
ביום שבת אביב בא לישון אצלי [:
ראינו "האחרים" אביב פחד פחד מוות :D
בראשון התעוררנו, לבשנו על עצמנו בגד ים..
ונסענו לאשקלון עם שיר ודור.
הגענו לים, חזרנו לקניון חוצות ראינו סרט,
וחזרנו לים, חח.
בערב חזרנו הביתה. היינו שפוכים, אז אביב נשאר לעוד לילה (:
ממש בית מלון :]
התקלחנו הכרחתי את אביב לראות סרט של כוסיות חח
ונשפכנו.
בבוקר עברתי לישון ליד אביב חח,
ואז קמנו ושוב ראינו סרט, ואני ישנתי כל הסרט.
היינו במחשב.
והוא הלך לו..:/
היה הכי מדהים בעולם, באמת..(:
ועכשיו קבלו מדריך – איך מכינים שניצל ומלכלכים את כל המטבח:
(נא לא להתייחס לאיך שאני נראית, זה קרה בבוקר לא טוב לשיער שלי חח)
שלב ראשון – הוציאו את השניצלים מהמקרר. (אם הם לא היו במקרר יותר מכמה שעות, תכינו אותם רק לאנשים שאתם לא מחבבים ממש)

שלב שני - שימו מחבת על הגז. והדליקו אותו. (אפשר גם לא להדליק אותו, אבל זה לא יעשה את אותה העבודה. מניסיון)

שלב שלישי – דגמנו עם המזלג שניצלים ותחושו שפים מקצועיים.

שלב רביעי – שברו ביצה לקערה אחת ובצלחת שפכו פירורי לחם. (אתם יכולים לשבור את הביצה לצלחת ואת הפירורי לחם לשים בקערה, זה יותר מלכלך את הבית – אני ממצליצה).

שלב חמישי - תטבלו את השניצל בבריכת ביצה ותעבירו אותו להתנגב בפירורי לחם. (במקרה שלנו הצלם היה קצת חרמן לי על התחת אז הוא צילם את המאחורה של מה שהתבצע XD )

שלב שישי – שפכו שמן לתוך המחבת (שכבר נשרפה אם הדלקתם את האש בשלב שאמרתי לכם).

שלב שביעי – הוציאו נייר סופג. (אפשר גם פדים, זה עושה את אותה העבודה).

שלב שמיני - הניחו את השניצלים על האש זתומרת על המחבת, במידה ועדין לא שרפתם ת'בית.

שלב תשיעי - להפוך את השניצלים במידת הצורך. (אם אתם לא חשים בצורך, אל תהפכו. אבל יכול להיות שתריחו פתאום משו. אל תיבהלו..)

שלב עשירי – להוציא את השניצלים ולספוג אותם בנייר, או בפד. או בכל דבר אחר שחשקתם בו.

תוצאה סופית –

בתאבווווווווווון 3>