לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה

סניף לא ידוע


פעם אכלתם במקדונלדס ? יופי. עכשיו תדעו מה האדם שממנו אתם מזמינים חושב עליכם, חלאות!

Avatarכינוי:  Sniff

בן: 35

תמונה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


 
הבלוג חבר בטבעות:
 
קטעים בקטגוריה: . לקטעים בבלוגים אחרים בקטגוריה זו לחצו .

זה לא מרמור, וגם לא תסכול, אתם פשוט חוצפנים והחינוך הגרוע שלכם אשם בזה


אוקיי חבובים וקוראים יקרים, צהריים טובים לכן, אני מודה לכל מי שמחזק אותי ואת העמדה שלי לגבי הלקוח הישראלי החצוף ויום אחד כשאתעשר אני אזמין את כולכם לכוס בירה קרה ואיכותית, ואפילו אקטוף בעצמי את שיבולי השעורה על מנת להראות הערכה!

ולפוסט של היום חבר'ה, הוא לא הולך להיות מצחיק כי הפעם אני באמת אגיד את עמדתי ודעתי על הלקוח הישראלי החצוף.

כמו שרבים וחכמים אמרו כאן בתגובות, הבעיה בלקוח הישראלי* היא בחינוך, ההורים הישראלים מחנכים את עולליהם הלא יפים במיוחד שמישהו חייב להם משהו כמובן מאליו, וכאשר הורה מגיע עם הילד שלו לסניף מקדונלדס או אפילו לסתם חנות הוא דורש הרבה בשביל מה שהוא משלם, ההורה הישראלי רוצה להראות את כוחו הגברי, להשליט את האגו שלו ולהפיץ את זרעו למי שהוא משלם את הכסף, שזה טבעי לגמרי, אצל קופים. בני האדם הם שונים מקופים, הם לא חייבים לפעול אך ורק על פי אינסטינקטים ולכן נקרא גזע האדם שבא אחרי האדם הקדמון, "ההומוסאפיינס" שמשמעו האדם החושב, האדם שלא פועל לפי אינסטינקטים ויצרים בלתי נשלטים, כמו שהישראלים פועלים לפיהם. זוללים גרעינים, צועקים בכדורגל, מפילים גדרות ואונסים ילדות קטנות ואז מחפשים אותם בכל הארץ ובסוף מוצאים אותם במקום הכי מאכזב, נהריה. אבל זה לא קשור.

אז הפתרון הכי הגיוני והכי יעיל הוא בחינוך, אבל כאשר המצב עמוק עמוק בתוך החרא קשה להוציא אותו משם נקי כי כשמוציאים את היד מהחרא היא עדיין מכוסה בחרא, ולכן יהיה מאוד קשה לנסות לשנות את פרספקטיבת הוריי ישראל לגבי חינוך ילדיהם, מה שלדעתי מקרה אבוד ביותר והפתרון שלא נראה לי אוטופי אלא יותר מציאותי הוא לברוח מהארץ הייצורה מהתחת הזו ולתת לאנ-אינטלקטואלים הקופים האלה להתפגר עם עצמם עד שיאכלו אחד את השני מרוב עצבים, ולא, זאת לא גחמה אנטי-ציונית או משהו, אני מאוד ציוני ואני אוהב את כל בנות ישראל כיוון שהן שוות אש, פשוט יש דבר שנקרא מקרה אבוד, והוא האנשים שחיים במדינה הזו.

ואחד בתגובות אמר לי, שאני אחזיק מעמד ולא אכנע ואסגור את הבלוג, ולמרות שמתסכל שהרבה אנשים חושבים שאתה טועה, מזל שיש לי המון ביטחון עצמי בשביל לדעת שאני הוא הצודק כאן, וגם אם אני לא צודק, אני צודק.

 

וכיוון שמחשבותיי זורמות כרגע, אספר לכם על עוד לקוח מעצבן. היום הוא בא וקנה סלט ועוד 3 רצועות צ'יקן סלקט, כשהסברתי לו שמגיע לו רוטב צ'ילי מתוק או ברביקיו חריף, הוא דרש לקבל רוטב שמגיע בכלל עם הנאגטס, למרות שזה לא תקין להביא רוטב של נאגטס עם סלקט, מותר לעשות זאת אם הלקוח מתעקש, ואז הוא ביקש רוטב חרדל חריף, הסברתי לו בנימוס שאין חרדל חריף, והוא התחיל להתפלצף ואמר שזה מאוד לא בסדר, שבמקדונלדס אין חרדל חריף, אז שוב הסברתי לו בנימוס שזה מחסור זמני ושזה קורה, אז הוא אמר "במקדונלדס זה לא אמור לקרות" ואני הפלקתי לו "עובדה" בחזרה, והוא שתק כמו שבחורה יפה הייתה שותקת כאשר הייתה רואה כיעור מהלך כמוהו.

 

ואני אומר, יחי האינטלקטואליזם, וחדל לחשוב ולהתנהג כמו חיות\ישראלים.

 

 

*לקוח ישראלי ->

נכתב על ידי Sniff , 24/6/2008 16:01   בקטגוריות שחרור קיטור  
64 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של Butter fly ב-27/6/2008 11:19
 



הלקוחות השנואים הבאים עלינו לטובה הם, סבא של סדריק ואלה שבאים 5 דקות לפני הסגירה


אז שלום לכם קוראיי האהובים ולקוחותיי השנואים, קודם כל אני רוצה להודות לאמא שלי, כי תכלס מגיע לה, בלי קשר לבלוג. אז אמא תודה שהשרצת איש חתיך כמוני, זהו.

 

ועכשיו לסיפורי הלקוחות המעצבנים הבאים.

היום נדבר על איזה זקן אחד שבא כל הזמן והוא פשוט 1:1 סבא של סדריק, כאילו הוציאו אותו מהסדרה זה פשוט גאוני, לא שאני רואה סדריק, אני ילד גדול אבל יצא לי לרפרף בסדרה הזו, בקיצור הזקן הזה שנראה כאילו הפרצוף שלו מורכ מפה, אף ו2 תיונים, הוא כל הזמן בא לסניף ואני בעצמי לא זוכר מה הוא מזמין, אה כן נזכרתי, הוא מזמין ארוחת ילדים עם המבורגר וכאילו זה הכי אירוני בעולם, כי הוא בעצם זקן שמזמין ארוחת ילדים, זה נשמע הגיוני ? זה כמו שעכשיו איזה תרנגול ישב לי על 20 נאגטס, בעצם זה לא כמו זה אבל לא משנה.

אז הוא ממש מעצבן כי אתה מדבר אליו ואומר לו "כן סבא'לה אתה רוצה להזמין ?" והוא לא שומע אותך, ולא שהוא חירש כי אני לא צוחק על אנשים שנפלו על הרצפה בלידה, אבל הוא פשוט לא מגיב, ואז אתה צריך לעשות לו עם היד והוא מתעצבן עליך. אז הסבא עם העיני תיון הזה מזמין את הארוחת ילדים המסכנה שלו בערך במשך 20 דקות ואז אני מעכב את שאר ההזמנות ואז ההמון כועס עליי, אבל ההמון על הזין שלי ומצידי להגיד לו את זה, רק אני צריך את העבודה לעוד קצת.

בקיצור סבא של סדריק, לדעתי אתה צריך ללכת לאכול פריכיות קינואה ועוגיות חמאה בטעם קולה, מה אתה אוכל במקדונלדס ? אני לא רוצה לתאר לעצמי מה הולך לך בעורקים חבוב, שמעת פעם על צנתור ?

 

 

והלקוח או יותר נכון הלקוחות הבאים שעליהם אוציא את מיצי העצבים שלי, הם חבורת תינוקות בני 15 ככה שבאים לפעמים איזה 10 דקות לפני שאנחנו סוגרים, וכאילו כבר סגרנו הכל וכל הכלים נשטפים באסלה והכל ופתאום הם באים וצריך להחזיר את הכלים מהאסלה ולהתחיל להכין להם אוכל, והם עוד באים בחבורה, והקקות לא לומדים לקח וכל פעם באים שוב ושוב, בא לי לזרוק להם צ'יקן סטייק פושר על האישון באמאשלי, אבל רק את הבשר בשביל שיישרוף, והכי הורג אותי שאלה הילדים הכי מפונקים שיש בעולם, כל מיני כאלה שאבא שלהם מנכ"ל של קורנפלקס כריות או משהו אנערף, אז בקיצור ילדודס, אם אתם קוראים כאן אז תפנימו את זה, למרות שהסיכוי שתבינו על איזה סניף מדובר הוא קטן ולוודאי זה קורה בהרבה סניפים, אז לא משנה. אני מאחל לכם צפייה ברונלד מכוסה לחמניות באיבריו הענוים כאשר אתם קשורים בשלשלאות ושומעים את החרא מוזיקה שיש בכל הסניפים.

 

ותודה רבה לעורכי נענע ששמו אותי בדף הראשי של נענע! :) אני מודה לכם מקרב לב, אבל לא קרוב מדי כי אז תשמעו אותו דופק וזה קצת חולני, ואם תבואו לקנות אני מבטיח לאהוב אתכם.

 

אז להתראות ילדים וילדות ובפעם הבאה שאתם נולדים תזכרו לא ליפול על הרצפה

 

אה כן ומי שרוצה לתרום לפרסום הבלוג, שיעשה מנוי, אני מזמין אותו לאקטימל תות עליי או בירה לנבחרות ;)

נכתב על ידי Sniff , 23/6/2008 17:52   בקטגוריות שחרור קיטור  
61 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של סניף43 ב-27/5/2009 02:58
 



קשישים מטרידים, זקנה עם פרצוף של דג..ושאר לקוחות


איך לא ? עוד יום עבודה מפרך וכיפי ברשת הכי גדולה והכי מעפנה בארץ, עם הלקוחות הכי מעצבנים בעולם.

היום אספר על שלושה סוגי לקוחות שאני נתקל בהם לאחרונה, אם הייתי יכול הייתי נתקל בהם אחושרמוטה חזק, אבל אי אפשר.

אני אתחיל בהדרגה מהפחות גרוע אל הגרוע ביותר, כמובן שכולם גרועים...

 

מקרה מספר אחד, קבלו רקע, ברוב הסניפים ברשת יש מחסור במיונז בגלל שחסרים עבדים שיביאו את הסחורה מהנמלים. לפני מספר ימים, בא לקוח שנראה כמו סאבוופר של מסיבות טבע, מזמין 2 מקרויאל, אחד בשבילו ואחד בשביל חברה שלו(אלוהים יישמור אם חברה שלי תאכל רויאלים אני אזרוק לה כבשן על הבטן), בסוף ההזמנה הוא מבקש, לא אתם לא מדמיינים 10 קטשופ ו 10 מיונז, אני ברוב נימוסי אמרתי לו "תקשיב יא חתיכת לוויתן, אין לנו מיונז" אז הוא התחיל להתווכח ולתחקר למה אין מיונז, כאילו ווילי מה לא מובן לך שאין מיונז ? המנהל שלי התערב והסביר ליונק ימי הזה שאין מיונז והוא בשיא חוצפתו ביקש תמורת זה רוטב אלף האיים שעולה 2 ש"ח, אחרי ריב מפרך עם השרץ הזה הוחלט להביא לו אלף האיים אחד, פתאום ווילי מבקש עוד אחד, כאילו בנאדם אתה לא חושב שאתה מגזים ? לא מספיק שלא הזמנת צ'יפס אתה גם דורש שנביא לך רוטב שפיליפיני נמוך מלקט מ1000 איים שונים ? לא נחמד, באמא שלי הפילפיני הזה עובד קשה תמורת מינימום.. אוקיי אז זה היה לקוח מספר 3 בסולם רונלד.

 

נעבור ללקוח או יותר נכון לקוחה מספר 2 בסולם רונלד, אז ככה, אני באמת לא אחד ששופט לפי מראה חיצוני והכל, אבל האישה הזאת נראית כמו הסיוטים הכי מפחידים שלי ויש לי סיוטים מפחידים תאמינו לי..יש לה מבנה גוף מוזר, היא דומה לשילוב של גיטרה, טרומבון ונסיכת הנילוס, זה נראה כאילו כשהיא נולדה מישהו שם לה שקית וואקום על הפרצוף וזה כיוון לה את כל איברי הפנים אל אמצע הפרצוף, יעני שתעשה איזה הסרת פנים בלייזר או משהו אני יודע..עכשיו האישה הזאת באה עם כרטיס כזה מהעבודה וכל הזמן מזמינה מק-דג, שעם כל הכבוד זה דבר טעים אבל מסריח, כאילו לא מספיק שהיא מעצבנת ויש לה דרישות מעצבנות לדוגמה...אמ טוב אין לי דוגמה אבל היא מעצבנת להבות.

אז הקמצנית הזאת כל הזמן מבקשת שההזמנה שלה לא תעבור את ה40 ש"ח, נו בסדר יא כלבה מזדיינת את כל יום מזמינה את אותו הדבר ואומרת את זה מחדש יא סכיזופרנית מכוערת.

 

והלאה ללקוח מספר 1 בסולם רונלד שהכי עיצבן אותי היום, אז הוא לא מכוער והוא גם לא שמן, אבל נראה לי שההורים שלו לא אהבו אותו במיוחד כשהיה קטן, טוב תכלס אם היה נולד לי תינוק כזה הייתי הורג אותו. אז הוא הזמין איזה הזמנה עם סלט קצוץ ונאגטס, מה הקשר נאגטס עכשיו ? נאגטס זה אוכל של דמויות מצויירות מה אתה דפוק ? אבל לא משנה, הוא גם ביקש שצ'יפס אחד יהיה בלי מלח, כאילו שזה מה שיעזור לו, שהצ'יפס יהיה בלי מלח, וטוב שאת שאר האוכל לא טובלים בים המלח בזמן הייצור.

עכשיו לקטע שהכי עיצבן אותי, עובדת אחת שהיא ידידה טובה שלי והיא חשובה לי(), הייתה לידי, ופתאום הוא מתחיל לפזול לכיוון החזה שלה, עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון, יש לה אחלה חזה וגם תחת, אבל יא חתיכת פדופיל אתה בן 86 ואתה מסתכל לילדה בת 18 על החזה ? כאילו מה האינקובטור נסגר עליך כשהיית עולל או מה ? בכל אופן היה לי ממש בא להגיד לו "תגיד לי סבא'לה מה נראה לך שאתה עושה ?" והוא פשוט לא הפסיק להסתכל עליה, זה הציק לי בטירוף וזה גם הגעיל אותי, עכשיו בלי הציניות של הבלוג זה באמת הגעיל אותי ואם לא הייתי בעבודה הייתי ניגש אליו ובועט לו בביצים הקטנות שלו.

 

טוב אז בעיקרון זהו להיום, אני רוצה שהבלוג הזה יתפרסם כמה שיותר בשביל שהלקוחות המעצבנים יבינו כמה אנחנו לא אוהבים אותם, וגם את הלקוחות החמודים אנחנו לא אוהבים, אבל אתם לא אשמים בזה.

ובגלל שיש כ"כ הרבה לקוחות שאני רוצה לרשום עליהם ואני כל פעם שוכח, אני אוסיף רשימה בצד לעצמי וכל פעם שאני ארשום על לקוח אחר אני אסמן אותו כמחוק.

 

בקיצור לקוחות וקוראים יקרים, אני מקווה שלמדתם היום מוסר השכל, והוא לא להיות מעצבנים פדופילים ולאכול כל הזמן במקדונלדס, כי אנחנו נאכל אתכם מוהאהאאה!

 



נכתב על ידי Sniff , 22/6/2008 22:41   בקטגוריות שחרור קיטור  
65 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של niko1982 ב-25/6/2008 15:54
 




דפים:  
2,630
הבלוג משוייך לקטגוריות: החיים כמשל , 18 עד 21 , יצירתיות
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לSniff אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Sniff ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)