה.

דני עם גבינה - זו סטייה קולינרית שלא תיחזקתי כבר שנים, אבל היא עדיין קיימת. אמא שלי אשמה, כמובן. זו כנראה היתה הדרך שלה לדחוף לי מוצרי חלב בריאים. המתכון פשוט מאוד - גביע אחד של דני, חצי גביע של גבינה לבנה רגילה לחלוטין. מערבבים קצת (לא יותר מדי, שלא יהיה נוזלי) ואוכלים בכפית. לא לעשות קולות של הקאה. זה דווקא די טעים!

תערובת קציצות בלתי מבושלת - האמת היא שזה לא כזה ביג דיל. בסך הכל יש מאכל שנקרא סטייק טרטר, ולא אני המצאתי אותו. ובכל זאת, אני המשוגעת שיכולה לגנוב ביסים מזדמנים מתערובת הבשר, התבלינים והבצל שמונחת בקערה, עוד לפני הבישול או הטיגון. ובכלל, בשר שכבר כן בישלו אותו, אני מעדיפה שיהיה רייר. אבל זה כבר לא קשור.

בצק אפוי למחצה - זוהי בת הדודה של הסטייה הקודמת. בורקסים בתנור? משהו שיש בו בצק עלים? אם רוצים לשמח אותי, מומלץ לא לאפות עד הסוף (בטח לא שרוף או שחום, רחמנא ליצלן) ולהשאיר שיהיה קצת לא אפוי. זה בטח לא בריא בשום צורה, אבל זה טעים, וזה מה שחשוב.

הקוראים הנאמנים מוזמנים לחלוק איתנו את הסטיות הקולינריות שלהם. אל תתביישו, כולנו באותה קערה.
נכתב על ידי , 30/3/2009 15:14   בקטגוריות חוויות מהחיים, הומור  
15 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,780
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)