הפוסט הראשון פוסט הפתיחה 
היי לכוולם 
פתחנו בלוג מתכונים , לכל השמנמנים בנינו וגם אלא שלא ממש ><"
אממ, אין כלכך הרבה מה להגיד פשוט נאחל לעצמנו בהצלחה עם הבלוג 

ועם כבר בלוג מתכונים , אז נתחיל עם משהו מתוק (:
סופלה שוקולד חם זוגי והדבר הראשון שעולה לנו בראש הוא יאממ:]
חומרים -
בסופלה
300 גרם שוקולד מריר
250גרם חמאה
חצי כוס סוכר (100 גרם)
2 ביצים שלמות + 6 חלמונים
2 כפיות ברנדי (10 מ"ל)
חצי כוס קמח (70 גרם)
להחביא בפנים (לא חובה):
3/4 כוס דחוסה סוכר חום כהה
1 כף קינמון
1 כף קקאו
להגשה:
אבקת סוכר
4 כדורי גלידה
אופן ההכנה-
מחממים תנור ל-200 מעלות.
ממיסים שוקולד, חמאה וסוכר במיקרוגל או מעל סיר אדים.
בקערה נפרדת טורפים ביצים, חלמונים וברנדי.
מוזגים מעט מתערובת השוקולד החמה לקערה עם הביצים ומערבבים היטב.
מעבירים את כל תערובת הביצים לקערה עם תערובת השוקולד ומערבבים היטב (תהליך זה נקרא השוואת טמפרטורות ומבטיח שהביצים לא ייקרשו במגע עם השוקולד החם).
מוסיפים קמח וטורפים עד שהתערובת חלקה ללא גושים.
מוזגים את התערובת לכלים, עד 3/4 גובה הדפנות.
מטביעים במרכז כל כלי 2-3 קוביות שוקולד לבן.
אופים כ-20 דקות, עד ששולי העוגה יציבים והמרכז עדיין נוזלי.
מוציאים מהתנור ומגישים מיד (לא שוכחים להזהיר את האורחים שהכלים לוהטים).
מומלץ לקשט עם אבקת סוכר מלמעלה ולהגיש עם כדור גלידה (עדיף להניח את הגלידה בקערית נפרדת ולא מעל העוגה החמה, שלא תימס מהר מדי).
קרדיט לקרין גורן על המתכון הנפלא 

מתכון שמצאתי באתר מכללת השף -
למתכון באתר
הנה המתכון-
עוגת שמנת ופירות קייץ .
מצרכים לעוגה :
4 ביצים. 2 מיכלים שמנת מתוקה 1כוס סוכר לבן. 1 כוס סוכר דמררה 3/4 2 כוסות קמח תופח 2 כפות אינסטנד פודינג וניל.
לפירות :
2 אפרסקים לבנים. 3 שזיפים סנטה רוזה. 4 כפות סוכר.
לפירורים :
100 גרם חמאה קרה קוביות. 1 כוס קמח. 3/4 כוס סוכר.
אופן ההכנה :
לחמם מראש תנור לחום בינוני 170 מעלות.
לגלען את הפירות ולפרוס לפרוסות עבות,להניח בקערה ולפזר מעליהם את הסוכר. להניח ל- 15 דקות.
להכין מראש את הפירורים הפריכים: במעבד מזון להניח את החמאה הקמח והסוכר ולעבד בפולסים עד לקבלת פירורים גסים.
בקערה לערבב עם מטרפה את הביצים השמנת והסוכרים לבלילה אחידה ,להוסיף את הקמח והפודינג ולבחוש עד לקבלת מרקם אחיד. למזוג לשתי תבניות אינגלש קיק מאורכת מבלילץ הגועה עד ל3/4 גובה. לפזר את פירורי הבצק מלמעלה ולאפות כ- 35 דקות עד שקיסם יוצא יבש.

בקרוב ספיישל שוקלד יהיו בו תמונות מתכונים ומלא כפתורים (:
השלט :
מי שמפרסם את השלט זוכה בלינקוק בגודל כזה
המפרסמים :
- CASTRO help and desingsקישור
- Nike Workshop קישור
-Studio iconקישור
- Studio Rקישור
- לולי (: קישור
- Textil Help&Designs קישור
- Tips 4 U קישור
- girl time קישור
- הטייפ המתפורר של סבתא קישור
-כפתורים איכותיים :> קישור
-Designs Factory קישור
- צוות סטומפלד קישור
-הבלוג שלי . קישור
-לנץ'- ביקורת כנה לבלוגים (: קישור
-קוצ'ר עיצובים קישור
-תחרות הדוליז הגדולה קישור
-ספוט - תחרות גראפיקה קישור

השלטים שלכם :









עריכה :
כולם מוזמנים להצטרף לטבעת החדשה שלנו "אוכל D:"
הטבעת לכוולם , לכל אלא שאוהבים להכין אוכל , ולכל אלא שאוהבים לאכול אותו !
אזז, תיצטרפו !
~~~
תראו מה קיבלנו 
תודה ללולי .
ותודה לק'וצר עיצובים.
~~~
עם תשימו לב הוספתי עוד מתכון .