לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה


HE ATE MY HEART

Avatarכינוי:  דרוֹר

בת: 35





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    אוגוסט 2011    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
8/2011

טיפים למתקעקעת המתחילה


את רועי הכרתי דרך רוני, כשליוויתי אותו לפני בערך חודש לעשות קעקוע ומאז שמרנו על קשר. כן, זה היה שקוף שרועי מתחיל איתי, אפילו רוני ציין את זה אחרי שיצאנו מהסטודיו שלו.

כשהגיע יומי הגדול רועי אסף אותי מהבית ונסענו ביחד לסטודיו שלו. היה לי כיף לדבר איתו. כשהוא לא מתרגש יש לו קול של שדרן מפוספס (כשהוא מתרגש הקול שלו נהיה גבוה, וזה מפתיע שקול כזה דק יכול לצאת מבחור כל כך מגודל).

יומיים לאחר מכן כשכבר הייתי רווקה נסעתי לבקר אותו בביתו. אני לא ילדה קטנה, ידעתי בדיוק מה יקרה ובכל זאת כל אותו הערב (ובשני הערבים שעוד יצא לנו להיפגש בהם מאז) התחמקתי מנקודת האל חזור. המגע שלו נעים, וזהו. לא לקח הרבה זמן לגלות שהוא אדם עקשן, למרות שזה כנראה בא עם הגיל. הניחוש שלי היה שהוא גדול ממני בקרוב לעשרים שנה אבל לא רציתי לשאול. לא רציתי להזדעזע. מה גם שהוא מנשק נורא.

במקרים שכאלה לא יוצא חיובי משני מינוסים. גם היה לי ריבאונד גרוע שלא באמת עשה את העבודה וגם איבדתי את המקעקע שלי. באסה.

 

הנורא מכל הוא שכל הזמן עם רועי חשבתי על כמה אני רוצה להיות באותם הרגעים עם רוני. להרגיש שוב את הנשיקות הרכות שלו ולנהל שיחה אינטלגנטית שבה גם אני מצליחה לדבר, ולא מושתקת כל הזמן. הוא עדיין חסר לי ואני עדיין חושבת עליו, אבל פחות. למזלי אין לנו הרבה חברים משותפים ואם אני אראה אותו אי פעם שוב זה יהיה אולי עוד שנה אם בכלל. במקרה הזה אני מאוד בונה על רחוק מהעין רחוק מהלב.

 

 

 

ניתן להבין מהשורות הקודמות שאני מחפשת מקעקע חדש. הצעות יתקבלו בברכה.

נכתב על ידי דרוֹר , 31/8/2011 13:54  
2 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט




© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לדרוֹר אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על דרוֹר ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)