
שנינו נודדים לבד בזמן אבוד
כמו שני ילדים שרק התאהבו.
מתארת לעצמי את הרגע המביך שבו
אני יורדת מהאוטובוס, היא רצה לחבק אותי
ואתה? בטוח תעמוד בצד ותחליף צבעים.
איך אני אמורה להסתכל לך בעיניים?
נדלקתי עליך. כן. נדלקתי.
ואולי יותר מזה. אני אוכלת את עצמי מבפנים,
וכניראה גם אתה. הרי אתה לא מסתיר את זה.
"אהבה שלי בוקר טוב יפהשלי"
כל משפט ככה. אתה מביא אותי למצבים
שבאלי לצעוק עליך, שאתה הורס אותי עם הנחמדות שלך
שאני רוצה רק לחבק אותך ולא לעזוב.
הזמין אותי לסרט.
הסכמתי.
אולי זה נדוש וכבר לא קורה. תצחקו לא מעניין אותי.
אני אוהבת את זה ככה. בשקט, לאט, בלי לחץ.
אני מאמינה שהכל יסתדר, ואם לא.. הכל לטובה.
בינתיים אני צריכה בשקט לאכול את עצמי מבפנים.

יאללה התחלנו עם מתכונים.
נתחיל במשהו פשוט ויומיומי יחסית.
ממרח פסטו.
נכון שאתם הולכים למסעדות והמלצרית תמיד שואלת
אם בפסטה שלכם לשים ממרח פסטו?
הירוק והמוזר הזה..
אז כן, אפשר להכין אותו בבית ללא שום בעיה.
עם מצרחים זולים.
חומרים:
1 ק"ג בזיליקום [ללא גבעול, רק עלים]
שמן זית
מעט מלח
מעט פלפל שחור
כפית שום כתוש
חופן צנוברים קלויים [על מחבת]
אופן ההכנה:
1.שמים בתוך מעבד מזון את העלים של הבזיליקום.
2. תוך כדי טחינה שמים על הזמן שמן זית בזרם דק [לא להגזים ממש ממש קצת אפשר אפילו לעשות הפסקות אחרי כל פעם ששמים]
3. מוסיפים את השום,מלח,פלפל וממשיכים לטחון. [הכל במידה קטנה לא להגזים]
4. מוסיפים את הצנוברים [קלויים!] וממשיכים לטחון - להמשיך לשפוך שמן זית בזרק דק [כל פעם טיפה]
5.לאחסן בקופסא, יש להקפיד שהשמן יכסה את הממרח.
*את הצנוברים קולים מראש על מחבת חם ללא שמן.
*יש לאחסן במקרר
*ניתן להקפיא עד השימוש