לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים

גברים שולטים בעולם, ונשים שולטות על גברים.


"את הרעל שבפנים צריך להוציא החוצה. יש מיליון דרכים לעשות את זה. אני כתבתי את הכל, וכשקראתי את זה מאוחר יותר הבנתי כמה התחזקתי".

Avatarכינוי: 

בת: 36



מצב רוח כרגע:

פרטים נוספים:  אודות הבלוג


מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    פברואר 2010    >>
אבגדהוש
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28      

2/2010

חברת פרמידה.


היא היתה איתי באותו חדר בצה"ל במשך שנתיים, היא היתה קופצת מכל רעש קטן, ולעולם לא ראיתי אותה אסרטיבית.

ואז הגיע הטלפון.

היא שאלה מה נשמע מה קורה ואיך בחיים ואם אני עובדת, ופתאום, מהקוקי הקטנה שאני מכירה, החמודה שלא חושבת יותר מידיי, היא התחילה להיות הכי רצינית בעולם! היא הבטיחה לי משכורת מטורפת, רק לבוא ולראות, היא לא יכולה לדבר על זה בטלפון.

הלכתי, היא אפילו הסיעה אותי, הגעתי וישבנו בבית קפה, עם עוד מישהי, יותר מנוסה ממנה.

המישהי היותר מנוסה, לא רק שהייתי עושה אותה 7 פעמים, כי היא מהממת בטירוף, היא גם יודעת איך לדבר.

והיא סיפרה לי על החברה, על המוצרים של החברה, איך מוכרים, מי מלווה אותי, ואיך כל עסק עובד.

בעיקר היא ציינה שאני צריכה להעביר לה 5,500 שקל, היא מביאה לי תיק עם מוצרים, והיא לוקחת אותי יד ביד ומראה לי איך למכור.

אני בהלם, כי לא האמנתי לעולם שהיא, שקיבלתי אותה בזרועות פתוחות והכרתי לה את כולן, והעברתי אותה לחדר שלנו רק בשביל שתהיה לה חברה, ניסתה להפיל אותי ככה.

היום ישבתי עם אותה בחורה, שהביאה מישהי אחרת, שחוץ מלנסות לשכנע אותי, הן גם חנקו אותי עם העשן שיצא מהמקלות סרטן שלהן.

באמת שהשתכנעתי, וכמעט קבעתי איתה ללכת לבנק.

ואז קיבלתי טלפון מאחי הגדול, שרק אמר לי לחפש באינטרנט.

חיפשתי וראיתי שהמנייה שלהם   ב א מ ת   נשכרת בטירוף וזה ממש כסף קל.

הוא הלהיב אותי ואז נתן לי כאפה, 'חפשי בגוגל', חיפשתי בגוגל ומה ראיתי? המון אנשים שהשקיעו את חייהם בחברה הזאת, ובדומות לה, ובסוף? מה שקורה, וזה בעצם מה ששאלתי אותה, 'רגע, אני צריכה להגיע ל100 נקודות, ואם אני לא מגיעה, מה אז?', והיא ענתה לי שאז אני קונה מוצרים לעצמי, ואני יכולה להשתמש בהם, או למכור אותם לאחרים, בשיטה שקיימת ועובדת, והיא עושה 10,000 שקל לחודש, והיא מחזיקה דירה וקנתה אוטו.

יש קואצ'רים הם יראו לי הכל, רק לבוא לכנס, להתרשם, זה אדיר, החברה מטיסה אותך למפעלים שלה בחו"ל בשלב מסויים.

זה הג'וב של הלייף, כדאי כדאי כדאי.

ונכנסתי לגוגל, אני לא אגיד כולם, אבל הרבה - מאוכזבים.

לא כיסו בכלל את מה שהוציאו - ועובדים שם שנים.

יעשו הכל בשביל לגרור אותי לחברה הזאת, רק בשביל שאני אשקיע - ואשקע.

ופה? אין חברים, משפחה אחת גדולה? של שקרנים.

 

קרה לכם?

נכתב על ידי , 17/2/2010 20:01  
10 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט
תגובה אחרונה של צ'י. ב-28/2/2010 20:39




85,134
הבלוג משוייך לקטגוריות: יחסים ואהבה , 20 פלוס , פילוסופיית חיים
© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לצ'י אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על צ'י ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)