לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
 


נוגעת, טועמת, הולכת... הכל מהכל - סיפורים מוזרים, תמונות מצחיקות, אינטרנט, ספורט (בעיקר טניס), הומור עוקצני ככל האפשר, מחשבים, סרטוני וידיאו וכל מה שכיף ומעניין ברשת ואצלי

מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    ספטמבר 2008    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
9/2008

100 המאכלים שאתם צריכים לאכול לפני שתמותו



טוב, לא צריך להתייחס ברצינות תהומית לרשימות האלה. כל חמש דקות יש רשימה חדשה של 34 דברים שצריך/כדאי/מומלץ לעשות/לאכול/לקודד/לגנוב - ובדרך כלל הן מורכבות על ידי אנשים שלא עשו שום דבר מהרשימה הזו בעצמם.

הרשימה הנוכחית, 100 המאכלים שאתם צריכים לאכול לפני שתמותו, מכילה גם כמה מאכלים שיכולים לזרז את המוות שלכם, וכמה מאכלים שיגרמו לכם להכריז שתעדיפו למות לפני שתאכלו אותם. יש פה שילוב די משעשע של מאכלים מוכרים - כמו ביג מק וסנדביץ' עם חמאת בוטנים וריבה, ומאכלים "אקזוטיים" - כמו בשר נחש או סוס וכל מיני חלקים מוזרים אחרים של חיות.

אפשר להתווכח ולדון הרבה ברשימה הזו, אני רק מנסה להבין דבר אחד - מה, למען השם, גרם למרכיב הרשימה להכניס את דג הקרפיון כמאכל שצריך לאכול? זה דג לא טעים ושמנוני, עושים ממנו גפילטעפיש (וגם זה לא טעים) והוא שוחה באמבטיות של אנשים שחושבים שהטריות שלו תשפיע על הטעם. איכס.

ובכל הרשימה הזו, 100 מאכלים שונים ומגוונים, ואין אפילו איזה אזכור של כבוד לפסטרמה?! הבנאדם לא מבין כלום באוכל, תאמינו לי.
נכתב על ידי , 7/9/2008 10:31   בקטגוריות שטויות וקשקושים  
7 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



כינוי: 

בת: 47

Yahoo:  one_end_all  

תמונה




995,797
הבלוג משוייך לקטגוריות: אינטרנט , אקטואליה ופוליטיקה , ספורט
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות להאחת, רק האחת אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על האחת, רק האחת ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)