לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

Beautiful n Dirty-Dirty Rich


I Just Like to P-P-Party yeah! bang bang

Avatarכינוי:  Shex

בת: 34





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    דצמבר 2009    >>
אבגדהוש
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

 
הבלוג חבר בטבעות:
 
12/2009

סופסוף חוקית


אז כן, היום הולדת שלי השנה היה אחד המקסימים.. כל חברי הפתיעו אותי באסאמאסים חמודים, ואפילו התנשקתי בחצות.

אבל, לא יצא לי את מה שבאמת רציתי, והוא להיכנס סופסוף למסיבות של 18+ ולהתחיל את חיי הבוגרים באווירת שיכרות וחופשיות.

 

כך יצא, שזאוס ואני שמנו פעמינו לכיוון האולטראסאונד ביגור כדיי לחגוג כמו שצריך. שתיתי דיי הרבה מה שבהכרח לא הפריע לכמה סיפורים מצחיקים להתרחש.

כבר בדקות הראשונות, היה ריק!

התעצבנתי. רציתי כבר להיכנס לאווירת הרקדנות שלי ולעיניי הנמר הטורפות שלי ומי שראה תמונות שלי מאיה נאפה, מבין.

אך במהרה המעדון התמלא ואני כצפוי נכנסתי למוד אני-יכולה-להשיג-כל-אחד שהוא אחד המצבים האהובים עלי :).

פנטומימאי אחד הגיע אלי וניסה למשוך אותי לרקוד עימו, אני זרמתי עם העניין אך כשהוא ראה כי זאוס הרגישה מקופחת הוא ניסה לרקוד איתה, והיא לא הסכימה, לאט לאט גלשנו מן המשוגע הזה והמשכנו הלאה. אני לעולם לא אבין מה גרם לו לחשוב שפרצופי החנוך רוזן שלו סקסיים. לאחר זמן קצר שמנו לב כי הוא רקד עם כל בחורה שניה במועדון, ותמיד בשיטת הפנטמימה, ריקוד קצר, סיבובון ואז כמובן הן מעיפות אותו. בסוף הערב קלטתי אותו מסתובב ברחבה עם פרצוף מיואש ומבולבל. כנראה חיפש מישהי חדשה והבין שאין כאלה יותר.

 

לראשונה בחיי קניתי אלכוהול במקום בו קניית האלכוהול שמורה לבני 18 +, למרות שראיתי כמה קטינים שהסתננו, מה שבלי ספק הרגיז אותי ביותר. "אני עבדתי קשה בשביל ה18 הזה!" אמרה זאוס. ואז בא איזה קוטג' צעיר ולוקח את כל הקופה. חציפות.

 

ניגש אל זאוס בחור לאוזן ואמר לה בפשטות: "יש לך חזה מקסים". שמיימי. לאחר שביקש כי יכירו והיא צרחה לו תגובת סירוב ששמעו כולם עד האפסטרס המשכנו לנו הלאה. אך הבנים לא היו מספיק שווים כדיי להתאמץ, ואלו שכן, היו סנובים בדרך כלל. סתם מרגיז, כי אנו פצצות מין מהלכות. או כמו שזאוס הסבה את תשומת ליבי, "עם מבט כמו שלך, מי צריך מחשוף".

 

המוזיקה הייתה דיי טובה, התרגזתי בהתחלה שסגרו את הקומה למעלה ל20 + בלבד.. אבל גם למטה הייתה מוזיקה טובה.. ואפילו ליידי גאגא בשלב מסויים. רוב הזמן נשארנו ברחבת הרוק\ישראלי\אלטרנטיבי\כולם יחדיו ובשביל זאוס ובשבילי רחבה זו עדיפה על העשן-יקנעמים-זנות שהלכה ברחבה השניה. אני תוהה אם זה ישתנה כאשר איימי תצטרף למעגל החוקי, אבל לפי המסיבות האחרונות בגניגר-נופית-וכו' יש סיכוי גבוה שלא. היה לי מוזר לרקוד שוב היפ הופ.. אבל אולי זו רק האווירה שבה היינו. ממ זה לא שאני חובבת היפהופ בדר"כ, אבל חבל שאי אפשר לשמוע שופן מפעם לפעם :P. קווין כבר היה, אז אין גבולות!

 

אם אזכר בעוד אעדכן,

XOXO

Shex

נכתב על ידי Shex , 1/12/2009 22:17  
הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



1,673
הבלוג משוייך לקטגוריות: נוער נוער נוער , מדע בדיוני ופנטזיה , אהבה למוזיקה
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לShex אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על Shex ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2026 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)