שלום לכולם 
מה שלומכם ?
אז קודם כל אנחנו מעוד מרוצות מכמות התגובות של הפוסט הראשון !
כ-120 תגובות לפוסט ראשון , זה באמת כייף לראות
גם עם חצי מהם שלנו 
אז אנחנו מצפות להרבה תגובות גם הפעם 
ובאמת שאנחנו הולכות להשקיע בבלוג .
אז תיצטרפו כמנויות / מנויים. 
אממ, אגב כולם יכולים להזמין מתכונים, אבל במידה ומפעל ההזמנות סגור , רק המנויים יוכלו להזמין .
אזז, בוואו נתחיל 



חומרים-
לשכבת הבראוניס:
180 גרם חמאה
180גרם שוקולד מריר, קצוץ
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 ביצים
1/2 כוס (75 גרם) קמח
1/2 כוס (75 גרם) קקאו
1/2 כפית מלח
לשכבת גבינה-שוקולד לבן:
1/4 כוס (60 מ"ל) שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד לבן
מיכל וחצי (375 גרם) גבינה לבנה 9%
1/4 כוס (50 גרם) סוכר
3 ביצים
2 כפות (15 גרם) קמח
לשכבת הפירורים:
1 כוס (140 גרם) קמח
1/3 כוס דחוסה (80 גרם) סוכר חום
80 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
מכינים את שכבת הבראוניס:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
ממיסים במיקרוגל שוקולד עם חמאה וסוכר.
מוסיפים תמצית וניל.
מוסיפים את הביצים אחת-אחת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים קמח, קקאו ומלח ומוסיפים לתערובת. מערבבים במרץ עד שהתערובת חלקה ומבריקה, בערך דקה.
יוצקים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן בתרסיס שמן ומכניסים למקפיא עד שמכינים את שכבת הגבינה.
מכינים את שכבת הגבינה:
מנמיכים את חום התנור ל-160 מעלות.
ממיסים במיקרוגל שמנת ושוקולד לבן.
מערבבים גבינה, סוכר וביצים.
מערבבים פנימה את תערובת השוקולד הלבן.
מוסיפים קמח וטורפים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
יוצקים בעדינות את התערובת מעל שכבת הבראוניס ואופים 10 דקות.
בינתיים מכינים את הפירורים.
מכינים את שכבת הפירורים:
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון בהפעלות קצרות (פולסים).
מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר 10 דקות אפייה) ומפזרים בעדינות את הפירורים על שכבת הגבינה.
מחזירים לתנור ואופים 35 דקות נוספות, עד שהפירורים זהובים ושכבת הגבינה כמעט יציבה.
מצננים לחלוטין ומעבירים למקרר לשעתיים (או למקפיא לחצי שעה), על מנת להקל על הפריסה.
פורסים לריבועים ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר. מגישים קר או בטמפרטורת החדר (תלוי איך שאוהבים לאכול עוגת גבינה. וגם בראוניס).



חומרים
לעוגה:
1 שפופרת חלב מרוכז ממותק(=חצי פחית שימורים)
100 גרם שוקולד מריר
1/2 1 כוסות קוקוס (150 גרם)
לקישוט: 50 גרם שוקולד לבן מומס (בשקית זילוף קטנה או שקית סנדביצ'ים )
אופן ההכנה
להכנה במיקסר: מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים יחד במיקרוגל חלב מרוכז ושוקולד מריר.
מוסיפים קוקוס ומערבבים.
מגלגלים בידיים ומניחים בתבנית סיליקון לבבות משומנת.
אופים 10 דקות עד שהעוגיות תפוחות ומתחילות להיסדק.
מצננים ומוצאיים מהתבנית. ממלאים את השקע בכל לב בשוקולד לבן מומס.
.
.
.
.


חומרים
לשקדי מרק:
1 חלבון
כף מים
1/3 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
200 גרם שקדים פרוסים
מעט שומשום לקישוט
למרק שוקולד: 2 כוסות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפיות תמצית וניל
1 כף גדושה קקאו
300 גרם שוקולד מריר
להגשה: גלידה שאוהבים
אופן ההכנה
מכינים "שקדי מרק":
טורפים יחד חלבון ומים.
מוסיפים סוכר וסוכר וניל.
מערבבים פנימה שקדים פרוסים.
משטחים את התערובת על תבנית משומנת בתרסיס שמן ומפזרים מעט שומשום מעל לקישוט.
אופים בתנור שחומם ל160 מעלות עד להשחמה. שוברים את הגושים שנוצרו ומניחים להתקרר.
שומרים בכלי אטום.
מכינים מרק שוקולד:
בסיר מביאים לרתיחה חלב ושמנת.
מוסיפים תמצית וניל וקקאו וטורפים היטב לקבלת שוקולטה חמה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השוקולד.
מרכיבים ומגישים:
יוצקים לכלי הגשה, מקשטים בשקדי מרק, שמים מעל גם כדור גלידה ומגישים מיד.


לעוגה:
כוס (240 מ"ל) שמן
1 כוס (200 גרם) סוכר
4 ביצים
1 כוס אבקה להכנת שוקו חם (לא קקאו)
1 מיכל (200 מ"ל) שמנת חמוצה
1 כוס (140 גרם) קמח תופח לציפוי:
1/2 כוס (120 מ"ל) שמנת מתוקה
120 גרם שוקולד חלב (אפשר חצי חצי עם שוקולד מריר לטעם יותר שוקולדי ופחות מתוק)
להכנה: טורפים יחד את כל החומרים לפי סדר הופעתם במתכון.
יוצקים לתבנית ואופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות, עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא כמעט יבש לגמרי (עם פירורים לחים).
מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה.
יוצקים לקערה עם השוקולד וטורפים עד שהשוקולד נמס.
יוצקים על העוגה לאחר שהיא מתקררת מעט ומניחים לעוגה להתקרר לגמרי ולציפוי להתייצב.


חומרים
לעוגה:
1 כמות בלילה מוכנה לעוגה כושית
20 גביעי גלידה עם בסיס שטוח (לא שפיצי, להשיג בסופרים)
לציפוי:
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד חלב (אפשר חצי חצי עם שוקולד מריר)
לקישוט:
סוכריות צבעוניות, מזרה שוקולד, פרחים ממרציפן, נרות יומולדת וכו'
אופן ההכנה
מוזגים את תערובת העוגה לגביעים (הכי נוח עם קנקן אבל אפשר גם בעזרת מצקת):
ממלאים כל גביע עד שלושת רבעי גובה ולא יותר אחרת העוגה תגלוש במהלך האפייה.
אופים בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהעוגה קפיצית למגע וקיסם יוצא יבש כמעט לגמרי.
מצננים. בסיר מביאים לרתיחה שמנת מתוקה.
מסירים מהאש ויוצקים על השוקולד.
מערבבים עד שהשוקולד נמס.
טובלים את הגביעים הפוכים לתוך הציפוי, ומקשטים בסוכריות.


חומרים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ' החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט
אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה.
מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.


חומרים
לעוגה: 300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים, בטמפ' החדר
2/3 כוס (130 גרם) סוכר
1/3 כוס (45 גרם) קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מפזרים מעל את שלושת השוקולדים לקישוט.
אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז.
מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים






חומרים-
ל10 מנות:
1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
10 כפיות ממרח שוקולד אגוזים
1 כוס (200 מ"ל) ליקר שוקולד, קר
פולי קקאו גרוסים, לקישוט
אופן ההכנה
מקציפים שמנת מתוקה.
מניחים כפית ממרח שוקולד בתחתית כל כוס. מוזגים ליקר עד 4\3 גובה הכוס, מזלפים מעל תלולית קצף ומעטרים בפולים גרוסים.
נועצים קשיות שתייה ומגישים קר בכוסות "שוט".


חומרים-
100 גרם שוקולד מריר עם 70% מוצקי קקאו (למשל ולרונה) שבור לחתיכות קטנות
50 גרם שוקולד חלב שבור לחתיכות קטנות
1 ק"ג קמח לבן ללחם (שטיבל מס' 2)
30 גרם שמרים יבשים
90 גרם סוכר
50 גרם אבקת קקאו מאיכות טובה
10 גרם פלפל צ'ילי מיובש קליפה מגוררת מ-3 תפוזים
250 מ"ל מיץ תפוזים
50 מ"ל ליקר גרנד מרניה
300 מ"ל מים
1 כף מלח
אופן ההכנה
1. מניחים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים חוץ מהמלח, ומערבבים היטב. מוסיפים מיץ תפוזים, ליקר ומים ומאחדים את החומרים עד לקבלת בצק רך מאוד ומעט דביק. אם צריך, מוסיפים מים.
2. מוסיפים מלח וממשיכים לעבד את הבצק, עד לקבלת בצק גמיש. יוצרים מהבצק כדור, מניחים בקערה, מכסים במגבת מטבח לחה ומשהים כחצי שעה, עד שיכפיל את נפחו.
3. מחממים תנור ל-220 מעלות.
4. אם מכינים 4 כיכרות, מחלקים את הבצק ל-4 חלקים וצרים מהם כדורים, או שיוצרים כיכר אחת גדולה.
5. מניחים את הכדורים על תבנית אפייה משומנת מעט, מכסים במגבת לחה ומניחים להם לתפוח כחצי שעה.
6. מניחים בתחתית התנור כלי חסין חום עם קוביות קרח, כדי שייווצרו אדים בזמן האפייה.
7. מכניסים את התבנית עם הכיכרות לתנור ואופים כ-40 דקות, עד שבנקישה על תחתית הלחם נשמע קול חלול. אם אופים כיכר אחת, זמן האפייה הוא שעה-שעה ורבע.


סה"כ מספר המתכונים - 9 מתכונים .
אני אישית ממליצה על הפאדג' ועל העוגיות ..
למרות שהכל כלכך טעים 

וככה לכבוד המיני ספיישל שוקלד הזה ..
הכנתי גם כפתורים .
הכל שימוש חופשי עם קרדיט !



~~~~~~~~
ומפה לא אני עשיתי -















ותמונות לעיצובים של שוקולד ..
קרדיט

















10 המנויים הראשונים יולנקקו פה בגודל 24B
צוות סטומפלד קישור
הבלוג של נטע קישור
girl time קישור
אנונימית בהסוואה^0^קישור
מתכונים וביקורות בע'מ קישור
ביינתים יש 10 מנווים.
כל אחד שמצטרף כמנוי , שיכתוב לי בתגובות ואני אלנקק אותו D :

אני רק רוצה להגיד שעם יש לכם אירוע , יומהולדת לחבר/ה , או כל דבר אחר .
את מוזמנים לבקש 
ניתן לכם מתכונים .

מבצע-
המגיב ה10 מלונקק בגודל כזה
Ms.Toffie - 561924
המגיב ה20 מלונקק בגודל כזה
מתכונים וביקורות בע"ם - 583406
המגיב ה40 מלונקק בגודל כזה
המגיב ה50 מלונקק בגודל כזה

מבצעים
מבצע ראשון -
1.
2.
3.
4.
5. 
1. (494930)
2. (595465)
3. (593748)
4. (465290)
5.
מבצע שני -
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7. 
1. (494930)
2.
3. (595465)
4. (561924)
5. (593748)
6.
7. (465290)
מבצע שלישי - גמוור 
צהוב- (494930)
ירוק- (465290)
ורוד- (595465)

עד לפה נגמר הספיישל 

עריכה:
קיבלנו מפונץ' משחקים לינקוק ואת הכפתור הזה - 
עריכה 2.11 , 17:10 :
הפוסט הבא כבר מוווכן.
אני יעלה אותו מחר .
תוודה לכל המנווים והמגיבים ,
האמת אי אפשר להכחיש שהתאכבנו ממספ' התגובות..
אבל בכל זאת תוודה רבה 