לדף הכניסה של ישרא-בלוג
לדף הראשי של nana10
לחצו לחיפוש
חפש שם בלוג/בלוגר
חפש בכל הבלוגים
חפש בבלוג זה



Avatarכינוי: 

מין: נקבה





מלאו כאן את כתובת האימייל
שלכם ותקבלו עדכון בכל פעם שיעודכן הבלוג שלי:

הצטרף כמנוי
בטל מנוי
שלח

RSS: לקטעים  לתגובות 
ארכיון:


<<    נובמבר 2008    >>
אבגדהוש
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

 
הבלוג חבר בטבעות:
 



הוסף מסר

11/2008

פוסט מס' 4 .


היי לכולם

אממ,טוב הפעם לא באלי ממש לחפור לכם .

אבל תמשיכו להגיב .

ותזמינו מתכונים.

אממ, לכל מיש רוצה להצטרף כמנויי , יש לי את כל הסיסמאות לכל המתכונים שמחלקים למנווים .

אז .. (:

ממ, איזה מתכונים יש לנו היום ?

-בלינצ'ס גבינה.

-פיצה.

-עוגת גלידה .

-משה בתיבה.

ולמנווים -

דונאטס ובראוניז שוקולד לבן

נתחיל

בלינצ'ס גבינה

מספר מנות: 12 חביתיות בקוטר 20 ס"מ

מיצרכים :

½ 1 כוס קמח

¼ 2 כוסות מים וחלב

3 ביצים

3 כפות שמן

¾ כפית מלח

½ שמן לטיגון

אופציות למילוי גבינה:

אופצייה ראשונה:

 1 גביע גבינה לבנה 9%/נפוליאון ללא טעם

שקית סוכר וניל

2 כפות אינסטנט

פודינג וניל

גרידת לימון

מערבבים הכל.

אופצייה שנייה:

 1 גבינת טוב טעם/כנען רכה

שקית סוכר וניל

1 כף אינסטנט פודינג וניל

צימוקים (לא חובה)

 מערבבים הכל.

אופן ההכנה :

מערבבים את כל החומרים במקצפה ידנית עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.

מחממים מחבת עם ½ כפית שמן.

יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.

 מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט או

מגבת נייר נקייה.

הערה: יש צורך בשמן רק עבור החביתית הראשונה.

לטיגון יתר החביתיות לא צריך לשמן את המחבת.

מטגנים על להבה גדולה כדי שהמחבת תהיה חמה בעת הטיגון.

ממלאים, אפשר להוסיף מעל מעט ליקר, לדוגמא, תפוזים.

אופים עד השחמה ועד שהחביתיות נהיות מעט קשות.

ובתאבון [:

מתכון לפיצה .

פיצה אישית בגודל 40 ס"מ

מיצרכים:

50 גר' גבינת מוצרלה

50 גר' גבינת פטה

בצק-

150 ג' קמח

3 גרם שמרים

1/3 כוס מים

כפית שמן זית

רוטב-

3 עגבניות מקולפות

בצל אחד קטן קצוץ דק

שן שום אחת כתושה

חציל אחד פרוס לעיגולים ומיובש כשעה

2 גמבות אדומות

מלח, פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה :

לבצק- לשים את כל רכיבי הבצק יחד עד לקבלת עיסת בצק אחידה ומניחים בצד כשעה.

לאחר מכן מקמחים משטח עבודה ובעזרת מערוך פותחים את הבצק לגודל הרצוי.

לרוטב- מטגנים בשמן את פרוסות החציל ומניחים על נייר סופג.

שורפים את הפלפלים או מכניסים לתנור עד ריכוך.

קולפים את הפלפל וחותכים לפרוסות עבות.

את שאר מרכיבי הרוטב מבשלים במחבת על אש נמוכה.

מרסקים את העגבניות בזמן הבישול ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם (כ- 10 דקות כל התהליך).

מורחים את הרוטב על הבצק מעל מניחים את הפלפלים והחצילים,

מגרדים את גבינת הפטה ומעל מגרדים את המוצרלה. מכניסים לתנור שחומם

מראש לחום של 200 מעלות לשמונה דקות והפיצה מוכנה.

  

מתכון לעוגת גלידה לפי בקשה בתגובות .

 

מספר מנות: 10-12

מיצרכים :

500 גרם גבינה לבנה של תנובה.

חבילת שמנת מתוקה להקצפה של השף הלבן.

 100 גרם אינסטנט פודינג וניל.

1/2 כוס חלב.

1/4 כוס סוכר.

2 כפיות שוקולית.

1 כפית נס קפה.

ביסקוויטים.

קצת חלב או מיץ ענבים.

אופן ההכנה :

מקציפים את השמנת עד לקבלת קצפת יציבה.

מוסיפים את הגבינה, אינסטנט פודינג, חלב וסוכר ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.

ל 2/5 מהתערובת מוסיפים את השוקולית ומערבבים עד לקבלת צבע כהה.

ל 2/5 מהתערובת מוסיפים את הנס קפה ומערבבים.

פורסים בתבנית בצורה צפופה את הביסקוויטים (מומלץ לטבול אותם בחלב או מיץ ענבים כדי שיתרככו) 

ועליהם יוצקים את התערובת עם השוקולית.

פורסים שכבת ביסקוויטים נוספת על התעובת, ויוצקים עליהם את תערובת הנס קפה.

פורסים שכבת ביסקוויטים אחרונה על התערובת, ועליה יוצקים את ה 1/5 הנותרת של התערובת.

 מקפיאים ובתאבון!

"משה בתיבה"

מי שלא יודע מזה זה בעצם נקיקיה עטופה במן בורקס שכזה..

אממ, חיפשתי תמונה .

וזה נראה בערך ככה -

קרדיט: איילת בן יוסף(בתוך הגלילים יש נקניקייה)

מיצרכים (ל-4 מנות) :

1 חבילת נקניקיות

1 חבילת בצק עלים

1 ביצה לציפוי

וכל רוטב שאתם אוהבים .. (קטשופ, חרדל וכו'..)

אופן ההכנה :

1.מפשירים את הבצק ומרדדים לעלה דק, אבל לא מדי.

מודדים אורך של נקניקיה ורוחב של חצי נקניקיה וחותכים את הבצק למלבנים.

 2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). 3

. על כל מלבן בצק מורחים את הרוטב שאוהבים (בכמות שאוהבים, אבל בלי קמצנות),

מגלגלים את הנקניקיה בתוך הבצק ומניחים אותה בתוך תבנית עם נייר אפיה - כשהתפר כלפי מטה.

מושחים בביצה טורפה, אפשר לזרות מעט שומשום - והופ לתנור. 4. אופים כרבע שעה, עד שהבצק משחים. מגישים חם.

עם כרוב כבוש ועוד קצת קטשופ / חרדל בצד.

 ובתאבון

מתכונים למנווים -

הסיסמא נשלחת אליכם לאימייל .

במידה והקישור לא עובד -

http://www.upfree.net/8144589

 

במידה והקישור לא עובד -

http://www.upfree.net/871388

פרסים למבצע הקודם .

 

 

 

 והזוכה : צוות סטומפלד

מבצע -

1. - 383176

2. - 375595

3. - 589248

4.- 465290

5. - 494930

6. - 588280

המבצע נגמר

עד לפה .. תרגישו חופשי להזמין מתכונים

 

נכתב על ידי , 10/11/2008 20:19  
31 תגובות   הצג תגובות    הוסף תגובה   הוסף הפניה   קישור ישיר   שתף   המלץ   הצע ציטוט



3,179

© הזכויות לתכנים בעמוד זה שייכות לסטודיו מתכונים (: אלא אם צויין אחרת
האחריות לתכנים בעמוד זה חלה על סטודיו מתכונים (: ועליו/ה בלבד
כל הזכויות שמורות 2025 © עמותת ישראבלוג (ע"ר)